fbpixel

Search icon
Search
Έτσι θα αποκτήσετε ισχυρή προστασία από την αφυδάτωση και τα πρόωρα σημάδια γήρανσης μετά το καλοκαίρι
MAGAZINE

Έτσι θα αποκτήσετε ισχυρή προστασία από την αφυδάτωση και τα πρόωρα σημάδια γήρανσης μετά το καλοκαίρι

Το ελληνικό beauty brand Athonites προσφέρει τις πιο clean, βοτανικές συνθέσεις από την «καρδιά» του Αγίου Όρους


Το καλοκαίρι πρόσωπο και σώμα ανακτούν τη λάμψη και τη γαλήνη που προσφέρουν ο ήλιος, η θάλασσα και η χαλάρωση. Ωστόσο η επιδερμίδα μετά τις διακοπές χρειάζεται εντατική περιποίηση για να διατηρήσει τη λάμψη και να αντιμετωπίσει την ξηρότητα, την αφυδάτωση και την έλλειψη ελαστικότητας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για βαθιά φροντίδα με μια σωστή ρουτίνα περιποίησης που θα πaεριορίσει τις βλάβες από τον ήλιο και το αλάτι. Αυτό το διπλό «στοίχημα» έρχεται να κερδίσει η ελληνική μάρκα Athonites με τις clean, βοτανικές συνθέσεις της από την «καρδιά» του Άθω. Κάθε προϊόν της κρύβει μέσα του την ενέργεια της της Φύσης και σε συνδυασμό με ελεγμένα δραστικά συστατικά διαθέτει αποδεδειγμένα την τεχνολογία και την «ευφυΐα» να δράσει απευθείας στο πρόβλημα. Δοκιμάστε:

• Την Ενυδατική και Βιολογική Κρέμα Σώματος Vitalize & Hydrate Body Cream, με 97,3% υλικά φυσικής προέλευσης. Περιέχει αθωνικά βότανα, έξτρα παρθένο αγουρέλαιο και το βραβευμένο μέλι καστανιάς που εξασφαλίζει ενυδάτωση, θρέψη και τόνωση. Απορροφάται εύκολα και με το φρουτώδες άρωμά της αναζωογονεί την επιδερμίδα.

•Το ενισχυμένο Βάλσαμο Θρέψης Και Επανόρθωσης Multicare Balm, προσφέρει βαθιά θρέψη, χάρη στην πλούσια σε αθωνικά βότανα σύνθεσή του. Βιολογικό και «θαυματουργό», επανορθώνει και προστατεύει τον επιδερμικό φραγμό. Ιδανικό για αγκώνες, φτέρνες, εκδορές, γρατζουνιές, μώλωπες, ουλές και εγκαύματα.

Best-seller

athonites-protect-and-rescue-precious-oil-1.jpg
Έλαιο Εντατικής Φροντίδας Και Επανόρθωσης Προσώπου & Λαιμού, Protect & Rescue Precious Oil Face & Neck

• Το βιολογικό, αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό Έλαιο Εντατικής Φροντίδας Και Επανόρθωσης Προσώπου & Λαιμού Protect & Rescue Precious Oil Face & Neck περιέχει συστατικά 100% φυσικής προέλευσης, τα οποία ενισχύουν τη ζωντάνια και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και μειώνουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το δραστικό αυτό ξηρό έλαιο κλειδώνει την υγρασία, επανορθώνει τον επιδερμικό φραγμό, ενώ αποτελεί έναν τέλειο καμβά για χρήση jade roller. Το αποτέλεσμα: δέρμα ορατά αναζωογονημένο, βαθιά ενυδατωμένο, λείο και σφριγηλό.

Τα προϊόντα Athonites αξιολογούνται και πιστοποιούνται ως φυσικά ή βιολογικά (organic), με ποσοστά φυσικότητας 84%-100%. Οι καθαρές συνθέσεις τους είναι απαλλαγμένες από «ύποπτα» συστατικά, ενώ χρησιμοποιούν μόνο φυσικά συντηρητικά και αρώματα και ένα φυσικό υποκατάστατο σιλικόνης από ελιά. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και βιολογικά πιστοποιημένα από τον επίσημο φορέα aCert.

Our products

athonites-multicare-balm-face-and-body-1.jpg
Βάλσαμο Θρέψης & Επανόρθωσης Multicare Balm
athonites-vitalize-and-hydrate-1-copy.jpg
Kρέμα Σώματος Vitalize & Hydrate Body Cream

Info: athonites.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023