fbpixel

Search icon
Search
Escape the ordinary: 7 από τα πιο cool και ιδιαίτερα ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη για το 2021
ESCAPE

Escape the ordinary: 7 από τα πιο cool και ιδιαίτερα ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη για το 2021

Θα σας εκπλήξουν με το ιδιαίτερο design τους και την προσεγμένη αισθητική τους


Ξεχειλίζει από αρχιτεκτονικούς θησαυρούς, ατμοσφαιρικές γειτονιές, μοντέρνα εστιατόρια και boutiques- η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ αποτελεί ίσως ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη στον πλανήτη. Με έναν ποικίλο πληθυσμό με χαρακτήρες «μεγαλύτερους από την ίδια τη ζωή», μια ακατέργαστη ενέργεια όπως καμία άλλη πόλη στον κόσμο κι ένα έντονο πάθος για τέχνη και design, πολλά ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη δεν είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακά! 

Περιηγηθείτε στα πιο cool και ασυνήθιστα ξενοδοχεία του γνωστού και ως Big Apple που διακρίνονται από ενδιαφέρον σχεδιασμό, καθώς και διασκεδαστική και μοντέρνα ατμόσφαιρα. 

1. The Box Hotel 

the-box-hotel-nycjpg-1000x667.jpg

the-box-house-hotel1.jpg
Ένα από τα πιο ελκυστικά και μοναδικά μέρη για να απολαύσετε στη Νέα Υόρκη αφού στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο εργοστάσιο. Το πολυτελές 4 αστέρων Box Hotel διαθέτει cool industrial-κομψούς εσωτερικούς χώρους κι είναι διακοσμημένο με σημαντικά έργα τέχνης. Τα περισσότερα από τα δωμάτια μοιάζουν με mini διαμερίσματα, ενώ εκτός από το ότι προσφέρει εξαιρετική διαμονή, η τοποθεσία του είναι επίσης πολύ funky, καθώς βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη γέφυρα Pulaski στο Brooklyn, μόλις 9 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Greenpoint Avenue του μετρό και 9 μίλια από το δημοφιλές Empire State Building. Διαθέτει ακόμη και υπηρεσία μεταφοράς προς το μετρό (προς στο Manhattan) που οδηγεί σε μια καμπίνα-πούλμαν της δεκαετίας του 1970 -Not bad at all!


2. Hotel on Rivington 

cool-new-york-hotel.jpg

hotel-on-rivington-1000x625.jpg
Στεγάζεται σε έναν γυάλινο πύργο 20 ορόφων κοντά στο μοντέρνο SoHo στο Κάτω Ανατολικό Manhattan (σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις περιοχές Tribeca, Nolita, Little Italy και East Village). Το ξενοδοχείο ψηφίστηκε κάποτε ως ένα από τα πιο sexy ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης, ενώ τα ευρύχωρα μινιμαλιστικά δωμάτια του Hotel on Rivington διαθέτουν κρεβάτια Tempur-Pedic με λευκά είδη Frette, δωρεάν Wi-Fi, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης με ταινίες κατά παραγγελία και παράθυρα που φτάνουν από το δάπεδο μέχρι την οροφή με εξαιρετική θέα στον ορίζοντα του Manhattan. Ένα ξενοδοχείο που σίγουρα θα σας γοητεύσει σαν μια αξέχαστη εμπειρία!


3. Paper Factory 

paper-hotel.jpg
hip-hotel-new-york-1000x667.jpg


Βρίσκεται μόλις δύο στάσεις από το κέντρο του Manhattan, αυτό το 4 αστέρων boutique hotel στη Νέα Υόρκη ξεκίνησε τη ζωή του ως εργοστάσιο χαρτιού και «γιορτάζει», αντί να κρύβει, το βιομηχανικό του παρελθόν. Το Paper Factory -που βρίσκεται σε ένα funky μέρος του Long Island City, μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από το μετρό- άνοιξε από τον developer Gal Sela τον Δεκέμβριο του 2013 και όπως κάθε μοντέρνο κατάλυμα της Νέας Υόρκης διαθέτει ξύλινες οροφές και μοναδικά έπιπλα, όπως φωτιστικά δαπέδου κατασκευασμένα από υδραυλικούς σωλήνες, βρετανικούς τηλεφωνικούς θαλάμους στο lobby και μίνι ψυγεία σε στιλ της δεκαετίας του 1950 στα υπνοδωμάτια. 

