fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Ενυδατικές προσώπου με SPF: Βρήκαμε τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε

Το απόλυτο trend του καλοκαιριού


Ενυδατικές προσώπου με SPF: Βρήκαμε τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε

Πείτε το μαζί μας: «Θα εφαρμόζω αντηλιακό κάθε μέρα, όπως με δίδαξε η μαμά μου και όπως επιβάλλει κάθε δερματολόγος». Αν αυτή η φράση έχει γίνει και η δική σας αγαπημένη, αλλά σας είναι δύσκολο να την ακολουθήσετε πιστά, πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πολύ εύκολα. Πολλές καθημερινές ενυδατικές κρέμες περνούν απρόσκοπτα την προστασία από τον ήλιο στη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος σας, επειδή έχουν ήδη SPF στη φόρμουλα τους. Ακόμα καλύτερα, το κάνουν χωρίς συμβιβασμούς στην υφή, το άρωμα ή την αποτελεσματικότητα.  

Η ιδέα πίσω από αυτά τα θαύματα πολλαπλών χρήσεων είναι αρκετά απλή και επιδιώκει να σας χαρίσει όλα τα οφέλη και των δύο και να σας κάνει να μην ξεχνάτε ποτέ το πιο σημαντικό προϊόν της skincare ρουτίνας σας.

sun-care.jpg

Πως θα επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν

  • Διαβάστε τις ετικέτες: Για να βρείτε μια ενυδατική κρέμα με SPF, βεβαιωθείτε ότι έχει επισημανθεί στην ετικέτα ως αντηλιακό προσώπου, διαφορετικά δεν θα είναι αρκετά ισχυρό για να προστατεύσει πλήρως το δέρμα σας. Αναζητήστε μια με SPF 30 και εφαρμόστε την σε ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό σας. Όσο για την προστασία, κοιτάξτε να παρέχει ευρέως φάσματος για να έχετε όλα τα οφέλη. 
  • Μάθετε τον τύπο του δέρματος σας: Εάν έχετε λιπαρό δέρμα, η αναζήτηση της σωστής ενυδατικής κρέμας με SPF μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά όχι απίθανη. Τα περισσότερα αντηλιακά νέας γενιάς είναι φτιαγμένα ώστε να μην προκαλούν αποκλεισμό των πόρων και ως εκ τούτου breakouts ακμής. Αναζητήστε, λοιπόν, ένα προϊόν χωρίς λάδια, χωρίς ιδιαίτερα αρώματα και επικεντρωθείτε κυρίως στα συστατικά και σε όσα σας παρέχει. 
  • Μείνετε στην ενυδάτωση: Η ενυδατική κρέμα με SPF που θα επιλέξετε είναι σημαντικό να μην έχει μειωμένες ενυδατικές ιδιότητες καθώς με αυτό τον τρόπο θα έχετε μισά αποτελέσματα. Αναζητήστε συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, η αλόη βέρα και η γλυκερίνη ή τα κεραμίδια. 
  • Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει: Η εύρεση του τέλειου προϊόντος, για εσάς, μπορεί να αρχίσει με μια δοκιμαστική περίοδο καθώς δεν είναι εύκολο να βρείτε μια κρέμα που θα ταιριάζει πραγματικά στις δικές σας ανάγκες. Για αυτό το λόγο μόλις βρείτε το δικό σας fit, είναι σημαντικό να κρατήσετε μια συνέπεια και να επιμείνετε σε αυτήν καθώς αυτή θα είναι πάντα το κλειδί για την τέλεια επιδερμίδα. Μάλιστα, είναι σημαντικό να μην παραλείπετε να την εφαρμόζετε ανά 2 ή 3 ώρες για μέγιστη προστασία. 
best-after-sun-1.jpg

The products

Hydrance UV Légère Emulsion SPF 30, Avene: Ενδείκνυται για το ευαίσθητο κανονικό και μικτό δέρμα που έχει ανάγκη από ενυδάτωση μακράς διάρκειας, προστασία από τις UV και τις εξωτερικές επιθέσεις. 

GinZing™ SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer, Origins: Μία αναζωογονητική ενυδατική κρέμα, με ελαφρύ χρώμα και δείκτη προστασίας SPF40 που ενυδατώνει, θρέφει, χαρίζει ενέργεια, τελειοποιεί την όψη και προστατεύει με ένα μόλις βήμα! Χάρη στην καφεΐνη, η επιδερμίδα δείχνει άμεσα ξεκούραστη, υγιής και υπέροχα λαμπερή. 

Αντηλιακή Κρέμα με Υαλουρονικό SPF25, Tzimas Cosmetics: Αντηλιακή κρέμα μεσαίας προστασίας με απαλή υφή, εύκολη εφαρμογή και γρήγορη απορρόφηση, που δεν αφήνει λευκή χροιά. Προσφέρει προστασία ευρέως φάσματος, τόσο από την υπεριώδη όσο και την υπέρυθρη ακτινοβολία. Παράλληλα παρέχει ενυδάτωση και βοηθάει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme SPF 15, Estee Lauder: Αυτή η θρεπτική , ανάλαφρη σε υφή, oil-free κρέμα πολλαπλών δράσεων και προστασία ευρέως φάσματος SPF15 βοηθά την επιδερμίδα να ξεκλειδώσει την νεανική της δυναμική. Δείτε την επιδερμίδα σας να ανακτά την σφριγηλότητα και τη λαμπερή ζωτικότητά της. 

sun-beach-woman-body.jpg

Extra Rpair Moisturizing Balm spf 25, Bobbi Brown: Η μοναδική πλούσια υφή του balm , τα πλούσια συστατικά και η προστασία από τον ήλιο συμβάλλουν στην άμεση και εντατική ενυδάτωση ενώ το Extra Repair Complex ενισχύει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου της επιδερμίδας.

Hydra Vizor Moisturiser SPF 30, Fenty Skin: Ένα 2 σε 1 ενυδατικό και αντηλιακό προϊόν με ανάλαφρη και μη λιπαρή υφή, το οποίο είναι πλήρως αόρατο σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Καταπολεμά την αφυδάτωση, τις δυσχρωμίες και τις καφέ κηλίδες. Κατάλληλο για χρήση με προϊόντα μακιγιάζ: Δεν ξεφλουδίζει και δίνει τέλος στη γυαλάδα. Επαναπληρώσιμο.

Tinted Moisturiser SPF 20, Laura Mercier, Attica: Ενυδατική κρέμα με χρώμα και δείκτη προστασίας 20. Το πρόσωπο φαίνεται ενυδατωμένο και λαμπερό χωρίς να μοιάζει βαμμένο, καθώς η μοναδική σύνθεση του συγκεκριμένου προϊόντος ενυδατώνει την επιδερμίδα προσφέροντας κάλυψη και αντηλιακή προστασία.

Cellular Radiance Emulsion SPF 30, La Prairie: Η λαμπερη προστασια που χρειάζεστε. Προσφέρει διακριτική λάμψη νεανικής επιδερμίδας. Βοηθά στην ανανέωση της υφής. Ενυδατώνει και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας.

Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream, Clinique: Μια δροσιστική μεταξένια κρέμα με SPF που αντιμετωπίζει την κούραση και τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Χαρίζοντας 12-ωρη φωτεινότητα έναντι στην κούραση και πιο νεανική  όψη, θα σας κάνει να παρατηρήσετε πραγματική διαφορά στην ανομοιόμορφη υφή, στη θαμπή όψη, στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες. Βοηθά στην άμυνα ενάντια σε ένα πλήθος σύγχρονων επιθετικών παραγόντων ενώ παράλληλα είναι ανθεκτική στον ιδρώτα και στην υγρασία.

     Sensitive skin

    Sensitive skin

    Hydrance UV Légère Emulsion SPF 30, Avene, Hondos Center

    BUY ME
     Light colour

    Light colour

    GinZing™ SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer, Origins, Sephora

    BUY ME
     Skin elasticity

    Skin elasticity

    Αντηλιακή Κρέμα με Υαλουρονικό SPF25, Tzimas Cosmetics

    BUY ME
     Anti-age

    Anti-age

    Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme SPF 15, Estee Lauder

    BUY ME
     Rich texture

    Rich texture

    Extra Rpair Moisturizing Balm spf 25, Bobbi Brown

    BUY ME
     Invisible protection

    Invisible protection

    Hydra Vizor Moisturiser SPF 30, Fenty Skin, Sephora

    BUY ME
     Tinted coverage

    Tinted coverage

    Tinted Moisturiser SPF 20, Laura Mercier, Attica

    BUY ME
     Luxury collection

    Luxury collection

    Cellular Radiance Emulsion SPF 30, La Prairie, Hondos Center

    BUY ME
     Cream-gel

    Cream-gel

    Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream, Clinique

    BUY ME

    Kεντρική Φωτογραφία: Seafolly