fbpixel

Search icon
Search
Elegant touch: Μια «χρυσή» επιλογή για το δέρμα που θα αλλάξει την όψη του
EDITORS' CHOICE

Elegant touch: Μια «χρυσή» επιλογή για το δέρμα που θα αλλάξει την όψη του

Συστατικά και εμπειρίες μπλέκονται στον πιο μαγικό συνδυασμό


Στην εποχή όπου τα χρονικά όρια είναι παρελθόν και εδώ όπου η δημιουργία γίνεται ένα αμάλγαμα εμπειρίας, επιστήμης και οπτικής υπεροχής η La Prairie καινοτομεί ξανά. Με μοναδικό όραμα την πολυτέλεια και το τελικό αποτέλεσμα, ο πολυτελής οίκος καλλυντικής περιποίησης La Prairie, πετυχαίνει να δώσει ταυτότητα στη δεξιοτεχνία και υπόσταση στις πολιτισμικές και ηθικές της αρχές. Σας δείχνει -συνεχώς- το δρόμο στο όνειρο, στη φιλοδοξία και στις απολαύσεις που μοιράζονται από γενιά σε γενιά. 

Αυτή τη φορά δίνει έμφαση στην πιο ιδιαίτερη ώρα της ημέρας. Στη χρυσή ώρα του ηλιοβασιλέματος και στα χρώματα που αυτή δίνει σε οτιδήποτε ακουμπάει. Η Pure Gold Collection γίνεται σημείο αναφοράς και ενώνει το παρελθόν με το μέλλον. 

pure-gold-radiance-family-1.jpg

Βρίσκοντας το όραμα πίσω από την κάθε επιλογή

Τιμώντας το μαγευτικό μεγαλείο των Ελβετικών Άλπεων η La Prairie, δίνει έμφαση στην αρχαία ορυκτότητα και τη συνδέει με την "καρδιά" του σήμερα. Αυτή που φιλοδοξεί να δει τον ήλιο που βυθίζεται χαμηλά στον ουρανό, ενώ οι ακτίνες του αγγίζουν όλη την όψη του βουνού. Αυτή που γνωρίζει πως η πραγματική λάμψη, κρύβεται εκεί όπου η φευγαλαία ομορφιά πετυχαίνει να γίνει αιώνια. Πως; Αναδημιουργώντας τη μοναδικότητα αυτού του υπέροχου σκηνικού της "χρυσής ώρας" και μεταδίδοντας το στο δέρμα. Με μια λάμψη που ακτινοβολεί εσωτερικά. 

Δημιουργώντας τη νέα Συλλογή Pure Gold, οι ειδικοί επιστήμονες της La Prairie βασίστηκαν στον πολύτιμο και σπάνιο χρυσό που στο πέρασμα του χρόνου παραμένει αναλλοίωτος. Οι ιδιότητες του που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο ορυκτό και η υπέροχη απόχρωση του δημιουργούν το πιο μοναδικό αποτέλεσμα λόγω των ηλεκτρονίων που απορροφούν το μπλε φως. Σε αυτό προστίθεται, φυσικά, και η αντανάκλαση του συμπληρωματικού κίτρινου που παρομοιάζεται με το λαμπερό δέρμα. 

pure-gold-radiance-cream-3.jpg

Ουσιαστική αλλαγή

Παρόλα αυτά με τα χρόνια ερευνών έχει αποδειχτεί πως τίποτα δε μένει μόνο στην ανακλαστικά δράση. Η ιδιαιτερότητα της επιφανειακής δομής του, καθιστά δυνατή την προσθήκη ενεργών συστατικών σε μικροσκοπικά στρογγυλά σωματίδια χρυσού. Αυτά τα δραστικά συστατικά στη συνέχεια, όταν αλληλεπιδρούν με το δέρμα, απελευθερώνονται από τα σωματίδια χρυσού με χρονικά ελεγχόμενο τρόπο, παρέχοντας μια σταθερή διάχυση, ιδιαίτερα κατάλληλη για αποδυναμωμένο δέρμα.Το δέρμα που είναι εύθραυστο, λεπτό, ξηρό, τραχύ και θαμπό, έχει έλλειψη θρεπτικών συστατικών. Τόσο οι περιβαλλοντικές συνθήκες όσο και οι φυσιολογικές βιολογικές αλλαγές μπορούν να συμβάλουν σε αυτήν την εύθραυστη κατάσταση. Όταν το δέρμα αποδυναμώνεται, γίνεται λιγότερο δεκτικό στα θρεπτικά συστατικά, οδηγώντας σε επιβράδυνση των διαδικασιών ανανέωσης.

