fbpixel

Search icon
Search
Emily in Paris: Όλα όσα περιμένουμε από την 4η σεζόν
ARTS & CULTURE

Emily in Paris: Όλα όσα περιμένουμε από την 4η σεζόν

Eurovision, διακοπές στη Ρώμη... Ακολουθούν όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τις επόμενες περιπέτειες της Emily Cooper στη γαλλική πρωτεύουσα


Η «ναυαρχίδα» των tv shows του Netflix, Emily in Paris, επιστρέφει για μια 4η σεζόν γεμάτη ερωτικά τρίγωνα, μόδα και μουσικές παραστάσεις που κόβουν την ανάσα. Από τότε που η Lily Collins μοιράστηκε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram με όλα τα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα κατά τη διάρκεια των τελευταίων επεισοδίων, προσμένουμε για νέα από την αγαπημένη μας σειρά. Αλλά η αναμονή σύντομα τελειώνει. Στις 19 Ιανουαρίου, η Lily Collins δημοσίευσε μια selfie, με το σενάριο για την καινούρια σεζόν της Emily. 

Γι' αυτό κι εμείς σας παρουσιάζουμε όσα αξίζει να γνωρίζετε για τις νέες περιπέτειες της! 

Ποιο είναι το cast; 

33-HvC96.jpg

Η Lily Collins και η Ashley Park θα επιστρέψουν στους ρόλους της Emily και της Mindy, πιθανότατα μαζί με τους υπόλοιπους stars της σειράς: Camille Razat (Camille), Lucas Bravo (Gabriel), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien) και Bruno Gouery (Luc). Από την άλλη πλευρά, η Madeline Wheeler (το πρώην αφεντικό της Emily, που υποδύεται η Kate Walsh) αναμφίβολα δεν θα είναι σε αυτό το νέο μέρος, καθώς ο χαρακτήρας της έχει επιστρέψει στο Σικάγο.

Ένα ερώτημα παραμένει ανοικτό για την τύχη του Alfie, του Lucien Laviscount - την προηγούμενη σεζόν, εκείνος έφυγε ορμητικά, γεγονός που φάνηκε να σηματοδοτεί το τέλος της σχέσης του με την Emily. Ο Darren Star, ο δημιουργός του Emily in Paris, υπαινίχθηκε το μέλλον του Alfie σε συνέντευξή του στο Deadline: «Δεν νομίζω ότι ο Alfie είναι ακόμα στην ιστορία ρομαντικά. Αλλά αυτό δεν πρέπει να τον απομακρύνει από τη σειρά. Σίγουρα έχει λόγο να βρίσκεται στο Παρίσι και να συνεργάζεται με τον Gabriel. Αισθάνομαι ότι όλοι οι χαρακτήρες μας εξακολουθούν να συνδέονται, αλλά με έναν πιο περίπλοκο τρόπο...»

Και σε ό,τι αφορά την πλοκή;

2-yXlyM.jpg

Αν και ο Darren Star δεν αποκάλυψε συγκεκριμένα σημεία της πλοκής για την 4η σεζόν, έδωσε μια γεύση για το τι να περιμένουμε στη συνέντευξή του. Μίλησε για τη σχέση μεταξύ της Emily και του Gabriel: «Η Emily δεν ήρθε στο Παρίσι για μια ερωτική σχέση, ήρθε για μια δουλειά. Νομίζω ότι και οι δύο βρίσκονται σε ένα διαφορετικό, πιο ώριμο σημείο της ζωής τους. Η κατάστασή τους είναι σίγουρα πιο περίπλοκη.» Προσέθεσε ότι το ζευγάρι και η Camille, η πρώην του Gabriel, θα συνεχίσουν, κατά πάσα πιθανότητα, να συνυπάρχουν και ίσως να μείνουν και στο ίδιο κτίριο. «Συμμετέχουν ο ένας στη ζωή του άλλου, είναι φίλοι, εργάζονται μαζί», συνέχισε. «Είναι όλοι τους πολύ κοντά. Αλλά νομίζω ότι υπήρξαν κάποιες απρόβλεπτες επιπλοκές, ειδικά για την Emily. Και ίσως το ζευγάρι Emily-Gabriel να μην είναι φτιαγμένο για να κρατήσει, τουλάχιστον προς το παρόν.»

Ο Darren Star δήλωσε επίσης ότι μπορεί να δούμε περισσότερα από την πρώην ερωμένη της Camille, τη Sofia (Melia Kreiling), και ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δούμε περισσότερα από τον σύζυγο της Sylvie, τον Laurent (Arnaud Binard). Το θέμα της 4ης σεζόν, είπε, θα είναι «πώς να εξισορροπήσουμε την επιχείρηση και τις τοξικές σχέσεις, γιατί αυτό είναι που θα συμβεί σε πολλούς από τους χαρακτήρες μας.» Όσο για τη Mindy, η οποία βγαίνει με τον Nico (Paul Forman) αλλά πρέπει να εμφανιστεί στη Eurovision με τον πρώην της Benoît (Kevin Dias); Και οι δύο άνδρες θα εξακολουθούν να είναι στη ζωή της. 

Μάλιστα, ένα ακόμη ταξίδι είναι επίσης προγραμματισμένο για την Emily. Στις 17 Ιουνίου 2023, το Netflix κυκλοφόρησε ένα βίντεο ανακοίνωσης με τη συμμετοχή της Collins, στο οποίο η ηθοποιός έλεγε: «Ενώ η καρδιά της Emily θα παραμείνει πάντα πιστή στο Παρίσι, η ζωή της θα πάρει απροσδόκητες τροπές αυτή τη σεζόν. Μην εκπλαγείτε αν τη βρείτε σε διακοπές στη Ρώμη».

emily-in-paris-lily-collins-1671553800.jpg

Ποια είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας;

Το Netflix δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας. Αλλά σε ένα preview του για το 2024, η ομάδα διαβεβαίωσε ότι η επόμενη σεζόν του Emily in Paris θα είναι διαθέσιμη φέτος. Δεδομένου ότι οι δύο τελευταίες σεζόν της σειράς κυκλοφόρησαν Δεκέμβριο, μπορούμε να σκεφτούμε ότι η επόμενη θα φτάσει προς το τέλος του 2024 στην streaming πλατφόρμα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στους δρόμους του Παρισιού. Πράγματι, ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου έχουν πιάσει επ' αυτοφόρω τους Emily, Camille και Gabriel εν μέσω γυρισμάτων στην Place de l'Estrapade.

Θα υπάρξουν κι άλλες σεζόν της σειράς Emily in Paris;

Έτσι φαίνεται. Ερωτηθείς από το Deadline αν η 4η σεζόν θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, ο Darren Star απάντησε: «Σίγουρα πιστεύω ότι η Emily έχει να δώσει ακόμα πολλά. Δεν υπάρχει τέλος στον ορίζοντα, μέχρι όλοι να νιώσουν ότι ήρθε η ώρα.»