fbpixel

Search icon
Search
Dressed in Dreams: Ποια νυφικά θα είναι τάση το 2024;
MAGAZINE

Dressed in Dreams: Ποια νυφικά θα είναι τάση το 2024;

Στο Γκλαβά Bridal Pronovias Exclusive, οι προτάσεις σε νυφικά είναι μία προς μία άκρως ονειρεμένες


Ένα statement piece το οποίο θα αγκαλιάζει το δικό σας στιλ, ώστε να λάμπετε την πιο ιδιαίτερη στιγμή σας, πρέπει να έχει την υπογραφή του πιο δυνατού ονόματος στον κόσμο της bridal μόδας. Στο Γκλαβά Bridal Pronovias Exclusive, οι προτάσεις σε νυφικά είναι μία προς μία άκρως ονειρεμένες, ακολουθώντας πιστά όσα υπαγορεύουν οι τάσεις!


What’s In


Τα διαχρονικά υπέροχα υφάσματα: Glossy, απαλό και με πολυτελή αίσθηση, το σατέν είναι σύμβολο της απόλυτης κομψότητας. Ακόμα, η δαντέλα, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα κλέβει τις εντυπώσεις και τις καρδιές μας, ειδικά όταν συνδυάζεται τόσο μαγικά με τη διαφάνεια.

Οι πιο ευέλικτες επιλογές: Ένα νυφικό με αβανταδόρικες κάπες, εντυπωσιακές αποσπώμενες φούστες, ουρά ή μανίκια δημιουργεί το στοιχείο της έκπληξης, αλλά και χαρίζει στη νύφη ένα ευπροσάρμοστο στιλ, τόσο για την τελετή όσο και για τη δεξίωση. Στις τάσεις, έρχονται φέτος πρώτα και τα two-piece sets.

Τα all-time-classic νυφικά: Από την ντελικάτη κορσέ σιλουέτα μέχρι τα ονειρικά πριγκιπικά φορέματα αλλά και τα πιο εκλεπτυσμένα αέρινα, οι κλασικές επιλογές που συνδυάζουν κομψότητα και άνεση παραμένουν στην πρώτη γραμμή της bridal μόδας και το 2024.

Οι ρομαντικές λεπτομέρειες: Η παραμυθένια αίσθηση των λουλουδιών συνδυάζεται με τη φινέτσα της δαντέλας, για να δημιουργήσει μια μαγευτική νυφική εμφάνιση. Φέτος, θα δούμε και τους φιόγκους -oversized αλλά και μικροσκοπικούς- να συνθέτουν μια εντυπωσιακή εικόνα για τη νύφη.

annecy-c.jpg


Οι απλές γραμμές: Η δύναμη της απλότητας αποτυπώνεται σε νυφικά με αρχοντικό χαρακτήρα και αριστοκρατικό ύφος, όπου υφάσματα όπως το Mikado και το κρεπ ξεχωρίζουν για την αίγλη που χαρίζουν κι έχουν πάντα ένα λαμπερό αποτέλεσμα να παρουσιάσουν.

Οι σωστές δόσεις λάμψης: Μέσα από κρυστάλλινα details και διακριτικό glitter, η λάμψη πρωταγωνιστεί για μια παραμυθένια αίσθηση. Επίσης, η διαφάνεια συνδυασμένη με λαμπερές λεπτομέρειες αναδεικνύει τη θηλυκότητα και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Οι παστέλ αποχρώσεις: Οι απαλοί τόνοι προσθέτουν πινελιές δύναμης και ζωντάνιας στα bridal looks, αναδεικνύοντας υπέροχα τις μεσογειακές επιδερμίδες, γι’ αυτό και είναι ιδανικοί για τις ελληνίδες νύφες.


What’s Out


Τα κοντά πέπλα: Η δραματικότητα και το μυστήριο που προκαλεί η εμφάνιση της νύφης με ένα μακρύ πέπλο που «σκεπάζει» απαλά όλο το σύνολό της είναι σαφώς ασύγκριτη και δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα άλλο trend.

Τα έντονα χρώματα: Η τάση προς τις απαλές και παστέλ αποχρώσεις αφήνει πίσω της τις έντονες, που δεν ταιριάζουν πλέον στον κόσμο.

Η ένταση του χρυσού: Οι χρυσές λεπτομέρειες σε μεγάλες δόσεις πάνω σε πολυτελή υφάσματα υποχωρούν μπροστά στη λιτότητα και την κομψότητα των απαλών και παστέλ τόνων.

The Profile

edesia-c.jpg


Η αναζήτηση του ιδανικού νυφικού: μια εμπειρία που θα σας μείνει ανεξίτηλη και μια στιγμή που θα απολαύσετε πραγματικά όσο προετοιμάζεστε γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σας. Είτε επιλέξετε μια σούπερ μοντέρνα και μίνιμαλ εμφάνιση είτε μια απόλυτα παραμυθένια και γκλάμουρ, στον μαγευτικό κόσμο του καταστήματος Γκλαβά Bridal Pronovias Exclusive θα βρείτε το bridal dress των ονείρων σας, που θα έχει κατ’ αποκλειστικότητα την επιβλητική υπογραφή της Pronovias Fashion Group.

Αγίας Σοφίας 1, τηλ.: 2310 229230, glava.gr

Facebook: Glava Bridal, Instagram: @glava.bridal 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024