fbpixel

Search icon
Search
Έτσι θα φορέσετε το πιο ανατρεπτικό χρώμα τις σεζόν
STYLING TIPS

Έτσι θα φορέσετε το πιο ανατρεπτικό χρώμα τις σεζόν

Η χρωματική επιλογή που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σας


Εκτός από τις τάσεις στα σχέδια των ρούχων, έχουμε τονίσει επανειλημμένα τη σημασία αλλά και τη δυναμική των χρωμάτων στα σύνολα μας. Όσο περνάει ο καιρός, παρατηρούμε όλο και περισσότερο τους ειδικούς αλλά και τις fashion lovers, να δίνουν όλο και μεγαλύτερη προσοχή στους συνδυασμούς των τόνων αλλά και στη απόχρωση που θα παρουσιάσουν ένα κομμάτι.

Ο χειμώνας φημίζεται για τα πιο σκούρα χρώματα. Το μαύρο ή το γκρι αποτελούν βασικές και τις πιο συχνές επιλογές, αλλά φέτος έχει μπει στο «παιχνίδι» ένα colour trend, το οποίο έχει κερδίσει επ’ άξια αυτόν τον τίτλο. Το καφέ, αποτέλεσε την τάση της τελευταίας στιγμής κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά η δημοφιλία του ήταν τόσο έντονη που δεν μπορέσαμε να το αποχωριστούμε τη σεζόν που διανύουμε.

Για να χαρίσετε ανανέωση αλλά και να αναβαθμίσετε τις χειμερινές σας εμφανίσεις, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε πως θα εντάξετε αυτό το ανατρεπτικό χρώμα στην καθημερινότητά σας!

1. Το καφέ ανήκει στην οικογένεια των ουδέτερων χρωμάτων, οπότε ταιριάζει υπέροχα και με τις υπόλοιπες neutrals αποχρώσεις. Για μία σίγουρη και πετυχημένη εικόνα, δεν έχετε παρά να το συνδυάσετε με μπεζ ή καμηλό κομμάτια. Plus, σε περίπτωση που θέλετε να παρουσιάσετε λίγο πιο φωτεινές εικόνες, το λευκό είναι μονόδρομος. Η αντίθεση αυτών των δύο χρωμάτων χαρίζει ένα από τα πιο αρμονικά αποτελέσματα.

2. Έχει γίνει πλέον σαφές ότι το δέρμα είναι πρώτο στις τάσεις για τη φετινή σεζόν. Είναι μαγικό το πόσο υπέροχο φαίνεται ένα δερμάτινο κομμάτι σε καφέ απόχρωση. Είτε πρόκειται για παντελόνι είτε για φούστα ή φόρεμα, οι τόνοι του καφέ θα το απογειώσουν. Μάλιστα αποτελεί μία από τις αγαπημένες επιλογές των it girl.

3. Τα παλτό είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα βασικά items των winter looks. Ένας εύκολος τρόπος για να μαγνητίσετε τα βλέμματα και να απογειώσετε ακόμα και το πιο απλό σύνολο είναι να προσθέσετε ένα brown coat. Αν επιθυμείτε να το κάνετε all the way, δώστε λίγο παραπάνω προσοχή στις λεπτομέρειες. Για παράδειγμα ένα maxi θα σας χαρίσει στιλ και κίνηση ενώ ένα fringed coat θα σας μετατρέψει σε μία πραγματική fashionista. Βρείτε πιο σας ταιριάζει και επιλέξτε το asap.

4. Ένας από τους πιο «παρεξηγημένους» συνδυασμούς χρωμάτων όλων των εποχών είναι το καφέ με το μαύρο. Οι τάσεις της φετινής σεζόν ήρθαν να ανατρέψουν όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και να μας αποδείξουν πόσο ταιριάζουν αυτές οι αποχρώσεις μεταξύ τους. Αν ανήκετε στους τολμηρούς, πειραματιστείτε μ’ αυτόν το συνδυασμό. Έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο αυτήν την περίοδο για να τελειοποιήσετε το σύνολο για την πρώτη σας έξοδο.

5. Παραμένοντας στους colour combos, θα σας παρουσιάσουμε τον αγαπημένο μας, ο οποίος είναι το καφέ με το μπλε. Και ακόμα πιο συγκεκριμένα με τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του μπλε. Συνδυάστε ένα φωτεινό πουλόβερ με πιο σκούρο παντελόνι και δημιουργήστε μία πολύ όμορφη εικόνα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ αν θέλετε κρατήσετε αυτήν τη φωτεινή αίσθηση, προτιμήστε το λευκό. Είναι κι ένας ασφαλής τρόπος για εντάξετε τα χρώματα στα looks σας.

6. Είναι δεδομένο ότι ένα total brown outfit θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε επιλέγοντας ένα two pieces suit. Προσθέστε ένα λευκό t-shirt ή button up shirt σαν πιο safe επιλογή. Από την άλλη πλευρά μπορείτε να έχετε ένα εξίσου όμορφο αποτέλεσμα συνδυάζοντας ένα πουλόβερ με loose pants ή με μία midi skirt και knee high boots.