fbpixel

Search icon
Search
Ένα υπέροχο δείπνο από τη σχεδιάστρια Θέμιδα Ζουγανέλη του brand THEMIS · Z
PEOPLE & MOMENTS

Ένα υπέροχο δείπνο από τη σχεδιάστρια Θέμιδα Ζουγανέλη του brand THEMIS · Z

Με αφορμή το opening του νέου flagship store της designer στο Κολωνάκι


Ένα μαγευτικό δείπνο διοργανώθηκε από τη σχεδιάστρια Θέμιδα Ζουγανέλη στο Athénée με αφορμή το opening του ολοκαίνουριου THEMIS · Z Flagship Store στο Κολωνάκι. Το art de la table με την άκρως ονειρική διακόσμηση με περισσότερα από 1.200 κεριά να σκορπίζουν τη λάμψη τους, τα εντυπωσιακά υπερμεγέθη βάζα με τα διαφορετικά λουλούδια και τα υπέροχα πιάτα THEMIS · Z έκλεψαν τις εντυπώσεις. Celebrities, προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, editors-in-chief και όλη η κοσμική Αθήνα απόλαυσαν ένα άκρως γευστικό δείπνο πριν προχωρήσουν σε χορό έως τα μεσάνυχτα, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Αμερικανός Πρέσβης. 

Στο opening του καταστήματος η καρδιά της πόλης «πλημμύρισε» από λαμπερές παρουσίες που έδωσαν το παρόν στη βραδιά προκειμένου να δουν από κοντά το πολυαναμενόμενο κατάστημα της παγκοσμίως αναγνωρισμένης designers.

291235.jpg
Θέμις Ζουγανέλη, George Tsunis, Tatiana Blatnik

Πλήθος του fashion κόσμου της Αθήνας έδωσε ραντεβού σε άκρως γιορτινό κλίμα κι είχαν την ευκαιρία να «βουτήξουν» στην made-in-Greece Summer 2023 collection και να μυηθούν στον κόσμο του διάσημου brand THEMIS · Z, εκεί όπου κυριαρχεί ένα ανεπιτήδευτο lifestyle με ένα twist λάμψης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά γνωστά ονόματα του εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένης της πασίγνωστης ηθοποιού και λάτρης της μάρκας, Kelly Rutherford, η οποία βρέθηκε στην Ελλάδα για λίγες ημέρες αποκλειστικά για να παρευρεθεί στην εκδήλωση καθώς, εκτός από την αγάπη της για το brand, τη συνδέει και μακροχρόνια φιλία με τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια. Από την εκδήλωση δεν έλειψε και η brand ambassador Μαρία Ναυπλιώτου, που στηρίζει τη μάρκα από την αρχή της πορείας του. 

291288.jpg
Kelly Rutherford, Valerie Mayer

Η Θέμις Ζουγανέλη, σχεδιάστρια των Dior Maison, Atelier Swarovski, εκφράζει την ελληνική εκδοχή του true elegance και πραγματώνει τη δημιουργικότητά του τόσο στο πεδίο του Interior Design και του Deco όσο και της Μόδας, με handcrafted γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ που συνθέτουν ένα ηθικό και βιώσιμο resort look. Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, η υφολογική λιτότητα και η ανυπόκριτη κομψότητα που ξεδιπλώνεται μέσα από οικεία ελληνικά αρχιτεκτονικά μοτίβα και μοντέρνες γραμμές, συνυφαίνουν μια ολοκληρωμένη αισθητική πρόταση που γοητεύει. Κατά τη διάρκεια του PR event, καθώς και για όλο το μήνα, μέρος των εσόδων προσφέρθηκε στους σκοπούς και τις ανάγκες του σωματείου Breathe, που έχει ιδρύσει η Τατιάνα Μπλάτνικ, επίσης παρούσα στην εκδήλωση, συνοδευόμενη από τον Πρίγκιπα Νικόλαο.

Ανακαλύψτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες! 

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Θέμις Ζουγανέλη
Φωτογραφία: Studio Panoulis