O Michael Wyetzner από το Michielli + Wyetzner Architects επιστρέφει στο Architectural Digest για να εξερευνήσει την εξέλιξη του σχεδιασμού των κλασικών αμερικανικών εστιατορίων - έτσι όπως τα ξέρουμε και τα φανταζόμαστε όλοι εμείς στον υπόλοιπο κόσμο. Ακρογωνιαίος λίθος της αμερικανικής γευστικής κουλτούρας, το ιδιαίτερο στιλ τους έχει αποκτήσει οπαδούς και μιμητές σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας ένα από τα πιο δημοφιλή σημείο-αναφοράς στις ΗΠΑ. Ο Michael προσφέρει τη ματιά ενός ειδικού στην ιστορία πίσω από τη σχεδιαστική τους εξέλιξη - από τη δεκαετία του 1920 έως τη δεκαετία του 1960 και εξηγεί γιατί όλα τα diners κατέληξαν να μοιάζουν έτσι.
Απολαύστε τον στο παραπάνω βίντεο!