Από την καρδιά της Χαλκιδικής, τη Βουρβουρού, και με μια πορεία που ξεκινά από το 1980, το εστιατόριο «Τα Πονηρά Μεζεδάκια του Πάρη» έχει μεταφέρει όλη την εμπειρία, τη γεύση και την αυθεντικότητά του στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Με σταθερές αξίες και αφοσίωση στη γνήσια ελληνική φιλοξενία, δημιουργεί έναν χώρο που θυμίζει εξοχικό σπίτι με τη δική του αυλή ‒ ένα περιβάλλον όπου η χαλαρή ατμόσφαιρα συναντά την άριστη ποιότητα και την υψηλή γαστρονομία.
A SYMPHONY OF FLAVORS
Τις γευστικές προτάσεις υπογράφουν η παράδοση, με χειροποίητα ντολμαδάκια, φάβα Σαντορίνης, γαύρο μαρινάτο, αλλά και η σύγχρονη δημιουργικότητα με χταπόδι carpaccio, tartare λαυρακιού, carpaccio κουτσομούρας και portobello μανιτάρια σε ταλιάτα με vinaigrette λεμονιού και λάδι πάπρικας. Αν λατρεύετε τα θαλασσινά, εδώ θα απολαύσετε επιλογές από φρεσκότατα ψάρια ημέρας όπως, μπαρμπούνια, σαρδέλες, στείρες και συναγρίδες, μέχρι πιο δημιουργικές προτάσεις όπως σκορπίνα αχνιστή ή θράψαλα σχάρας με λάδι βασιλικού. Όλα συνοδεύονται υπέροχα από μια εκλεκτή λίστα κρασιών και αποσταγμάτων.

CRAFTED BY HAND, SERVED WITH HEART
Καθημερινά, ο χώρος ενδείκνυται ιδανικά για επαγγελματικά γεύματα και συναντήσεις, προσφέροντας ένα ήσυχο και προσεγμένο περιβάλλον, εκλεπτυσμένες γεύσεις και εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση. Το μενού ανανεώνεται συχνά με δημιουργικές γευστικές «εκπλήξεις», πάντα πιστό στις σταθερές αξίες της επιχείρησης: κορυφαία πρώτη ύλη, καθαρές γεύσεις και 100% χειροποίητες παρασκευές. Όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, με βάση τη μεσογειακή και ελληνική κουζίνα και συνοδευόμενα από μια εγκάρδια, αυθεντικά φιλική εξυπηρέτηση.
Take Notes: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά πιάτα ζυμαρικών, όπως το κριθαρότο θαλασσινών με γαρίδες, θράψαλα και χτένια και την ξεχωριστή καλαμαράτα με φιλεταρισμένο λαυράκι σε σάλτσα βουτύρου και σαμπάνιας.
Info
Διεύθυνση: Αργούς 6, Θέρμη (κόμβος Θέρμης- Πανοράματος)
Tηλέφωνο: 2310 465640
Κάθε Δευτέρα κλειστά
Ιnstagram: @paris.restaurant._
Facebook: Paris Restaurant
ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2025