fbpixel

Search icon
Search

Έχετε μικρά χείλη; Κάντε να φαίνονται μεγαλύτερα με φυσικούς τρόπους

Η σωστή προετοιμασία είναι το παν


Έχετε μικρά χείλη; Κάντε να φαίνονται μεγαλύτερα με φυσικούς τρόπους

Μια φορά και έναν καιρό, ο κόσμος (ahem, Kylie Jenner) αποφάσισε ότι τα λεπτά, μικρά χείλη δεν ήταν πλέον στη μόδα και άρχισε να επανεξετάζει τη δύναμη του όγκου. Με τα lip injections να αποτελούν πραγματικότητα και με τις κρέμες υαλουρονικού να υπάρχουν παντού έφτασε η στιγμή να βρείτε και εσείς τους τρόπους που θα μεγεθύνουν αυτό το υπέροχο σημείο του προσώπου σας. Αν οι βελόνες δεν είναι για εσάς, υπάρχουν πολλά tips που θα σας δώσουν το ζουμερό αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

Ευτυχώς, το beauty industry έχει φροντίσει να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά με ειδικές προτάσεις για τη δημιουργία πληρέστερων, πιο καθορισμένων χειλιών με όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια. 

2-pack-cream-faux-pearl-hair-clips.jpg

1. Απολέπιση

Αυτό είναι το πρώτο βήμα και είναι απόλυτα σημαντικό. Πριν να δοκιμάσετε οποιαδήποτε άλλο hack, κάντε μια απολέπιση. Τα ξεφλουδισμένα χείλη αντανακλούν λιγότερο φως, πράγμα που σημαίνει ότι ένα ξηρό αποτέλεσμα θα μπορούσε να κάνει τα χείλη σας να φαίνονται μικρότερα από ό, τι στην πραγματικότητα. Για να απαλλαγείτε από "νιφάδες", βουρτσίστε τα ελαφρά με μια οδοντόβουρτσα. Αυτό ενισχύει επίσης την κυκλοφορία, δίνοντας σας ένα έντονο ροζ αποτέλεσμα. Φυσικά, υπάρχουν και τα ειδικά προϊόντα που κάνουν θαύματα.

2. Ενυδάτωση

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι όταν ξεχάσετε το μπουκαλάκι με το νερό στο σπίτι, τα χείλη σας φαίνονται πραγματικά πολύ θαμπά μέχρι το τέλος της ημέρας; Όταν το σώμα σας αφυδατώνεται, τα χείλη σας κυριολεκτικά συρρικνώνονται και δίνουν ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν είναι ιδανικό. Βεβαιωθείτε ότι πίνετε πολύ νερό και θα έχετε δωρεάν ένα ιδανικό αποτέλεσμα. 

lips-1.jpg

3. Γραμμές

Πριν η Kylie Jenner ενισχύσει χειρουργικά τα χείλη της, χρησιμοποιούσε αυτό το τέχνασμα για να τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα. Με τη βοήθεια ενός μολυβιού έβγαζε πιο έξω το περίγραμμα. Φυσικά, δεν αποτελεί λύση το να τα μεγαλώσετε πολύ αλλά μπορείτε με τη βοήθεια ενός concealer να τα κάνετε να φαίνονται ομοιόμορφα και στη συνέχεια να τοποθετήσετε τη γραμμή εκεί που εσείς επιθυμείτε. Φυσικά, δε θα πρέπει να το παρακάνετε. 

4. Γυαλιστερό φινίρισμα

Αυτό το κόλπο δύο δευτερολέπτων θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή στα χείλη σας Πιάστε το αγαπημένο σας lip gloss ή μια σκιά της επιλογής σας που ταιριάζει με το χρώμα του κραγιόν και, στη συνέχεια, απλώστε από μια σταγόνα και στα δύο χείλη σας. Το λαμπερό προϊόν παίρνει φως, καθιστώντας τα χείλη σας πιο γεμάτα.

hermes-lipsticks.jpg

5. Ειδική θεραπεία

Το plumping treatment είναι μια θεραπεία χειλιών που καθορίζει τη γραμμή των χειλιών, ενισχύει την ενυδάτωση για να αυξήσει τον όγκο. Υπάρχουν πολλές παρόλοιες θεραπείες αλλά αυτή μπορεί να γίνει και η δική σας απόλυτη αγαπημένη. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δείτε πληρέστερη εμφάνιση στα χείλη. Plus, δεν χρειάζονται βελόνες!

6. Διάσταση 

Ψάχνετε για μεγαλύτερα χείλη; Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι το να μπερδέψετε τις διαστάσεις. Το χρωματικό στρώμα ενισχύει εύκολα τα χείλη σας με τον πιο απλό τρόπο. Εφαρμόστε μια σκιά σε όλα τα χείλη σας και, στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα ελαφρώς ανοιχτότερο χρώμα στη μέση. Αν το "πρόβλημα" σας εντοπίζεται σε ένα από τα δύο χείλη τότε δεν έχετε παρά να κάνετε αυτό το trick σε ένα μόνο. 

lips.png

7. Επιπλέον concealer

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς οι influencers αποκτούν αυτήν το τέλειο αποτέλεσμα στα χείλη τότε πρέπει να ξέρετε οτι γνωρίζουν τα κατάλληλα hacks. Ναι, πρέπει να εφαρμόζετε concealer πριν και μετά το κραγιόν σας. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο για να ευθυγραμμίσετε το εξωτερικό των ήδη επικαλυμμένων χειλιών σας. Δεν θα πιστέψετε πόσο θα κρατήσει το κραγιόν σας αλλά και θα τονίσει ότι έχετε "χτίσει". 

8. Παραλείψεις

Τα lip balms δεν είναι η αγαπημένη σας αγορά και σίγουρα δεν είναι τόσο fun όσο το να αγοράζετε μια νέα σκιά, αλλά είναι ένα απολύτως απαραίτητο μέρος της ρουτίνας ομορφιάς σας. Τα χείλη σας είναι ευαίσθητα, οπότε πρέπει να ενυδατωθούν μέσα και έξω. Καταναλώστε το νερό σας και μετά προσθέστε και ένα balm που θα μαλακώσει τα χείλη σας. Μην ξεχνάτε πως για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα θέλετε θα πρέπει πρώτα να έχετε μια υγιή βάση. 

1

Scrub power

Pure Color Envy Smoothing Sugar Scrub, Estee Lauder BUY ME

2

Hydration o'clock

Hot Stainless Steel Senator, Emsa, Notos Home BUY ME

3

Accepting miracles

Emotionproof Concealer, Tom Ford, Attica BUY ME

4

Gloss happens

Mood Boost Enchanting Lip Gloss, Kiko Milano BUY ME

5

Extra effect

Lip Plumper Maximizer, Dior, Sephora BUY ME

6

Light color

Powder Kiss Lipstick, Mac, Hondos Center BUY ME

7

Nutrition and reconstruction

Hydragenisth Balm, Lierac BUY ME