fbpixel

Search icon
Search
Ένα exclusive color analysis workshop με την υπογραφή της Falconeri στη Θεσσαλονίκη
PEOPLE & MOMENTS

Ένα exclusive color analysis workshop με την υπογραφή της Falconeri στη Θεσσαλονίκη

Το premium italian fashion brand επιφύλαξε στις καλεσμένες του μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία χρωματολογίας με την Μαρίνα Τζαβέλλου - Διαμαντή


Η Falconeri, ένα go-to brand για τους λάτρεις του κασμιριού και των φυσικών νημάτων, είναι συνώνυμο υψηλής ποιότητας για ενδύματα που αποπνέουν εκλεπτυσμένη και διαχρονική κομψότητα. Τα σχέδια ενσωματώνουν την εποχιακή φιλοσοφία της εταιρείας, ξεπερνώντας τις πρόσκαιρες μόδες και τις ξεπερασμένες τάσεις. Κάθε ρούχο είναι ένα κομμάτι στο οποίο επενδύεις, έχει σχεδιαστεί για να διαρκέσει μια ζωή, μακριά από αναλώσιμες μόδες.

Αυτή την αυθεντική ταυτότητα του οίκου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι καλεσμένες του Cashmere Cromy event, μέσα από ένα exclusive armocromia consultancy workshop στη Θεσσαλονίκη με την Image Consultant και Personal Stylist Μαρίνα Τζαβέλλου – Διαμαντή.

dsc-5863.JPG
H Image Consultant και Χρωματολόγος Μαρίνα Τζαβέλλου - Διαμαντή


dsc-5609.JPG
Το τραπέζι του workshop με τις υπέροχες συνθέσεις της floral designer Τάνιας Χατζηγκόντζιου της anthos lab

Σκοπός της αρμοχρωμίας σύμφωνα με τη Falconeri είναι να βρει η κάθε γυναίκα την ιδανική παλέτα που ενισχύει τον συνδυασμό δέρματος-ματιών-μαλλιών, κάνοντάς την να δείχνει αμέσως πιο όμορφη, πιο fit και νεότερη. Η αναγνώριση της παλέτας σας, όπως υποστηρίζει και η φιλοσοφία του brand, είναι ζωτικής σημασίας όταν επιλέγει ο καθένας ρούχα και αξεσουάρ, καθώς και μαλλιά και μακιγιάζ, για να δημιουργήσει μια φανταστική αίσθηση αρμονίας και ομορφιάς.

Στο workshop, η Μαρίνα Τζαβέλλου - Διαμαντή ανέλυσε στις καλεσμένες όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τον κόσμο των χρωμάτων και του στιλ καθώς και το πώς οι σωστές επιλογές, σύμφωνα με τα προσωπικά χαρακτηριστικά και τον χαρακτήρα της κάθε γυναίκας σε χρώματα και ρούχα, μπορούν να αναδείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.

dsc-5454.JPG
Η Μαρίνα Τζαβέλλου - Διαμαντή με την Ναντίνα Καρλόττι, Country Manager Falconeri και την Τζίνα Κωνσταντοπούλου, Communication Manager της Calin Group (Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Falconeri και Tezenis)

Οι προσκεκλημένες μέσα από ένα προσωπικό consultancy με την Μαρίνα Τζαβέλλου – Διαμαντή ανακάλυψαν σε ποια εποχή ανήκουν ως προσωπικότητες και ποιες είναι οι αποχρώσεις που τους ταιριάζουν, καθώς και τη σωστή για την καθεμία λαιμόκοψη σε μπλούζες, μέσα από την ολοκαίνουρια FW 2023-24 συλλογή της Falconeri, όπου οι αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου είναι οι πρωταγωνιστές.

dsc-6025.JPG

Τα fashion pieces αναδεικνύονται σε έντονες αποχρώσεις του μελανιού έως και το dark-aqua, προχωρώντας στο blue horizon και το ολοκαίνουριο azulejo από τη διάσημη ιβηρική majolica. Σε απόλυτη αντιστοιχία με τη χειμωνιάτικη διάθεση, στη νέα collection ξεχωρίζουν επίσης αποχρώσεις όπως το κομψό tutu, το blueberry violet και το λαμπερό λιλά, καθώς και «εκρήξεις ενέργειας» με το malachite green, τα ροζ και τα warm macaroons. Ο χαρακτήρας της Falconeri αντιπροσωπεύεται από μία άγρια και τολμηρή συλλογή, ικανή να ισορροπήσει τη διαχρονική ταυτότητα στιλ, τις καινοτόμες μεθόδους παραγωγής και τη χαρακτηριστική ιταλική δεξιοτεχνία.

dsc-5922.JPG
Μάχη Δάπη, Σταυρούλα Κλειδαριά



Το workshop ολοκληρώθηκε έχοντας μυήσει τις προσκεκλημένες στον κόσμο της χρωματολογίας και του στιλ, με μια φράση, στον κόσμο της Falconeri. Μια πρόσκληση που προσέφερε μια ξεχωριστή προσωπική εμπειρία σε κάθε καλεσμένη, ένα ταξίδι αυτογνωσίας του προσωπικού τους στιλ...

Παρακολουθήστε το βίντεο:


Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες από το μοναδικό event στην gallery!

Φωτογραφίες: Χριστίνα Μπρούσαλη