fbpixel

Search icon
Search
Έχετε αραιά μαλλιά; Τα 7 απόλυτα hair looks για να δοκιμάσετε
HAIR & NAILS

Έχετε αραιά μαλλιά; Τα 7 απόλυτα hair looks για να δοκιμάσετε

Αναδείξτε όλα όσα σας κάνουν μοναδικές


Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Οι γυναίκες με αραιά μαλλιά είναι πολλές. Είναι πολλές και εμείς τις λατρεύουμε γιατί στηριζόμαστε στους ανθρώπους που επιμένουν να αγαπούν κάθε χαρακτηριστικό που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει παραπάνω από σαφές πως η ομορφιά δε μπαίνει σε καλούπια και ούτε μετριέται σε αριθμό κιλών και τριχών. 

Έτσι, αποφασίσαμε να σας δώσουμε τις λύσεις που χρειάζεστε για δημιουργήσετε τις κατάλληλες οπτικές ψευδαισθήσεις που θα κάνουν τα πάντα να φαίνονται όπως επιθυμείτε. Όχι γιατί το χρειάζεστε, απλώς για τις μέρες που αναζητάτε το κατάλληλο boost. 

1. Shoulder-Length Blunt Cut

best-curly-hair-gels-2020-1594738196.png

Ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών, τα μακριά κουρέματα έχουν την τάση να δείχνουν τα μαλλιά πιο λίγα από όσα στην πραγματικότητα είναι. Αυτό συμβαίνει καθώς λείπει ο επιθυμητός όγκος και τα στρώματα και έτσι το τελικό αποτέλεσμα δε σας κολακεύει. Κόψτε τα μαλλιά σας στο σημείο των ώμων και επιλέξτε να τα κάνετε φυλλαριστά καθώς αυτό θα προσδώσει ακόμη μια ψευδαίσθηση. 

2. Deep Side Part

margot-robbie-hair-celebrities-summer-trends-hair.jpg

Με αυτό το χτένισμα, ουσιαστικά, πηγαίνετε τα μαλλιά σας προς μια κατεύθυνση. Αυτό δημιουργεί την αίσθηση του όγκου με τον πιο απλό τρόπο. Όταν τα μαλλιά χωρίζονται έτσι, παρότι είναι αραιά, δημιουργείται μια ισορροπία και η έλλειψη τους χάνεται. Για να τονίσετε ακόμη παραπάνω αυτό το hair look μπορείτε να προσθέσετε μερικές μπούκλες. Αυτό το trick θα προσθέσει ακόμη περισσότερο και θα κλέψει την παράσταση από οτιδήποτε μπορεί να σας ανησυχεί. 

3. Choppy Pixie

natalie-portman-pixie-haircut.jpg

Τα πιο κοντά μαλλιά είναι συχνά ισχυρότερα. Έτσι, ακόμη και τα πολύ λεπτά ή αραιά μαλλιά μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το κούρεμα. Με την pixie προοπτική, μάλιστα, το αποτέλεσμα θα γίνει ακόμη πιο έντονο καθώς τα ανόμοια στρώματα θα δώσουν μια διαφορετική οπτική αίσθηση. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και κάποιο gel στερέωσης για να τους δώσετε το σχήμα που επιθυμείτε. 

4. Pixie With Side-Swept Bangs

hair-trends-summer-2021-2.jpg

Ένα κοντό κούρεμα έχει πάντα πιο κοντά στρώματα στα πλαϊνά μέρη. Παρόλα αυτά δίνοντας του ένα μεγαλύτερο μήκος και κάνοντας ακόμη πιο ασταθή τμήματα μαλλιών, συγκριτικά με την προηγούμενη πρόταση, θα δείτε πως τα αραιά μαλλιά φαίνεται να εξαφανίζονται. Ένα extra hint είναι πως αυτή η πρόταση θα σας χαρίσει και την αίσθηση ενός πιο ψηλού λαιμού. 

5. Angled Bob

hair-haircut-bob.jpg

Η Victoria Beckham είχε στο παρελθόν μερικές iconic στιγμές όπου τα μαλλιά της ήταν στην απόλυτη ζήτηση. Το γνωστό "γωνιακό" bob που άφηνε τα προστά μαλλιά να είναι μακρύτερα και τα πίσω να φτάνουν στην περιοχή πάνω από το λαιμό προσδίδει μια όμορφη γεωμετρία και τονίζει απόλυτα τις γραμμές του προσώπου. Με αυτή την τακτική η προσοχή φεύγει από τα σημεία που θέλετε και έρχεται στο hair style σας. 

6. Curtain Bangs

elsa-hosk-bangs.jpg

Με έμπνευση από τα 70s και με πολύ στυλ, αυτό το haircut θα απογειώσει τις εμφανίσεις κάθε γυναίκας. Ειδικά, μάλιστα, αν έχετε αραιά μαλλιά θα σας χαρίσει ένα τέλειο αποτέλεσμα καθώς θα έχει τον απαιτούμενο όγκο. Επιλέξτε αφέλειες με χώρισμα στη μέση και μήκος μέχρι το φρύδι, που μακραίνει προς τα ζυγωματικά. Αν τολμήσετε κι εσείς τα curtain bang, ποντάρετε σε έναν ελαφρύ πηλό για να τους δώσετε σχήμα και όγκο χωρίς να βαρύνετε την τρίχα σας.

7. Thick, Blunt Bangs

cf85715a2ee265e71100b3036d0b3c40.jpg

Όποιο στυλ και αν προτιμάτε, οι αφέλειες θα σας δώσουν τη λύση στο θέμα σας. Αν, λοιπόν, επιθυμείτε να έχετε πιο πλούσιο και παχύ αποτέλεσμα, τότε με αυτό το hair look θα φερετε την εστίαση προς τα εμπρός και θα καθορίσετε εσείς το που θα δωθεί έμφαση.