fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Ετοιμάζεστε για έξοδο μετά τη δουλειά; Έτσι θα μετατρέψετε το μακιγιάζ σας σε βραδινό

Τα απαραίτητα steps που θα μεταμορφώσουν το makeup σας


Ετοιμάζεστε για έξοδο μετά τη δουλειά; Έτσι θα μετατρέψετε το μακιγιάζ σας σε βραδινό

Το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας των συνθηκών, καλούμαστε να κανονίσουμε τις περισσότερες από τις εξόδους μας αμέσως μετά το ωράριο εργασίας μας. Φυσικά, το μακιγιάζ που οι περισσότερες από εμάς υιοθετούμε στο γραφείο είναι φυσικό και λαμπερό, για να τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και παράλληλα να προσδίδει μια φωτεινότητα και ζωντάνια στην επιδερμίδα. Πώς θα το μετατρέψετε λοιπόν σε βραδινό; Παρακάτω θα μάθετε όλα τα σωστά steps, για το πώς θα μεταμορφώσετε το μακιγιάζ σας από καθημερινό σε βραδινό, για να είστε πιο σαγηνευτικές ακόμη και στις after work εμφανίσεις σας. 

summer-metallics.jpeg

Step 1: Make it last

Η προετοιμασία του δέρματος είναι το κλειδί για να κάνετε το μακιγιάζ σας, όποιο κι αν είναι αυτό, να διαρκέσει όλη μέρα. Πιο συγκεκριμένα, το primer κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά, εξασφαλίζει ότι η σκιά ματιών σας παραμένει ανέπαφη όλη την ημέρα (και φυσικά μετά από τόσες ώρες) και σταθεροποιεί το foundation. Απλώστε το με ένα flat πινέλο προσώπου και αφήστε το για μερικά δευτερόλεπτα να στεγνώσει μέχρι να περάσετε στην εφαρμογή του προϊόντος βάσης.

Step 2: Διαλέξτε τα σωστά χρώματα στα μάτια

Φυσικά, δεν είναι εφικτό να πάτε στο γραφείο με smokey eyes και ιδιαίτερα σκουρόχρωμες σκιές, οπότε, εάν μετά έχετε σκοπό να βγείτε προτιμήστε τα γήινα χρώματα το πρωί, όπως beige και καφέ. Εφαρμόστε στο κινητό σας βλέφαρο μια beige/καφέ σκιά και αργότερα, για να βγείτε το βράδυ, για να πετύχετε το επιθυμητό glam εφέ, προσθέστε στην κόγχη του ματιού μια σε έντονο καφέ τόνο. Κάντε πολύ καλό blend και είστε έτοιμες. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να απλώσετε τις πρωινές ώρες μια απαλή καφέ eyeshadow και μετά να σχηματίσετε eyeliner με ένα μαλακό μαύρο μολύβι. Ολοκληρώστε με μια mascara. Με αυτά τα tips θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα εύκολο και γρήγορο βραδινό eye look και κανείς δε θα καταλάβει πως λίγες ώρες πριν ήσασταν στη δουλειά σας.

Step 3: Προσθέστε λάμψεις

Από ένα βραδινό μακιγιάζ, δεν μπορούν να λείπουν και οι λάμψεις, οπότε, αφού τελειώσετε με τα παραπάνω βήματα, εφαρμόστε λίγη ποσότητα από ένα κρεμώδες highlighter -που δε χρειάζεται πινέλο και μπορεί να απλωθεί πιο εύκολα και γρήγορα- στα ζυγωματικά σας και στο κόκκαλο του φρυδιού. Αμέσως θα προσδώσετε μια αξεπέραστη λάμψη στο πρόσωπό σας, που θα απομακρύνει την όποια κούραση νιώθετε και θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας.

smokey-eyes.jpg

Και αν δεν έχετε καθόλου χρόνο...

Είναι απόλυτα κατανοητό το ότι όταν η έξοδός σας να είναι αμέσως μετά τη δουλειά σας και να μην έχετε καθόλου χρόνο να κάνετε πολλά πολλά με τα προϊόντα μακιγιάζ, που βρίσκονται στο νεσεσέρ σας. Ωστόσο, εάν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε το makeup σας πιο βραδινό, το πιο γρήγορο που μπορείτε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε ένα highlighter σε χρυσή απόχρωση στην εσωτερική γωνία του ματιού σας. Μια άλλη λύση είναι να βάλετε ένα μολύβι ματιών είτε λευκό είτε σε gold είτε σε champagne τόνο στην εσωτερική κάτω πλευρά των ματιών σας. Με αυτούς τους τρόπους θα φωτίσετε το βλέμμα σας και θα αναδείξετε το χρώμα των ματιών σας. Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε ένα κόκκινο κραγιόν, εάν το επιθυμείτε, που πάει σε όλες και κάνει το μακιγιάζ ακαταμάχητο ακόμη κι αν φοράτε μόνο αυτό. Ολοκληρώστε ψεκάζοντας το πρόσωπό σας με ένα setting spray και κάντε τις πιο σαγηνευτικές βραδινές σας εμφανίσεις.

1

Best seller

Photo Finish Foundation Primer, Smashbox, Sephora Buy me

2

Πυκνό χρώμα

Eyeshadow in Lost, Urban Decay, Sephora Buy me

3

Ελαφριά υφή

Couture Highlighter, YSL, Hondos Center Buy me

4

Με διπλού μήκους τριχάκια

Air Volume Mega Mascara, L' Oreal Paris, Hondos Center Buy me

5

Διάρκεια 16 ωρών

Lasting Fix Makeup Setting Spray Matte Finish, Maybelline New York, Sephora Buy me