fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

Ένα editorial μόδας που θα σας ταξιδέψει στα πιο γοητευτικά σκηνικά της φύσης

Η φύση και η γυναίκα θέτονται στο επίκεντρο του fashion brand LOLA


Ένα editorial μόδας που θα σας ταξιδέψει στα πιο γοητευτικά σκηνικά της φύσης

Η πιο πρόσφατη συλλογή SS'24 του fashion brand LOLA θέτει σε πρωταγωνιστικό ρόλο τη φυσική ομορφιά και τη γυναίκα του σήμερα. To νέo editorial 'The Great Outdoors' αποτίνει φόρο τιμής στο ελεύθερο πνεύμα του καλοκαιριού και γίνεται «ένα» με τη φύση σε καταπράσινα σκηνικά και με γήινα χρώματα που καθρεφτίζονται άρτια από το περιβάλλον στη νέα collection. 

Η LOLA, αποτελεί ορόσημο της ελληνικής μόδας - καθώς 50 χρόνια μετά τη δημιουργία της, οι συλλογές της συνεχίζουν και αποπνέουν μια διαχρονική κομψότητα, από γενιά σε γενιά. Το ελληνικό brand έχει μακρά ιστορία, που δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη για τη μόδα, την επίμονη δουλειά και το πάθος για την εξειδίκευση. Ξεχωρίζει γιατί δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα, τις λιτές γραμμές, τους απρόσμενους συνδυασμούς και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες. Εκτός αυτών, η LOLA είναι προσηλωμένη στις αξίες της ηθικής και βιώσιμης μόδας και εδώ και 50 χρόνια προσπαθεί να αφήσει το θετικό της αποτύπωμα στην οικονομική και κοινωνική ζωή. Πρόκειται για το go-to quiet luxury brand καθώς υποστηρίζει απόλυτα στην ισορροπία μεταξύ φυσικής κομψότητας και καθημερινής άνεσης.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας looks του νέου fashion editorial          'The Great Outdoors'. 

Midi, bold shirt dress

lola-editorial-1-8zq98.jpg


Ως γνωστόν, τα midi φορέματα αποτελούν το it dress trend της σεζόν, είτε το επιλέξετε σε neutral είτε σε πιο bold χρώμα. Μπορεί να σας μεταφέρει από το γραφείο μέχρι το resort στις διακοπές σας και συνδυάζεται άψογα με σανδάλια και μια tote ή canvas bag. Το συγκεκριμένο αν και statement piece κάνει αρμονικό blend in με τα ουδέτερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. 

The neutral print

lola-editorial-2-bDXha.jpg

Είτε είστε fan του μινιμαλισμού, ή σας αρέσουν οι πιο maximal εμφανίσεις, τα διακριτικά prints είναι must για το καλοκαίρι. Επιλέξτε τη βάση που στη συγκεκριμένη εμφάνιση είναι το λευκό της παντελόνας, και χτίστε πάνω σε αυτό με ένα πιο statement top.

The trendy & timeless olive green

lola-editorial-3a.jpg


Σε μια ζεστή, γήινη απόχρωση, η τάση του olive green είναι μια από τις πιο εύκολες αποχρώσεις της νέας σεζόν για να αξιοποιήσετε, ανεξάρτητα από το στιλ σας. Συνδυάζεται μοναδικά με τα μαύρα και τα γκρι που κυριαρχούν σε μια μινιμαλιστική γκαρνταρόμπα. Επιλέξτε το συγκεκριμένο αέρινο χακί σετ της LOLA και εντάξτε το στα καθημερινά looks. 

The print dress

lola-editorial-4.jpg


Ένα εμπριμέ φόρεμα είναι συνώνυμο των καλοκαιρινών ημερών καθώς συνθέτει ένα look από μόνο του. Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, το layering σιγά σιγά αποχωρεί οπότε αποτελεί ιδανική επιλογή. Φέτος, η LOLA δίνει βάση στα Italian-inspired σχέδια που ταιριάζουν επίσης υπέροχα με τα neutrals της συλλογής σας. 

The off-white

lola-editorial-5.jpg


Οι θερμότεροι μήνες του έτους πάνε hand-in-hand με τις λευκές αποχρώσεις. Λιγότερο έντονοι από τους καθαρούς λευκούς τόνους, θεωρήστε ότι είναι το πρώτο σας βήμα για τη μετάβαση της παλέτας σας από σκούρο σε ανοιχτό. Φορέστε το from-head-to-toe, όπως τη συγκεκριμένη ολόσωμη φόρμα για μια quiet luxury εμφάνιση που αποπνέει αυτοπεποίθηση.

1

Shirt dress

LOLA BUY HERE

2

Top with panel print

LOLA BUY HERE

3

Wide leg trousers

LOLA BUY HERE

4

Cropped shirt

LOLA BUY HERE

5

Wide leg trousers

LOLA BUY HERE

6

Linen jumpsuit

LOLA BUY HERE

Info: Ανακαλύψτε τη LOLA στα ομώνυμα Corners στα attica στο Mediterranean Cosmos και attica στην Τσιμισκή 48-50 στον 4ο όροφο ή επισκεφθείτε το lola.gr για να ανακαλύψετε όλο το δίκτυο καταστημάτων.

Instagram: @lola_official_gr