fbpixel

Search icon
Search
Επισκεφτήκαμε τον πιο ολοκληρωμένο προορισμό στη Θεσσαλονίκη για αποκατάσταση, θεραπεία και άσκηση
MAGAZINE

Επισκεφτήκαμε τον πιο ολοκληρωμένο προορισμό στη Θεσσαλονίκη για αποκατάσταση, θεραπεία και άσκηση

Στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Anagennisi by TheMIS ανακαλύψαμε τον εξαίσιο χώρο του και τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που προσφέρει


Ένα υπερσύγχρονο κέντρο θεραπειών, 1.000 τ.μ. εδρεύει στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, στον Εύοσμο, και έχει αποτελέσει μία από τις πιο σημαντικές επιχειρηματικές επενδύσεις στην περιοχή, συστήνοντας έναν χώρο-πρότυπο στον τομέα της φυσιοθεραπείας. Κέντρισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον μας, καθώς οι βάσεις για την αριστεία του προϋπήρχαν, μιας και βασίζεται στην αναγνωρισμένη ποιότητα υπηρεσιών αποκατάστασης -με πάνω από 18.000 νοσηλευόμενους ασθενείς- του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Αναγέννηση», στη Νέα Ραιδεστό. Στελεχωμένο από έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους θεραπευτές, το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Αnagennisi by TheMIS ήταν το one-stop που έπρεπε οπωσδήποτε να πραγματοποιήσουμε για την εξαιρετική πρωτοπορία που έχει επιτύχει στον τομέα του.

17a2019.jpg

Με την άψογη υποδοχή μας στον χώρο του, μαθαίνουμε πως η προσθήκη “by TheMIS” στον τίτλο του αφορά στη συμμετοχή του Πολυϊατρείου Ορθοπαιδικής Χειρουργικής, Αθλητικών Κακώσεων και Αποκατάστασης (TheMIS: Thessaloniki Minimal Invasive Surgery) στην ομάδα υλοποίησης του project. Το Κέντρο εφαρμόζει τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα στον τομέα της μυοσκελετικής, αθλητικής, ορθοπαιδικής και νευρολογικής αποθεραπείας, ενώ το κοινό χαρακτηριστικό της ομάδας του είναι η διαρκής επιστημονική αναζήτηση σε νέες τεχνικές και αποτελεσματικές θεραπευτικές μεθόδους.

17a2089.jpg
17a2107.jpg

Εδώ, ανακαλύψαμε μια σειρά από καινοτόμες θεραπείες που συνδυάζονται με την υψηλή τεχνολογία, καθώς και χώρους well-being. Στο Κέντρο έχουν δημιουργηθεί ατομικές και ομαδικές αίθουσες θεραπειών εξοπλισμένες με προηγμένη φυσικοθεραπευτική τεχνολογία, όπως ενδεικτικά είναι οι διαμαγνητικές αντλίες, οι κρουστικοί υπέρηχοι, η συσκευή ηλεκτροθεραπείας υπερήχου, TECAR και άλλα. Επιπλέον, μία υψηλών προδιαγραφών θερμαινόμενη θεραπευτική πισίνα φιλοξενεί προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και ειδικό εξοπλισμό (ηλεκτρικό ανυψωτή-γερανάκι, συσκευές στήριξης και αντίστασης, συστήματα υδρομασάζ), για να προσφέρει άμεση ανακούφιση και αποκατάσταση στους ασθενείς.

anagennisi-physio-d-crop-02170.jpg
17a2269.jpg

Όσον αφορά στη θεραπευτική άσκηση, εδώ υπάρχει ένας υπερσύγχρονος και εξοπλισμένος χώρος ειδικά διαμορφωμένος γι’ αυτήν, καθώς και εργομετρικό κέντρο για την πρόληψη και αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων, με πρωταγωνιστή το Kineo Multistation Globus, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα άσκησης του κάτω αλλά και του άνω κορμού με τη βοήθεια πρωτοποριακών προπονητικών μεθόδων.

17a2624.jpg

Ωστόσο, εξίσου σημαντική αποκάλυψη για μας ήταν το ότι το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Anagennisi by TheMIS, πέρα από την αποκατάσταση, βάζει σε προτεραιότητα και το well-being. Ένας υπέροχος χώρος ψυχικής ανάτασης και χαλάρωσης, λοιπόν, προσφέρει ιδιωτικότητα, αθλητική (deep tissue) και μυοχαλαρωτική μάλαξη με επαγγελματικά κοσμητικά προϊόντα σώματος, τα οποία χρησιμοποιούνται σε κορυφαία spa και retreats. Το πιο ολοκληρωμένο Κέντρο στην πόλη παρέχει τελικά κάθε λύση που μπορεί να αναζητά κάποιος στον τομέα της αποκατάστασης!

Info: Anagennisi by TheMIS, Προέκταση Ολυμπιάδος 37-39, 56224, Εύοσμος Θεσσαλονίκης, τηλ.: 2311 111233, info@anagennisibythe-mis,gr

www.anagennisi-ae.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ MAIOY 2023