fbpixel

Search icon
Search
Eπιλέγουμε τις καλύτερες λιχουδιές στην πόλη για να γιορτάσουμε με 4 διαφορετικούς τρόπους
TASTE

Eπιλέγουμε τις καλύτερες λιχουδιές στην πόλη για να γιορτάσουμε με 4 διαφορετικούς τρόπους

Πλησιάζει η μαγική στιγμή για να διαμορφώσουμε τα πιο δημιουργικά festive concepts


Η μαγεία των Χριστουγέννων έχει χαρίσει από τώρα στην καθημερινότητά μας μια ιδιαίτερη χρυσόσκονη, που μας ακολουθεί κάθε στιγμή της ημέρας με τα πιο θετικά vibes. Upbeat μουσική, άπλετα χαμόγελα και οργανωμένη επιμέλεια της εορταστικής διακόσμησης της κατοικίας μας έχουν μεταμορφωθεί στους απόλυτους πρωταγωνιστές. Φυσικά από τη λίστα όσων προετοιμάζουμε για τις λαμπερές ημέρες των γιορτών δεν λείπουν οι αγορές για τη διαμόρφωση της festive τραπεζαρία μας. Η ανυπομονησία μας να μοιραστούμε με τους προσκεκλημένους μας ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις δεν κρύβεται και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε φανταστεί τα γαστρονομικά concepts που θα εντυπωσιάσουν. 

Εμείς θέλουμε να διευκολύνουμε τις επιλογές σας, προτείνοντάς σας τα αγαπημένα μας festive themes που εγγυώνται να καταπλήξουν εσάς και τους καλεσμένους σας από το πρωί μέχρι το βράδυ!

The Ιtalian joyful atmosphere

29c3a1722c354d4a6d378376e3b5b3f6.jpg

Μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν fresh χαρακτήρα στο menu υποδοχής των καλεσμένων μας. Μέσα από την προετοιμασία ενός ιταλικού γιορτινού θέματος, είναι σίγουρο ότι θα οργανώσουμε μια άκρως φιλική ατμόσφαιρα, που θα κάνει τους guests μας να νιώσουν άνετα από τα πρώτα λεπτά. Από τις eclectic επιλογές, δεν λείπουν εξεζητημένα τυριά και αλλαντικά από το αγαπημένο Παντοπωλείο της πόλης μας, το οποίο εγγυάται πάντα αγνά και ποιοτικά υλικά σε κάθε μας συνταγή. 

Για την αυθεντική italian σαλάτα μας, η κατάλληλη προσθήκη είναι το TRATA SaladPocket με λαχανικά φασόλια και σολομό, που θα απογειώσει τις αισθήσεις μας. Φυσικά, δεν ξεχνάμε τον sold out ερυθρό οίνο Il Poggione,Brunello di Montalcino, Montalcino D.O.C.G, Red του 2014 από την πάντα εκλεπτυσμένη My Cava, που μας περιμένει με τα πιο luxurious αρώματα και χρώματα σε κάθε drink. Και ολοκληρώνουμε τη μοναδική τελετουργία με την παραδοσιακή συνταγή του υπέροχου panettone από το all-time-classic Blé. Ένας γευστικός παράδεισος μας περιμένει! 

Τhe traditional feast

cbcde3cce8c38d47ea9bcaea66dac2eb.jpg

Για όσους δηλώνετε θερμοί λάτρεις της παράδοσης και των διαχρονικών συνταγών που μας έχει μεταδώσει από γενιά σε γενιά, σίγουρα το γευστικό αυτό concept θα σας ενθουσιάσει. Η λαχταριστή πολίτικη σαλάτα από τον timeless Φρεσκούλη, που αγαπά την απλότητα και την αγνότητα των συστατικών, θα ανοίξει με τον πιο ευχάριστο και δροσερό τρόπο το menu μας. 

