fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Έχετε hangover; Γνωρίζουμε τα skincare βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Ένα σημαντικό μέρος της hangover ρουτίνας σας


Έχετε hangover; Γνωρίζουμε τα skincare βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Ολόκληρη η περίοδος των γιορτών και ιδιαίτερα οι μέρες μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά συνοδεύονται από πολλά ποτήρια κρασί, από το αγαπημένο σας ποτό και φυσικά από πολλά ξενύχτια. Και τώρα που πλησιάζουμε γρήγορα το 2022, όλοι ελπίζουμε να απολαύσουμε απλόχερα όλα όσα μπορούμε ενώ παράλληλα το δέρμα αλλά και το σώμα μας θα μένει ανεπηρέαστο. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο. 

Για αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά. Εμείς πάντως ορκιζόμαστε στα παρακάτω!
party-accessories.jpg


Καθαρισμός

Αφαιρέστε όλα τα υπολείμματα της χθεσινής mascara. Ο σωστός καθαρισμός είναι ζωτικής σημασίας για την αποκατάσταση της ισορροπίας του δέρματος. Προτιμήστε να το κάνετε στο νεροχύτη και όχι με μαντηλάκια καθαρισμού καθώς μπορεί να αφήσουν υπολείμματα. Επιμείνετε σε προϊόντα που θρέφουν το δέρμα και δεν αφαιρούν τα απαραίτητα έλαια. Συστατικά όπως αλόη και βιταμίνες Β & Ε δροσίζουν κατά την επαφή και καταπραΰνουν και ενυδατώνουν το δέρμα.

Μασάζ

Όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη και παρατηρείτε πρήξιμο, το πρώτο βήμα είναι να αρχίσετε να κάνετε μασάζ. Ο δερματολόγος διασημοτήτων Dr. Paul Jarrod Frank λέει ότι το jade roller μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή. Το ρολό νεφρίτη, αφού το βάλετε στην κατάψυξη για λίγα λεπτά για ένα πιο δροσερό αποτέλεσμα θα κάνει θαύματα. Ο πρωταρχικός στόχος του είναι να τονώσει και να ανυψώσει το δέρμα προάγοντας τη λεμφική παροχέτευση.

Απολέπιση

Μετά το μασάζ σας, πιάστε την πλησιέστερη μάσκα απολέπισης και ρυθμίστε το χρονόμετρο για 15 λεπτά. Η απολέπιση συνήθως λειτουργεί ως μίνι facial. Αυτό θα δώσει στο δέρμα σας μια στιγμιαία λάμψη, εξομαλύνοντας τυχόν κηλίδες μελάγχρωσης και μειώνοντας τη φλεγμονή.

office-christmas-party-look-3.jpg

Επανενυδάτωση

Μόλις ξεπλύνετε και στεγνώσετε το πρόσωπο σας με μια καθαρή πετσέτα, δώστε στο δέρμα σας ένα γρήγορο "ρόφημα" με ένα ενυδατικό mist προσώπου ή με ένα essence. Όχι μόνο είναι αναζωογονητικό, αλλά θα αποκαταστήσει ορατά τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, εξισορροπώντας ξανά τον συνολικό τόνο.

Αποσυμφόρρηση

Είτε έχει να κάνει με τον πύργο από σαμπάνιες, είτε απλώς με το ότι ο συνολικός REM ύπνος σας δε διήρκησε περισσότερα από 20 λεπτά, η αποσυμφόρηση είναι απαραίτητη. Για να σφίξετε και να ανοίξετε χρωματικά τους μαύρους κύκλους, συνίσταται να χρησιμοποιείτε δροσιστικά τζελ για τα μάτια, όπως διάφορα pads που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Αν δεν έχετε κάποιο ήδη τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ιδιότητες του χαμομηλιού. Βυθίστε τα φακελάκια του τσαγιού σε ζεστό νερό, βγάλτε τα μέχρι να κρυώσουν και βάλτε ένα σε κάθε μάτι για 10 λεπτά. Είναι ένα μικρό DIY κόλπο που θα σας κάνει να φαίνεστε ανανεωμένοι και ξεφουσκωμένοι.

Ενυδατώστε

Μια ενυδατική μάσκα θα σας βοηθήσει να εμφυσήσετε λίγη επιπλέον ενυδάτωση στο πρόσωπο σας. Επενδύστε σε μια φόρμουλα με υγραντικά συστατικά ή κάντε μια DIY στο σπίτι. Θέλετε κάτι με αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα, τα οποία θα κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο, ακόμα και όταν πρέπει να αντέξετε το ξηρό κρύο του χειμώνα.

 2%

2%

Salicylic Acid Cleanser, The INKEY List, Sephora

BUY ME
 Green goddess

Green goddess

Jade Roller, Foxy, Sephora

BUY ME
 In need

In need

Κρέμα Aπολέπισης με κόκκους άμμου, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Fresh face

Fresh face

Sorbet Water Mist, Dior, Attica

BUY ME
 Full hydration

Full hydration

Extra Repair Intense Moisture Cream, Bobbi Brown, Attica

BUY ME
 Smooth touch

Smooth touch

Cera Repair Barrier Cream, Biotherm, Hondos Center

BUY ME