4. The Jane 

unusual-hotel-new-york.jpg
the-jane-hotel-1000x562.jpg


Το να μένεις στο λατρεμένο ξενοδοχείο The Jane είναι μια εμπειρία από μόνη της. Βρίσκεται στην άκρη του κέντρου της νυχτερινής ζωής της περιοχής Meatpacking District (και μόνο έξι τετράγωνα από το πάρκο High Line και μια στάση του μετρό), το boutique vintage ξενοδοχείο διαθέτει μια ιδιόμορφη, «στρέβλωση» της αίσθησης του χρόνου και διαθέτει δωμάτια εμπνευσμένα από παλιομοδίτικες καμπίνες τρένων. Το 1912 το ξενοδοχείο προσέφυγε στους επιζώντες του Τιτανικού, στη δεκαετία του 1920 έγινε καταφύγιο για τους ναυτικούς και στη συνέχεια ανακαινίστηκε με αγάπη στην εκατονταετία το 2008. Κάθε καμπίνα/δωμάτιο διαθέτει σύγχρονες ανέσεις, έχοντας θέα στον ποταμό Hudson. Η διακόσμηση είναι εξαιρετικά μοναδική με αυθεντικά καμπαναριά παλιού σχολείου, υπηρέτριες με ασπρόμαυρες στολές, σκαλιστά κεφάλια και πιθήκους με καπέλα! Πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και όμορφα ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη.

5. Evelyn 

the-evelyn.jpg
unique-central-hotel-in-new-york-1000x656-1.jpg
Επισήμως γνωστό ως The Gershwin, το πρώην shabby chic art hotel μετά από μια υπέροχη ανανέωση μετατράπηκε σε ένα glam Beaux-Arts boutique ξενοδοχείο. Το ιδιόμορφο Evelyn Hotel εξακολουθεί να έχει αξία, την ίδια funky φωτεινή κόκκινη πρόσοψη και υπέροχη τοποθεσία (το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της εξαιρετικά μοντέρνας περιοχής Flatiron, μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από το Madison Square Park και λίγα τετράγωνα μακριά από το Empire State Building) αλλά με πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια και πιο κομψό στιλ art nouveau -σκεφτείτε το Gilded-Age σε συνδυασμό με μοντέρνες πινελιές. 

6. Made Hotel 

trendy-hotel-new-york-1000x399.jpg
hip-hotel-new-york-1.jpg
Με ένα έξυπνο παιχνίδι στις λέξεις, αυτό είναι ένα μέρος όπου θα νιώσετε πραγματικά πώς φτιάχτηκε για να μείνετε! Ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, το οποίο βρίσκεται στην υπέροχη γειτονιά NoMad, ενώ απέχει μόλις 7 λεπτά με τα πόδια από το Empire State Building. Με μοντέρνα διακόσμηση το Made Hotel, 4 αστέρων, είναι απλά υπέροχο και διαθέτει industrial chic οροφές από σκυρόδεμα, μεγάλα γυάλινα παράθυρα, μποέμ υφάσματα και φωτιστικά από χαλκό. Αναμφισβήτητα, το μεγαλύτερο ατού του αποτελεί το πολυσυζητημένο cocktail bar του, το οποίο βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και σερβίρει ποτά με σπουδαία πανοραμική θέα στην πόλη -Pure trendsetting bliss!


7. Wythe Hotel 

hotel-wythe-1000x723.jpg

wythe-hotel.jpg
Στεγάζεται σε ένα πρώην εργοστάσιο του 1901 που βρίσκεται στην προκυμαία του Williamsburg, στο Brookly, με μοντέρνα διακόσμηση, ασυναγώνιστη ατμόσφαιρα στο ύφος της περιοχής και υπέροχη θέα στο ποτάμι (αν επιλέξετε ένα δωμάτιο στους επάνω ορόφους). Ανακαινισμένα με αγάπη σε στιλ βιομηχανικής αισθητικής, τα δωμάτια στο Wythe Hotel διαθέτουν custom-made έπιπλα, θερμαινόμενο δάπεδο από τσιμέντο, ψηλές οροφές, συστήματα ήχου surround και μια μοναδική συλλογή έργων τέχνης. Ορισμένα από αυτά διαθέτουν εντυπωσιακούς τοίχους από τούβλα και τοξωτά παράθυρα με θέα στον ορίζοντα.