fbpixel

Search icon
Search
Dos and Don'ts: Έτσι θα φορέσετε σωστά τα δερμάτινα παντελόνια
STYLING TIPS

Dos and Don'ts: Έτσι θα φορέσετε σωστά τα δερμάτινα παντελόνια

Όλοι οι τρόποι για ζεστές και stylish εμφανίσεις


Το να ακολουθούμε τις τάσεις είναι μία από τις αγαπημένες συνήθειες όλων των fashion lovers. Ποια δε θέλει άλλωστε να παρουσιάζει συνεχώς stylish outfits, μαγνητίζοντας τα βλέμματα; Η περίοδος της καραντίνας και ο ελεύθερος χρόνος που έχουμε κατά τη διάρκεια αυτής, μας έδωσε την ευκαιρία να μελετήσουμε τα hot winter trends λίγο περισσότερο.

Έχει γίνει ξεκάθαρο, ότι πρώτο στη λίστα βρίσκονται χωρίς δεύτερη σκέψη τα δερμάτινα κομμάτια. Έχουμε αναλύσει πολλές φορές τους λόγους που τους έχουν τοποθετήσει εκεί. Πιο συγκεκριμένα τα leather pants αποτελούν μία από τις πιο συχνές επιλογές των it girls για τη χειμερινή περίοδο.

Από κλασικές γραμμές μέχρι πιο φαρδιές, μέχρι και δερμάτινα leggings, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, γνωρίστε τα dos & don’ts που θα σας βοηθήσουν να τα φορέσετε σωστά και δημιουργήστε μοναδικά σύνολα!

Dos

1. Επιλέξτε ένα δερμάτινο παντελόνι σε στενή γραμμή και συνδυάστε το μ’ ένα oversized πουκάμισο κι ένα πλεκτό γιλέκο. Όσον αφορά τα υποδήματα, επιλέξτε το σχέδιο ανάλογα με το χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στην εμφάνιση σας από chunky sole boots μέχρι αθλητικά.

2. Παρόλο που αυτό το item το συναντάμε κυρίως στη μαύρη εκδοχή του, μη διστάσετε να δοκιμάσετε νέες και ιδιαίτερες αποχρώσεις για να χαρίσετε μία ανανέωση στην εικόνα σας. Για πιο σκούρους τόνους μπορείτε να επιλέξετε καφέ ή μπορντό, ενώ για πιο φωτεινούς το κόκκινο είναι μία υπέροχη επιλογή.

3. Δοκιμάστε το leather on leather. Τα δερμάτινα παντελόνια είναι ιδανικά για να πραγματοποιήσετε ένα τέτοιο σύνολο. Όσο aggressive και «σκληρό» κι αν φαντάζει το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Συνδυάστε το leathers pant σας μαζί με button up shirt στην ίδια ή παρόμοια απόχρωση. Το μυστικό σ΄ αυτό το σύνολο είναι να κινηθείτε σε λίγο πιο φαρδιές γραμμές.

leather-pants-3.jpg
Image source: @pepamack, @whowhatwear

4.Όταν αποφασίζετε να κινηθείτε σε πιο στενές γραμμές ή leather leggings, φροντίστε να τα ταιριάζετε με πιο φαρδιά κομμάτια από πάνω όπως είναι τα oversized sweaters ή button up shirts, για να δημιουργείται μία πιο όμορφη και αρμονική σιλουέτα.

5. Επενδύστε σε flared leather pants. Αποτελούν την πιο tailored εκδοχή και είναι ιδανική λύση για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο. Συνδυάστε το μ’ ένα plaid blazer και μυτερές croc boots και κεντρίστε το ενδιαφέρον. Μάλιστα, είναι μία εμφάνιση για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

6. Ακριβώς επειδή έχουν μία πιο «επιθετική» εικόνα, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε πιο girly, διαλέγοντας pastel αλλά και φωτεινές αποχρώσεις στο πάνω μέρος. Ταιριάξτε το με ροζ πουλόβερ ή γαλάζιο cardigan και ο «χαρακτήρας» του θα αλλάξει κατευθείαν.

7. Φυσικά μπορείτε να τα επιλέξετε για πιο casual εμφανίσεις, φορώντας τα μαζί με φούτερ και αθλητικά παπούτσια. Προσθέστε ένα τζιν πανωφόρι και είστε έτοιμες για μία πρωινή βόλτα.

Don’ts

1. Όταν αποφασίσετε να κινηθείτε σε στενές γραμμές αποφύγετε το συνδυασμό με crop items. Είναι δεδομένο ότι τα δερμάτινα κομμάτια και πιο συγκεκριμένα τα παντελόνια κρύβουν μέσα τους μία sexy αισθητική, όποτε καλό θα ήταν να υπάρχει μία ισορροπία.

2. Προσέξτε τη σιλουέτα σας. Δεν ταιριάζουν όλα τα leather pants σε κάθε σωματότυπο γι’ αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές. Μην διαλέξετε ένα σχέδιο επειδή είναι τάση, αν δε νιώθετε καλά μέσα σ’ αυτό.

3. Μην επιλέγετε φωτεινές αποχρώσεις. Εκτός κι αν πρόκειται για μία αρκετά φαρδιά γραμμή. Για να είστε πιο ασφαλείς και σίγουρες, κινηθείτε σε κλασικά και αγαπημένα μονοπάτια.

leather-pants-1.jpg