fbpixel

Search icon
Search
Ένα νέο beauty spot άνοιξε τις πόρτες του στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης
BEAUTY PEOPLE

Ένα νέο beauty spot άνοιξε τις πόρτες του στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης

Το KIKO MILANO εγκαινίασε το καινούριο του κατάστημα με το πιο λαμπερό party


Η Θεσσαλονίκη γίνεται πόλος έλξης πολλών brands του εξωτερικού, τα οποία την επιλέγουν ως το επόμενο hot spot για τη δημιουργία των boutiques τους. Αυτή τη φορά, ένας από τους πιο διάσημου οίκους του εξωτερικού, το KIKO MILANO, «προσγειώθηκε» στο κέντρο της πόλης και μας υποδέχθηκε στο καινούριο του κατάστημα, μ' ένα λαμπερό party!

From Milan with Love

kiko-store-3-CKXPt.jpg

Η KIKO MILANO, το No1 Make up Brand της Ιταλίας, που εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία από τον Όμιλο Φάις, γιόρτασε την Τετάρτη 09/10 τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στην καρδιά της Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 52) με ένα εντυπωσιακό opening event, γεμάτο ομορφιά, τέχνη, διασκέδαση και χρώμα!

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο νέο κατάστημα και να δοκιμάσουν τα αμέτρητα προϊόντα make up, skincare και αξεσουάρ αλλά και τις θεματικές limited edition συλλογές που έχουν κερδίσει την καρδιά των beauty addicts. Επιπλέον, φωτογραφήθηκαν τόσο στο KALEIDOSCOPE backdrop αλλά και στο custom KIKO MILANO boudoir με μερικά από τα πιο αγαπημένα best-seller προϊόντα.

Highlight της βραδιάς αποτέλεσε το draw & pose στον μεγάλο καθρέφτη του καταστήματος, όπου οι καλεσμένοι έγραφαν τις ευχές τους για το νέο κατάστημα με KIKO MILANO lipsticks, ενώ μπορούσαν να ποζάρουν και να ανεβάσουν την ευχή τους και στα Social Media.

kiko-milano-boudouir.jpg

Τέλος, στο customization corner του καταστήματος, οι καλεσμένοι είχαν δυνατότητα να προσωποποιήσουν το Unlimited Blush με το όνομά τους, αποκτώντας ένα μοναδικό αναμνηστικό από αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Party Mode On

H ραδιοφωνική παραγωγός και DJ Δήμητρα Καβαλάρη, απογείωσε την ατμόσφαιρα με ένα εκρηκτικό DJ set που ξεσήκωσε το κοινό, ενώ το ποτό είχε άρωμα Ιταλίας, με prosecco και κρασί, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία που συνόδευσε τις μαγικές στιγμές της βραδιάς.

kiko-milano-mirror-wall.jpg

Στο event παρευρέθηκε μία πληθώρα από καλεσμένους, celebrities, influencers, επαγγελματίες του χώρου και δημοσιογράφους που απόλαυσαν ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς. Κατά την αποχώρησή τους, όλοι οι καλεσμένοι έλαβαν ένα αναμνηστικό goodie bag με best-seller προϊόντα της KIKO MILANO.

Ένα event, talk of the town, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλους!