fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Έτσι θα φορέσετε τα shiny κομμάτια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Χαρίστε λάμψη και στιλ στην εικόνα σας μ' αυτές τις λεπτομέρειες


Έτσι θα φορέσετε τα shiny κομμάτια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Η εορταστική περίοδος –φέτος ακόμα πιο έντονα- έχει ανάγκη από λάμψη και φως. Γι’ αυτό το λόγο έχετε το «δικαίωμα» να κάνετε υπερβολές, διότι όλα επιτρέπονται. Οι παγιέτες, τα βελούδινα κομμάτια και τα μεταξωτά υφάσματα είναι αυτά που κυριαρχούν και τα ιδανικά για να προσθέσετε αυτήν τη glam essence στις εμφανίσεις.

Παρόλα αυτά υπάρχει κι ένας ακόμα τρόπος, λίγο πιο ιδιαίτερος, αλλά εξίσου μοντέρνος και εύκολος, τα μεταλλικά στοιχεία. Είτε είναι χρυσά ή ασημί είτε οποιοδήποτε άλλο χρώμα, αποτελούν μία πολύ fashionable προσθήκη και τα festive outfits είναι τα κατάλληλα για να τα δοκιμάσετε.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλες τις metallic details που έχετε την ευκαιρία να εντάξετε στην εικόνα σας, σήμερα το βράδυ, Παραμονή Πρωτοχρονιάς. 

Shoes

metallics-5.jpg
Image source: @thefashionguitar

Καθώς φέτος πολλές από εμάς θα επιλέξουμε να δημιουργήσουμε για το βράδυ της Παραμονής πιο απλά και casual outfits, χρειαζόμαστε μικρές πινελιές λάμψης, οι οποίες θα κάνουν τη διαφορά και θα μας «βάλουν» στο κλίμα. Τα κατάλληλα items γι’ αυτήν τη διαδικασία είναι τα παπούτσια. Επιλέξτε ένα total black outfits και ολοκληρώστε μ’ ένα ζευγάρι από high heels ankle boots σε μεταλλικούς τόνους ανάλογα με το στιλ και το χαρακτήρα σας. Εμείς σας προτείνουμε τις ασημί για μεγαλύτερη λάμψη και ευελιξία.

Bag

metallics-6.jpg
Image source: @leoniehanne

Στην ίδια φιλοσοφία με τα υποδήματα ανήκουν και οι τσάντες. Είναι το κομμάτι εκείνο, το οποίο ολοκληρώνει την εικόνα μας. Αν λοιπόν επιθυμείτε λίγο πιο διακριτικά σύνολα, πάντοτε όμως ακολουθώντας τις τάσεις, τότε για την τελευταία μέρα του χρόνου προτιμήστε μία μεταλλική τσάντα. Μπορείτε να παίξετε με τις αποχρώσεις και τις αντιθέσεις. Για παράδειγμα αν έχετε επιλέξει κάποιο ασημί στοιχείο στην εμφάνιση σας ή ασημένια κοσμήματα, προσθέστε gold metallic bag ή και το αντίστροφο.

Jewellery

metallics-4.jpg
Image source: @mikutas

Τα κοσμήματα είναι απαραίτητα σ’ ένα outfit πόσο μάλλον μία τέτοια μέρα, που θέλουμε να έχουμε λίγο πιο sophisticated αισθητική. Ο πιο εύκολος και απλός τρόπος για να έχετε μεταλλικά στοιχεία στο σύνολό σας. Αν επιλέξετε ένα πιο απλό look φορέστε πολλά κοσμήματα με στόχο να κυριαρχούν στην εικόνα σας. Από την άλλη πλευρά, αν τα κομμάτια σας είναι έντονα και εκκεντρικά χρησιμοποιήστε τα κοσμήματα, ως συμπληρωματικά στοιχεία που θα κάνουν όμως τη διαφορά. Λατρεύουμε την πρώτη εκδοχή.

Pants

metallics-2.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που διανύουμε είναι τα metallic pants κυρίως στην ασημένια απόχρωση. Κατανοούμε ότι για πολλές από εσάς είναι δύσκολη επιλογή, την οποία μπορεί να φοβάστε. Ακριβώς γι’ αυτό σας προτείνουμε να τη δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη μέρα. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε ιδιάτερο layering, διότι κι ένα λευκό t-shirt αρκεί για να απογειώσει την εικόνα σας. Προσθέστε μαύρα αξεσουάρ και κοσμήματα. Είμαστε σίγουρες ότι θα το λατρέψετε.

All the way

metallics-3.jpg

Αν ανήκετε στην κατηγορία των τολμηρών θα λατρέψετε αυτό το σύνολο. Δημιουργήστε ένα total metallic outfits και «κόψτε την ανάσα» με την εικόνα σας. Οι τρόποι για να το πετύχετε πολλοί. Ο πιο απλός είναι να επιλέξετε ένα φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα. Για να ανεβάσετε τον πήχη πιο ψηλά, προτιμήστε ένα κοστούμι ή συνδυάστε διαφορετικά μεταλλικά κομμάτια μεταξύ τους. Ολοκληρώστε με metallic accessories σε διαφορετικούς τόνους. Μόνο στην ιδέα φαντάζει μοναδικό.

Happy new year!

1

Metallic-croc-embossed-leather clutch

Jimmy Choo, Kalogirou BUY HERE

2

Metallic- bronze knee boots

L'autre chose, Geelist.com BUY HERE

3

Metallic puffed sleeves top

Ganni, Intervista BUY HERE

4

Electric night top

Alice Mc Call, Nomaconcept.com BUY HERE

5

Wrap-effect ruched lamé mini dress

Redemption, Net-a-porter.com BUY HERE

6

Shimmering metallic shacket

H&M BUY HERE

7

Metallic pants

ZARA BUY HERE

8

Chainmail miniskirt

Paco Rabanne, Mytheresa.com BUY HERE