fbpixel

Search icon
Search
Επιλέξτε το κεντρικό coffee table που θα αναβαθμίσει το καθιστικό σας
INTERIORS

Επιλέξτε το κεντρικό coffee table που θα αναβαθμίσει το καθιστικό σας

Δέκα ξεχωριστές προτάσεις για κάθε είδους αισθητική


Mπορεί να μη φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά ένα κομψό coffee table αναδεικνύει το καθιστικό σας εξυπηρετώντας τις ανάγκες σας ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να προσθέσει "πόντους" στη συνολική αισθητική του χώρου. Γι' αυτό επιλέξτε με προσοχή αυτό που θα κάνει τη διαφορά χωρίς να "κραυγάζει" ή αυτό που θα είναι λειτουργικό ενώ ταυτόχρονα θα χαρίσει κομψότητα στη συνολική σύνθεση. Μερικά λαμπερά παραδείγματα αποδεικνύουν, πως για κάθε περίπτωση υπάρχει πάντα μια ικανοποιητική λύση.

1.  Ένας λιτός, γεωμετρικός όγκος με ενδιαφέρουσες shiny επιφάνειες μπορεί να αντικαταστήσει το κεντρικό coffee table με τρόπο εξαιρετικό. Ειδικά όταν και οι υπόλοιποι όγκοι του καθιστικού υπακούουν στη γεωμετρία.

divano-norton-2127-1456142677.jpg


2. Μπροστά στο τζάκι, ένα γυάλινο καμπύλο τραπέζι με ξύλινη βάση γίνεται ιδανική επιλογή. Η διαφάνειά του επιτρέπει στο να αναδειχθεί ο τοίχος με το τζάκι και το σχήμα του συμβάλει στη δημιουργία μιας cosy ατμόσφαιρας στο καθιστικό σας.


designers-apartment-showroom-paris-themed-living-room-ideas-smalle-to-steal-from-tiny-persian-modern-small-by-philippe-harden-design-interior-clic-french-dior-show-fashion-week-how-860x1291.jpg

3. Σ' ένα κλασικού τύπου διαμέρισμα αρμόζει ένα κομψό τραπέζι με φίνα τελειώματα και περίτεχνες λεπτομέρειες. Εδώ η συνολική αισθητική παίζει τον σημαντικότερο ρόλο και απαιτείται κάτι που να συμβαδίζει με τους κανόνες του συνόλου.

4dd87f5e9548a9fbf1d42489e35d604b.jpg

4. Όταν τα πολυτελή υλικά παίζουν τον πρωτεύοντα ρόλο σ' έναν χώρο, καλό θα είναι κάθε ξεχωριστό αντικείμενο να ακολουθεί τον ιδιο κανόνα. Σ' έναν καναπέ από πλούσιο βελούδο, δίπλα σε μπουφέ από πολυτελές ξύλο, αρμόζει υπέροχα ένα μπρούντζινο μοντέρνο ταμπουρέ.

7300231bab649d573ff5f480e577e312.jpg

5. Ένας super μοντέρνος χώρος βασίζεται στον σύγχρονο σχεδιασμό και στις λιτές φόρμες που τις περισσότερες φορές αρκούν για να εντυπωσιάσουν. Εδώ, δύο ή και τρία ξύλια τραπέζια σε διαφορετικά μεγέθη και ύψη αποδεικνύονται ιδανική επιλογή.

interior-vertical-garden.jpg

6. Less is more όταν ο χώρος το απαιτεί. Κάποιες φορές το απλούστατο και μάλιστα στο πιο αδιάφορο χρώμα, σχήμα και μέγεθος, είναι η καλύτερη επιλογή καθώς επιτρέπει να αναδειχθεί καλύτερα το υπόλοιπο σύνολο.

rk-apartment-by-nicolas-schuybroek-767x1024.jpg

7. Όταν ο χώρος το επιτρέπει και υπάρχει άνεση, μια σειρά από ίδια ή παρόμοια τραπέζια μπορεί να δώσει ένα super εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δημιουργήστε ενδιαφέρουσες συνθέσεις με διακοσμητικά και βιβλία και τολμήστε το!

101a4f5a838364ca8ea3b93f32870680-elle-decor-open-spaces.jpg


8. Ένα αρτίστικο παιχνίδι με χρώματα, καμπύλες και σχήματα μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέρον στο καθιστικό, αρκεί να τηρηθούν οι σωστές αναλογίες και ισορροπίες. Οι ανατροπές είναι πάντα μια ευχάριστη έκπληξη.

3a395bf4dce0654b0e7ee86f8e8a1812.jpg

9. Λευκό και tropical blend είναι η μαγική συνταγή για ένα καλοκαιρινό σκηνικό. Ακόμη κι εδώ που όλα είνα ανάλαφρα, τα δίχρωμα τραπεζάκια παίζουν τον δικό τους πολύτιμο ρόλο, χαρίζοντας χρώμα και λειτουργώντας σαν κεντρικό στοιχείο στον χώρο.

total-white-home-minimalist-style-capri-villa-living-oggetto-editoriale-800x600.jpg

10. Αν η θηλυκότητα είναι
αυτό που χαρακτηρίζει το καθιστικό σας, ένα στρογγυλό μαρμάρινο coffee table με μπρούντζινη μεταλλική βάση μοιάζει ιδανικό για να συμπληρώσει με τη φινέτσα του ένα αρμονικό σύνολο.

white-marble-coffee-table-via-anthropologie.jpg

adv

GLOW LOVES

24 ώρες... με τις Πωλίνα Σαρρή και Πανιώ Βέντζα
#GREEKSDOITBETTER

24 ώρες... με τις Πωλίνα Σαρρή και Πανιώ Βέντζα