fbpixel

Search icon
Search
Ένα ιδιαίτερο vacation house εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον γύρω του
INTERIORS

Ένα ιδιαίτερο vacation house εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον γύρω του

Περιηγηθείτε στους φανταστικούς χώρους που «φωνάζουν» καλοκαίρι


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ιδιαίτερη ομορφιά που χαρακτηρίζει τη Βραζιλία και ιδίως το βόρειο τμήμα της. Ένας τροπικός επίγειος παράδεισος, που δίνει την αίσθηση πως βγήκε απευθείας από παραμύθι, μαγεύοντας τόσο τους κατοίκους των εκεί περιοχών όσο και τους επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν ξέγνοιαστες διακοπές.

Η ηρεμία με κάποιον τρόπο ορίζει το όλο περιβάλλον και το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα αστικά σημεία σημεία. Μπορεί οι μόνιμοι κάτοικοι να είναι λίγοι πλέον, αλλά σίγουρα αυτοί που ζουν εκεί γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντική είναι η ησυχία και η απόλυτη ένωση με τη φύση.

Κάπου εκεί, ανάμεσα στις καλαμιές και στις καταπράσινες πεδιάδες, μια υπέροχη εξοχική κατοικία που δεσπόζει και χαρίζει μια πιο μοντέρνα διάσταση στο συνολικό σκηνικό, διατηρώντας ωστόσο την ανεπιτήδευτη ομορφιά του τόπου και όλα όσα τον κάνουν να ξεχωρίζει.

1.jpg


Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια κατοικία που βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία μιας οικογένειας, η οποία λατρεύει το καλοκαίρι, γι' αυτό κι επέλεξε να αγοράσει το σπίτι χωρίς δεύτερες σκέψεις. Από την εξωτερική του όψη και μόνο, ο σύγχρονος μινιμαλισμός, στον οποίο βασίστηκε το ζευγάρι όταν το διαμόρφωνε, είναι αυτός που με τον τρόπο του έχει ορίσει ολόκληρο το design.

Οι κατάλευκοι τοίχοι ξεπροβάλλουν τόσο φυσικά από τα πράσινα, natural στοιχεία, τη στιγμή που οι επιφάνειες από ξύλο δίνουν μια πιο σύγχρονη χροιά σε όσα συμπεριλαμβάνονται στο outdoor σκηνικό. Σκιερά σημεία για ατελείωτη χαλάρωση, κατάφυτα μονοπάτια προσεγμένες λεπτομέρειες και boho διάθεση, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν το ονειρικό σκηνικό.

2-eNKOZ.jpg


Όσο για το εσωτερικό της κατοικίας, η αισθητική παραμένει ίδια και το ενδιαφέρον μας ολοένα και αυξάνεται. Βλέπουμε πως η λιτότητα είναι αυτήν στην οποία βασίστηκε η οικογένεια, δημιουργώντας ένα μινιμαλιστικό σκηνικό από χώρο σε χώρο και δίνονται up to date χαρακτήρα στo bohemian design. Οι natural τόνοι και οι «καθαρές» γραμμές στα έπιπλα πρωταγωνιστούν, τη στιγμή που οι αντίκες δίνουν μια πιο vintage διάσταση, που με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως ταιριάζει απόλυτα κι εναρμονίζεται με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Σε όλα τα δωμάτια επικρατεί αρμονία, η οποία τα κάνει να ενώνονται με τη φύση και το εξωτερικό σκηνικό. Καμία υπερβολή ως προς τη διακόσμηση, τίποτα το περιττό. Αντιθέτως, βλέπουμε πως όλα έχουν τοποθετηθεί με σκοπό να δημιουργούν ένα συγκεκριμένο, ultra φυσικό theme, το οποίο δεν ξεφεύγει ιδιαίτερα από την παλέτα των κλασικών, ουδέτερων χρωμάτων, των natural υλικών που επιλέχθηκαν για την κατασκευή, καθώς και της μινιμαλιστικής αρχιτεκτονικής προσέγγισης.

3.jpg


Μια κατοικία που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες της οικογένειας, χαρίζοντάς της τις πιο όμορφες και αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές. Όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτες: «Ήταν η καλύτερη επένδυση που αποφασίσαμε να κάνουμε. Το σπίτι είναι ό,τι ακριβώς ψάχναμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές -και όχι μόνο. Η ανεμελιά που μας προσφέρει είναι κάτι το μοναδικό».

Δείτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες του σπιτιού!