fbpixel

Search icon
Search
Ένα πολυτελές ξενοδοχείο με μποέμ χαρακτήρα που αναδεικνύει την κουλτούρα της Κρήτης
TRAVEL

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο με μποέμ χαρακτήρα που αναδεικνύει την κουλτούρα της Κρήτης

Στο ASTERION SUITES & SPA οι μαγευτικές διακοπές γίνονται πραγματικότητα


Αποστολή του ASTERION SUITES & SPA είναι να μεταδώσει τη μοναδική κουλτούρα και την αίσθηση φιλοξενίας της Κρήτης. Ένα περιβάλλον που σαγηνεύει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Εκεί, το όνειρο για τις καλύτερες διακοπές γίνεται πραγματικότητα!

CREATING CULTURE

Στον κόσμο του Asterion Suites & Spa κάθε επισκέπτης καλείται να νιώσει μια εμπειρία σύνδεσης με την κουλτούρα του τόπου. Δεσπόζοντας σε μια γαλήνια παραλία στον Πύργο Ψηλονέρου, η τοποθεσία του ξενοδοχείου αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσει κανείς τα θαύματα του δυτικού τμήματος της μεγαλονήσου. Το όνομά του αντλήθηκε από τη μυθολογία, σύμφωνα με την οποία ο Αστερίων, ο πρώτος βασιλιάς της Κρήτης, δημιούργησε έναν υπέροχο πολιτισμό. Έτσι ακριβώς, το 5 αστέρων συγκρότημα, επίσημο μέλος της Louis Hotels και πρόσφατα βραβευμένο από την British Airways Holidays, ανακαινίστηκε και υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν. Οι χώροι του δημιουργούν τους πυλώνες μιας νέας ταξιδιωτικής φιλοσοφίας, που μεταλαμπαδεύει τις θεμελιώδεις αξίες του μυθικού Αστερίωνα: ήθος, λάμψη, ανθρώπινη σύνδεση.

11asterion-suites-spa-planet-one-bedroom-suite.jpg

DESIGN & WELLNESS CENTERED

Τα 67 design δωμάτια και σουΐτες αντικατοπτρίζουν το easy living του ξενοδοχείου. Μοντέρνα, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, έχουν ανασχεδιαστεί προσεκτικά ακολουθώντας μινιμαλιστικές γραμμές που ξεκουράζουν το βλέμμα. Το Asterion Spa, από την άλλη, βρίσκεται στο επίκεντρο της ολιστικής φιλοσοφίας ευεξίας του resort, προσφέροντας μια σειρά από δυναμωτικές και αναζωογονητικές θεραπείες. Σχεδιασμένο ν’ ακολουθεί την αισθητική της σύγχρονης κομψότητας , αποτελεί ένα καταφύγιο γαλήνης και διαλογισμού.

GASTRONIMIC EXPERIENCES

Η γαστρονομία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Κρήτης και, ως εκ τούτου, της εμπειρίας του καταλύματος. Οι επισκέπτες μπορούν ν’ απολαύσουν ένα ταξίδι γευσιγνωσίας με την υπογραφή του έγκριτου executive chef Κυριάκου Σωτηρίου, σ’ ένα από τα δύο εστιατόρια, γιορτάζοντας τις γεύσεις και τα αρώματα της τοπικής κουζίνας. Στο Matter προσφέρεται από ελληνικό και ευρωπαϊκό πρωινό, μέχρι νόστιμα μεσημεριανά γεύματα και ρομαντικά δείπνα. Το à la carte εστιατόριο 35° είναι βασισμένο στη farm-to-fork φιλοσοφία. Εξαιρετική επιλογή για ένα δροσιστικό ποτό αποτελεί το Naked Star Pool Bar, ενώ στο Stellar Lobby Bar σερβίρονται, μεταξύ άλλων, σκανδαλιστικά finger foods και σνακ.

18asterion-suites-spa-35-cretan-a-la-carte-restaurant.jpg

THE HIGHLIGHTS

  • Κατόπιν ραντεβού, ο επισκέπτης μπορεί ν’ απολαύσει ενεργειακά μασάζ και περιποιήσεις σε ειδικό παραθαλάσσιο setup, στο Asterion Spa.
  • Το κεντρικό εστιατόριο Matter προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μπουφέ με διεθνή πιάτα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Info: Πύργος Ψηλονέρου, Πλατανιάς, Χανιά 73014, τηλ.: 2821 020945, asterionsuitesandspa.com, Instagram & Facebook: @asterionsuitesandspa