Από το οικογενειακό γιορτινό δείπνο δεν λείπουν φυσικά τα premium κρέατα. Η Lidl έχει φροντίσει μέσα από τη σειρά deluxe να μας χαρίσει μια ευρεία γκάμα άρτιας ποιότητας που θα μας καταπλήξει. Για να απογειώσουμε τον αρωματικό χαρακτήρα των αγαπημένων μας meat dishes, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το μαρινάρισμα. Το eclectic deli store & eshop, Olicatessen, μοιράζεται μαζί μας τα εξεζητημένα βότανα και μπαχάρια για να ενισχύσουμε τα γαστρονομικά μας "θαύματα". Για το πιο ακαταμάχητο κλείσιμο του παραδοσιακού τραπεζιού πρωταγωνιστής είναι ο μυθικός Ελενίδης με τα πιο μαγικά τρίγωνα πανοράματος. Αν πάλι ανυπομονείτε να απολαύσετε και τα αλμυρά limited τριγωνάκια που έχουν επιμεληθεί αποκλειστικά για τα φετινά Χριστούγεννα, μην αργείτε να αρνηθείτε και να τα παραγγείλετε. Έτοιμοι να τα γευτείτε;

Christmas tea party

b18b3e4d845fc8b6d8443d0c79ff06ef.jpg

Για όσους λατρεύετε το βρετανικό αυτό all-time-classic theme, μπορείτε να δημιουργήσετε για εσάς και τους αγαπημένους σας ένα απόγευμα, γεμάτο χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και γλυκά παραμυθένια αρώματα. Είναι το ιδανικό Christmas tea party, για να σας συνεπάρει μαγικά σε ένα ονειρεμένο σύμπαν. 

Το always girly Pink Dot μας χαρίζει υπέροχες επιλογές από ζεστό τσάι, ροζ homemade sweets και cupcakes και φυσικά τα Dolce and Gabbana panettone, που μας μένουν αξέχαστα κάθε φορά. Τη γευστική πανδαισία έρχεται να συμπληρώσει το αγαπημένο μας αρτοποιείο Κουκουμέρια, με τα sold out χριστουγεννιάτικα μπισκότα - χιονονιφάδες. Aπολαυστικά small cakes και τουρτάκια θα εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο το dreamy σκηνικό, χάρη στο pastry art του Peace n' Cake. Tελευταία απαραίτητη πινελιά έρχεται να προστεθεί από το Miltos Patisserie & Catering και τις σοκολατένιες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες του, με πρωταγωνιστές τα χαριτωμένα μπισκοτάκια. 

Vintage french breakfast 

6c54f209d90c042f91342ae577e01d59.jpg

Το πρωινό μας χαρίζει πάντα ενέργεια και θετική διάθεση, πόσο μάλλον όταν κάνουμε λόγο για ένα γιορτινό breakfast, που θα απολαύσουμε χωρίς ενοχές. Για τους καλεσμένους μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αγαπημένο και γλυκό theme, παρμένο από την vintage french αισθητική και γαστρονομική κουλτούρα. Μπορούμε να γεμίσουμε τις κρέπες που θα ετοιμάσουμε με ποικίλες γεύσεις, τις οποίες έχει επιμεληθεί με πολύ μεράκι το Wild Souls. Το Wild gift περιέχει αγνό μέλι, χαλβά μελομακάρονο και ανάρπαστα βούτυρα που θα λατρέψει και ο πιο απαιτητικός οπαδός του clean eating. 

Για να ετοιμάσουμε γλυκά τουρτάκια, μια λαχταριστή lemon pie, αλλά και μικρά elegant σάντουιτς με σολομό, κρέμα τυριού και αγγουράκια, ο Μασούτης έχει φροντίσει να μας προσφέρει όλα αυτά τα υλικά που έχουμε ανάγκη. Φυσικά, δεν θα λείπουν από το luxurious πρωινό μας, τρουφάκια με γεύση λεμόνι αλλά και ένα special γλυκό με λευκή μους και φράουλες, μόνο από τα χεράκια των ανθρώπων της Ζάχαρης. Και επειδή στις γιορτές αποζητούμε συνεχώς μια γευστική υπερβολή, δεν γίνεται να κάνουμε λόγο για french γεύμα, χωρίς τραγανό, γεμάτο κρέμα και κατακόκκινα φρέσκα φρούτα...προφιτερόλ! Το always elegant choureal μας εξοπλίζει με στιλάτα και tasty κομψοτεχνήματα που εγγυώνται γευστικά πυροτεχνήματα από τις πρωινές ώρες. Wake up and shine!

Enjoy your Christmas culinary concept!