pure-gold-cream-1.jpg


Το νέο Pure Gold Diffusion System ανανεώνει, αναζωογονεί και εμπλουτίζει

Με το νέο Pure Gold Diffusion System που σχεδιάστηκε για να παρέχει άμεση λάμψη και συνεχή τροφοδότηση δύο βασικών συστατικών αναπλήρωσης θα βρείτε όλα όσα ζητάτε. Αντισταθμίζοντας την απώλεια δεκτικότητας του δέρματος, η Συλλογή Pure Gold λειτουργεί σε τρεις ενεργειακές φάσεις. Πρώτα έρχεται η άμεση εναπόθεση σωματιδίων χρυσού στην επιφάνεια του δέρματος για να προσφέρει την εμφάνιση της στιγμιαίας λάμψης. Ακολουθεί μια έντονη έγχυση ενεργών συστατικών αναπλήρωσης σε ελεύθερη μορφή. Μετά την εφαρμογή, τα ενεργά συστατικά διεισδύουν αμέσως στο δέρμα και ξεκινούν τη θρέψη και την αναζωογόνηση του δέρματος. 

pure-gold-radiance-cream-2.jpg

Τέλος, μια σταδιακή απελευθέρωση των ενεργών συστατικών αναπλήρωσης που συνδέονται με νανοσωματίδια χρυσού ολοκληρώνει την ακολουθία. Μόλις απελευθερωθούν, διεισδύουν στο δέρμα με ελεγχόμενη έγχυση για να διασφαλιστεί η συνεχής παροχή δραστικών συστατικών στο δέρμα υποστηρίζοντας περαιτέρω τη μακροπρόθεσμη ενδυνάμωση του δέρματος. 

Όλα τα βήματα απλοποιημένα

Κάθε δημιουργία της Συλλογής Pure Gold έχει ένα διακριτικό άρωμα που έχει σχεδιαστεί για να αποτυπώσει το μοναδικό άρωμα των Ελβετικών βουνών, το σούρουπο. Η πολυδιάστατη αισθητηριακή εμπειρία της συλλογής, ξεκινά με την λαμπερή σύνθεση του Pure Gold Radiance Concentrate. Ένα πλούσιο υγρό, που ακτινοβολεί, με την υπόσχεση της πολυτελούς αίσθησης που θα ακολουθήσει αμέσως μετά την εφαρμογή. Σταγόνα σταγόνα, αγκαλιάζει το δέρμα, αφήνοντας μια διακριτική αίσθηση καθαρότητας του χρυσού. Η πλούσια υφή της κρέμας Pure Gold Radiance Cream και της κρέμας ματιών Pure Gold Radiance Eye Cream θυμίζει χιονισμένη κορυφή στην καρδιά των Άλπεων, υπονοώντας τον πλούτο που περιέχεται στο εσωτερικό της κάθε κρέμας. 

pure-gold-cream-6.jpg

Όλα δένουν υπέροχα με το διακριτικό άρωμα που θέτει τον τόνο για μια ξεχωριστή εμπειρία ενώ παράλληλα απολαμβάνετε όλα τα οφέλη για το δέρμα. Άλλωστε, η υγιής νεανική λάμψη είναι πάντα το ζητούμενο και το σημείο όπου μετριάζεται ο αντίκτυπος των περιβαλλοντικών και φυσιολογικών αλλαγών. 

Δίνοντας καλλιτεχνική υπόσταση σε κάθε δημιουργία

Η πολυτέλεια που διαθέτει υψηλότερα νοήματα αποτελεί τον πραγματικό "φάρο" για κάθε καινοτομία. Έτσι, με τη βοήθεια της καλλιτέχνιδας Carla Chan, που πάντα δημιουργεί εμπειρίες απόδρασης προβάλλοντας μέσα από τα έργα της την κίνηση, η La Prairie τελειοποίησε το όνειρο της "Pure Gold Collection". Την προσκάλεσε σε μια μοναδική κατοικία, μέσα στα παρθένα ελβετικά τοπία, με θέα το υπέροχο Matterhorn: To Monte Rosa Hut, για να προβληματιστεί για αυτό το μαγευτικό περιβάλλον, των αμέτρητων διαφορετικών τοπίων που ζουν με το ρυθμό της φύσης και τους κύκλους του φωτός. Η Carla Chan, εκεί συνέλαβε και αναδημιούργησε τη χρυσή ώρα: εκείνη τη στιγμή που σηματοδοτεί το κλείσιμο της ημέρας, στην οποία το φως υπερβαίνει το τοπίο σε μια λαμπερή χορογραφία χρωμάτων.

106109-la-prairies-pure-gold-collection-brings-golden-hour-to-life-at-art-basel-2021.png

Είναι αυτή η στιγμή που όλες οι γραμμές μεταμορφώνονται από τις χρυσές ακτίνες φωτός που προβάλλει η Carla Chan στην καλλιτεχνική της δημιουργία για τη La Prairie: Space between the Light Glows. Αναδημιουργώντας τη χρυσή ώρα, η Carla Chan προσφέρει μια στιγμή βαθιάς ομορφιάς που προσκαλεί στοχασμό. Ο χρόνος και ο χώρος συγχωνεύονται, προσφέροντας την αίσθηση του αιώνιου.

Info: www.laprairie.com/el-gr/

Facebook: La Prairie

Instagram: @laprairie