fbpixel

Search icon
Search
Dress & Boots: 5+1 top συνδυασμοί για όλες τις ώρες
STYLING TIPS

Dress & Boots: 5+1 top συνδυασμοί για όλες τις ώρες

Δημιουργήστε μοναδικά σύνολα με τις πιο hot τάσεις της σεζόν


Ένας από τους πιο συχνούς συνδυασμός κατά τη διάρκεια της περιόδου που διανύουμε είναι τα φορέματα με τις μπότες και τα μποτάκια. Είναι γνωστό πως τα dresses designs ταιριάζουν όλο το χρόνο, πάντοτε προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής, καθώς μας βοηθούν να δημιουργήσουμε stylish looks με μία μόλις κίνηση. Από την άλλη πλευρά τα boots designs είναι η κατάλληλη επιλογή για τη χειμερινή περίοδο, διότι μας χαρίζουν ευελιξία και πρακτικότητα. Η ποικιλία στα σχέδια τους μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πολλές και διάφορες εμφανίσεις ανάλογα με την περίσταση αλλά και τη διάθεσή μας.

Από ψηλοτάκουνες μπότες μέχρι combact boots, γνωρίζετε ποιοι είναι οι tod συνδυασμοί με τα φορέματα για τη φετινή σεζόν; Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τους!

1. Slip dress & Chunky sole boots 

Image source: @greceghanem

Ένας από τους λόγους που αγαπάμε τη μόδα είναι γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να «παντρέψουμε» δύο εντελώς διαφορετικά στιλ και να έχουμε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Αυτό ακριβώς θα πετύχετε αν συνδυάσετε ένα slip dress μαζί με ένα ζευγάρι από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν, τα chunky sole boots. Για να το προσαρμόσετε ακόμα περισσότερο στην εποχή αλλά και για να κάνετε ένα updated layering μπορείτε να προσθέσετε ένα t-shirt μέσα από το φόρεμά σας και να ολοκληρώσετε μ' ένα blazer. Μη διστάσετε να τολμήσετε το φετινό χειμώνα και να επενδύσετε σε μποτάκια με έντονους τόνους στη σόλα, τα οποία θα χαρίσουν την απόλυτη διχρωμία. 

2. Leather dress & High knee boots 

Image source: @xeniaadonts

Το δέρμα αποτελεί ένα από τα must have υφάσματα του χειμώνα, καθώς συμβάλει σημαντικά και στην απαραίτητη θερμοκρασία του σώματός μας. Το συναντάμε σε όλα τα κομμάτια, οπότε δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε το δερμάτινο φόρεμα που σας ταιριάζει. Μπορείτε να επιλέξετε απλά designs σε ίσια γραμμή αλλά και σχέδια με λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά, όπως έντονα μανίκια και κρόσσια. Ταιριάξτε το μ' ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο για all day long εμφανίσεις. 

3. Mini dress & Over the knee boots 

Image source: @handinfire

Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε statement εμφανίσεις που θα «συζητηθούν» εμείς σας έχουμε τη λύση. Επιλέξτε ένα mini dress σε έντονες αποχρώσεις, όπως είναι το ροζ, το πορτοκαλί, το κόκκινο ή το κίτρινο και συνδυάστε το με over the knee boots σε εξίσου έντονες αποχρώσεις, με στόχο να δημιουργήσετε την απόλυτη αντίθεση. Ιδανικό σύνολο για τις βραδινές σας εξόδους. Οι μπότες που θα επιλέξετε μπορούν να είναι είτε ψηλοτάκουνες είτε flat ανάλογα τις ανάγκες σας. Ένας τρόπος για να τονίσετε τη σιλουέτα και τη να απογειώσετε τη θηλυκότητά σας με διακριτικότητα. 

4. Cut-outs dress & High heels boots 

Image source: @carodaur

Όπως έγινε ξεκάθαρο και από τον Μήνα Μόδας για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, τα cut-outs είναι ένα microtrend, το οποίο ήρθε για να μείνει και να μας συντροφεύσει για πολύ καιρό ακόμα. Το συναντάμε σε διάφορα σχέδια και μεγέθη ανάλογα με το στιλ κάθε γυναίκας. Για όλες εσάς που θέλετε να κάνετε τη διαφορά χωρίς όμως να δημιουργήσετε πολλή «φασαρία» δεν έχετε παρά να προτιμήσετε ένα maxi cut-outs dress και να το φορέσετε μαζί με ψηλοτάκουνες μπότες για updated looks. Επιλέξτε τις μπότες σας σε ουδέτερους χρωματικούς τόνους, όπως το μαύρο ή το μπεζ για να έχετε περισσότερες εναλλακτικές στο φόρεμά σας. 

5. Knit dress & Combact boots 

Image source: @stylegator

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για ακόμα μία φθινοπωρινή σεζόν είναι τα πλεκτά φορέματα. Άνετα, πρακτικά και με πολύ στιλ μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων, από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τίποτα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τους χαρίσετε μία πιο casual πινελιά το μόνο που μένει να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα ζευγάρι combact boots. Ολοκληρώστε μ' ένα maxi coat ή μία καμπαρντίνα και μία tote bag και είτε έτοιμοι για day to night εμφανίσεις. 

6. Oversized shirts & Wellinghton boots 

Image source: @stylegator

Τα oversized items έχουν κερδίσει μία σημαντική θέση στο στιλ και στην γκαρνταρόμπα μας. Το ενδιαφέρον των fashion lovers και των κοριτσιών του street style έχουν κερδίσει τα φαρδιά πουκάμισα, τα οποία μπορούν να φορεθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ένας από τους πιο fashionable είναι χωρίς δεύτερη σκέψη σαν φόρεμα. Για να ακολουθήσετε τις τάσεις «κατά γράμμα» ταιριάξτε το μαζί μ' ένα ζευγάρι Wellinghton boots κι ένα oversized blazer από πάνω. Μία statement bag θα σας χαρίσει φυσικά περισσότερους πόντους.