fbpixel

Search icon
Search
Dress your Christmas table: Έξυπνες & cool ιδέες για το καλύτερο εορταστικό art de la table
INTERIORS

Dress your Christmas table: Έξυπνες & cool ιδέες για το καλύτερο εορταστικό art de la table

Προτάσεις για τις πιο festive λύσεις στο φετινό οικογενειακό τραπέζι


Ίσως μια από τις πιο όμορφες ημέρες του χρόνου έφτασε κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι. Παρά το πρωτόγνωρο των συνθηκών, φέτος τα Χριστούγεννα αγαπάμε περισσότερο το σπίτι μας, και όσους βρίσκονται σε αυτό και φυσικά επιθυμούμε να τους περιποιηθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα εορταστικά τραπέζια θα στηθούν και αυτήν τη χρονιά -ίσως με λίγο περισσότερη λαχτάρα- ενώ όσοι από εμάς θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο σκηνικό κι ένα άκρως festive art de la table, μπορούμε να το επιτύχουμε, ακολουθώντας τις παρακάτω εύκολες και cool συμβουλές, εμπνευσμένες από αγαπημένες bloggers & decor experts. 

Μη διστάσετε να τις εφαρμόσετε από σήμερα, αλλά και τις προσεχείς γιορτινές ημέρες για ένα μοναδικό αποτέλεσμα...

Christmas Cookies & Toys

2-vH0OP.jpg

Παιδικά παιχνίδια και χάρτινα στολίδια μπορούν να δώσουν μια άλλη νότα στο τραπέζι. Φτιάξτε μπισκότα, γράψτε τα ονόματα επάνω και χρησιμοποιήστε τα για το table setting.

Festive Prints

5-anMSp.jpg

Αν και το λευκό λινό τραπεζομάντιλο είναι ο ιδανικό καμβάς για τις πιο όμορφες συνθέσεις, για φέτος δοκιμάστε printed υφάσματα και ζωηρές αντιθέσεις χρωμάτων σε πιάτα, αλλά και ποτήρια!

Handmade card menu

6-z2d18.jpg

Μια χειρόγραφη κάρτα με το μενού, μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο και πιο πρωτότυπο στολίδι για το πιάτο σας.

Beautiful Roses

4-OFp7D.jpg

Τα τριαντάφυλλα που περίσσεψαν από μια ανθοδέσμη σας, πριν τα πετάξετε βάλτε τα σε σφουγγάρι και κάντε μια νέα σύνθεση, για να κρατήσουν λίγο ακόμα. Tip: Μην ξεχάσετε να κόψετε τα στελέχη λοξά ώστε να διατηρηθούν περισσότερο.

Fruits & Flowers

1-IJSOZ.jpg


Λαχανικά, λουλούδια, φρούτα και ξηροί καρποί από την ίδια χρωματική παλέτα είναι το ιδανικό decor για το πιάτο και το τραπέζι σας!

Special Details

9.jpg

Πείτε «ναι» σε φρούτα και καρπούς ως διακοσμητικά στοιχεία στο γιορτινό τραπέζι και δείτε τη διαφορά.

Mix & Match

3-SuiB3.jpg

Για centerpiece κάντε mix από φρέσκα λουλούδια και μικρά γλαστράκια, ενώ σε κάθε πιάτο μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μικρό γλαστράκι αλεξανδρινό!

Καλά Χριστούγεννα!