fbpixel

Search icon
Search
Έτσι θα φορέσετε τα chunky sole boots σας την ημέρα της Πρωτοχρονιάς
THE LOOK

Έτσι θα φορέσετε τα chunky sole boots σας την ημέρα της Πρωτοχρονιάς

4+1 stylish τρόποι για μία γιορτινή εμφάνιση


Όλοι περιμένουμε να υποδεχθούμε με αγωνία το νέο έτος. Ανέκαθεν η Πρωτοχρονιά ήταν μέρα γιορτής και μία ευκαιρία για να μαζευτούμε με τ’ αγαπημένα μας πρόσωπα και με φίλους. Μπορεί φέτος να παραβρεθούμε με λιγότερα άτομα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι διαφέρει από τις προηγούμενες χρονιές.

Όπως όλα τα πράγματα τον τελευταίο καιρό «κρύβουν» μέσα τους μία αίσθηση χαλαρότητας, το ίδιο συμβαίνει και με τα σύνολα που θα επιλέξουμε αυτήν την πρώτη μέρα του χρόνου. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε glam items που θα δώσουν μία πιο classy αισθητική στην εικόνα σας, αλλά έχετε τη δυνατότητα να τα συνδυάσετε διαφορετικά, με τα chunky sole boots.

Είτε παραμείνετε σπίτι είτε επισκεφθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε 4+1 τρόπους για να φορέσετε τα μποτάκια σας την Πρωτοχρονιά, όπως οι αγαπημένες μας fashionistas!

Dress

chunky-boots-3.jpg
Image source: @wethepeoplestyle

Εννοείται ότι ένα φόρεμα δε θα μπορούσε να λείπει απ΄αυτήν τη μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει από το πιο μακρύ μέχρι το πιο κοντό. Για να ακολουθείτε το κλίμα των ημερών, εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε μία κόκκινη, λαμπερή εκδοχή. Συνδυάστε το μαζί με μαύρα chunky sole boots, χαρίζοντας άνεση και πολύ στιλ. Το κόκκινο κραγιόν που θα φωτίσει το πρόσωπό σας επιβάλλεται, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και χρυσά κοσμήματα για περισσότερη λάμψη. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, συνεχίστε τις μαύρες επιλογές.

Silk skirt

chunky-boots.jpg
Image source: @_jessicaskye

Οι φούστες έχουν αυξήσει κατά πολύ τη δυναμική τους, κυρίως οι midi, και τα κορίτσια του street style τις επιλέγουν για κάθε τους εμφάνιση, από απλή μέχρι πιο επίσημη. Οι silk skirts είναι ιδανική επιλογή για sophisticated και chic looks και είναι γεγονός ότι μπορούν να συνδυαστούν με πολλά και διαφορετικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Για τη συγκεκριμένη μέρα έχετε τη δυνατότητα να την ταιριάξετε με πιο glam tops αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα all the way festive outfits, ενώ αν θέλετε κάτι πιο απλό, ένα πουλόβερ θα σας δώσει το αποτέλεσμα που ψάχνετε. Όποιο κι αν είναι η επιλογή σας, τα μποτάκια σας θα ταιριάξουν υπέροχα μ΄ αυτήν την εικόνα.

Suit

chunky-boots-2.jpg
Image source: @modedamour

Αν αγαπάτε το street style και θέλετε να ακολουθείτε τους κανόνες του, τότε σίγουρα υπάρχει έστω ένα κοστούμι στη ντουλάπα σας. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι ως key-item αφού μπορεί να «σταθεί» σε όλες τις ώρες και περιστάσεις και μάλιστα να αλλάξει «χαρακτήρα» ανάλογα με το styling και το layering που θα κάνουμε. Σε περίπτωση που είστε λάτρεις των φωτεινών αποχρώσεων μη διστάσετε να διαλέξετε ένα ροζ two pieces suit ενώ αν προτιμάτε το minimal style, τότε οι ουδέτερες αποχρώσεις θα σας ανταμείψουν. Προσθέστε chunky sole boots είτε στην κλασική μονόχρωμη εκδοχή τους είτε στο two tone σχέδιο και απογειώστε την εικόνα σας.

Loungewear style

chunky-boots-4.jpg
Image source: @handinfire

Οι φόρμες, τα κολάν και τα πλεκτά σετ έχουν «μπει» για τα καλά στη ντουλάπα μας και στην καθημερινότητα μας. Τα άλλοτε home items, έχουν σπάσει τον κανόνα και έχουν κερδίσει μία πολύ σημαντική θέση και στις εξόδους μας. Για όλες εσάς που θα παραμείνετε στο σπίτι, δεν έχετε παρά να προτιμήσετε ένα co-ord σ’ αυτό το στιλ, ολοκληρώνοντας την εικόνα σας με τ’ αγαπημένα υποδήματα των fashionistas. Για περισσότερο «φως» επιλέξετε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως το λευκό ή το μπεζ.

Jumpsuit

chunky-boots-1.jpg
Image source: @naamiross

Ένα κομμάτι, το οποίο δεν επιλέγουμε πολύ συχνά αλλά πραγματικά αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία και να το δοκιμάσετε. Άνετο, πρακτικό και stylish, η ολόσωμη φόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήστε μοντέρνα σύνολα μέσα σε λίγα λεπτά. Η πρώτη μέρα του χρόνου μπορεί να συνοδεύεται κι από μία νέα επιλογή στην εμφάνιση σας. Για να είστε σίγουρες και ασφαλείς, συνδυάστε την με τα αγαπημένα σας μποτάκια και μαγνητίστε τα βλέμματα.