fbpixel

Search icon
Search
Εμμηνόπαυση: Όλες οι απαραίτητες αλλαγές στο skincare πρωτόκολλο
FACE & BODY

Εμμηνόπαυση: Όλες οι απαραίτητες αλλαγές στο skincare πρωτόκολλο

H Vichy συστήνει τις λύσεις για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα σε κάθε ηλικία


Με το λανσάρισμα της νέας σειράς NEOVADIOL, η Vichy συστήνει τις λύσεις για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα σε κάθε ηλικία. Η εμμηνόπαυση αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο της ζωής μιας γυναίκας. Είναι μια περίοδος ορμονικών μεταβολών, που σηματοδοτεί ένα νέο στάδιο στη διαδικασία της ωρίμανσής της. Αποτελεί την αρχή μιας νέας ζωής, σε μια ηλικία που οι γυναίκες εξακολουθούν να σφύζουν από ενέργεια!


Η λύση της Vichy 

Χάρη στην εμπειρογνωμοσύνη της στον τομέα της εμμηνόπαυσης, η Vichy, σε συνεργασία με δερματολόγους και γυναικολόγους, ανέπτυξε μια ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικής φροντίδας. Τα προϊόντα της ανταποκρίνονται στις αλλαγές που προκαλούνται στην επιδερμίδα από τις ορμονικές μεταβολές σε κάθε στάδιο αυτής της περιόδου.


Bήμα 1ο -  MENO 5-BI SERUM

vichy-neovadiol-meno-5-bi-serum-photo-print-pack-rvb-ld.jpg

Ένας ορός που θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε ξανά 5 μηχανισμούς του δέρματος, καταπολεμώντας ρυτίδες, χαλάρωση, κηλίδες, λάμψη και ξηρότητα. Η διφασική σύνθεσή του με το απαλό άρωμα αποτελεί πραγματικό επίτευγμα. Έτσι, η υδατική φάση του περιέχει δερματολογικά ενεργά συστατικά βέλτιστης συγκέντρωσης, όπως Proxylane, εκχύλισμα Cassia, Βιταμίνες B3-Cg, Γλυκολικό Οξύ και Ιαματικό Ηφαιστειακό νερό της Vichy, ενώ η ελαιώδης, είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη E και Ωμέγα 6-9, για να προσφέρει ελαστικότητα στην επιδερμίδα από την πρώτη στιγμή. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα μετά από έναν μήνα χρήσης!

Βήμα 2ο - ΚΡΕΜΕΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΛΑΙΜΟ 

Κρέμα ημέρας στην Περιεμμηνόπαυση

12.jpg


Η κρέμα ημέρας NEOVADIOL Redensifying Lifting Day Cream είναι ιδανική για το στάδιο της περιεμμηνόπαυσης, καθώς προσφέρει στο δέρμα πυκνότητα (+17%), λάμψη (+12%) και αναζωογόνηση, με τη σύνθεσή της να είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ.

Κρέμα ημέρας στην Εμμηνόπαυση

11-pINZx.jpg

Όσον αφορά στην εμμηνόπαυση, τη σειρά συμπληρώνει η NEOVADIOL Replenishing Firming Day Cream (-25% χαλάρωση) που ενδείκνυται για αναπλήρωση και σύσφιγξη, χάρη στην ενισχυμένη φόρμουλά της με Ωμέγα 3-6-9 συστατικά.

Τα παραπάνω προϊόντα βιώσιμης και υπεύθυνης προέλευσης και παραγωγής, περιέχουν Proxylane -ένα προϊόν πράσινης χημείας, που μειώνει τα απόβλητα από 96 kg σε 1 kg-, εκχύλισμα Cassia -ένα νέο δραστικό συστατικό φυσικής προέλευσης που προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Cassia Angustifolia-, φυτικής προέλευσης Υαλουρονικό Οξύ που λαμβάνεται από σιτάρι, και Ωμέγα-3 που εξάγεται από καστανό ρύζι Ταϊλάνδης.

Συμβουλή ειδικού 

teliko-4796.jpg

Παναγιώτα Ρήγα, Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος

«Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα με δραστικά συστατικά αιχμής που βασίζονται στην έρευνα και σε κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν πως μπορούν να ενισχύσουν το δέρμα μας σε αυτή την απαιτητική φάση της ζωής μας. Δηλαδή συστατικά που θα ενισχύσουν την παραγωγή κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος, λιπιδίων και που θα συντελέσουν στην επαναφορά της πυκνότητας του δέρματος, της ελαστικότητας και της λάμψης».

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