fbpixel

Search icon
Search
Δείτε την Kristen Stewart να μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα Diana στη νέα ταινία "Spencer"
PEOPLE & MOMENTS

Δείτε την Kristen Stewart να μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα Diana στη νέα ταινία "Spencer"

Η ομοιότητα της ηθοποιού με τη Lady D είναι απίστευτη


Πολλές ήταν οι γυναίκες ανά τα χρόνια που υποδύθηκαν την πριγκίπισσα Diana στη μικρή αλλά και τη μεγάλη οθόνη, με πιο πρόσφατη την ηθοποιό Emma Corrin στη σειρά του Netflix, "The Crown". Επίσης, δεν ξεχνάμε τις αντίστοιχες ερμηνείες από τις ηθοποιούς Caroline Bliss, Genevieve O'Reilly και Naomi Watts, που απασχόλησαν κατά τα προηγούμενα χρόνια. Αυτήν τη φορά, σειρά έχει η εξίσου επιτυχημένη Kristen Stewart, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Spencer".

Αντλώντας πληροφορίες από την ιστοσελίδα Deadline, η ταινία αυτή θα «ρίξει φως» στον τραγικό και πολυσυζητημένο θάνατο της πριγκίπισσας, καθώς και θα εστιάσει σε απόκρυφες πληροφορίες για τη ζωή της. Μεταξύ άλλων, θα μάθουμε περισσότερα για την αγάπη που έτρεφε για τους δύο γιους της, τον William και τον Harry, αλλά και για τη φθορά του γάμου της με τον Κάρολο. 

Το νέο αυτό project που θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Pablo Larraín, θα παραμείνει στην ανάδειξη ενός συγκεκριμένου Σαββατοκύριακου της δεκαετίας του '90 και συγκεκριμένα τότε που η Diana πήρε τη γενναία -για τα δεδομένα του Παλατιού και της εποχής- απόφαση να χωρίσει τον σύζυγό της, χωρίς να έχει δεύτερες σκέψεις για όσα θα ακολουθούσαν. Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφερθεί πως ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης έχει υπογράψει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, όπως οι "Ema", "Jackie", "No", και "Neruda".

iana-social.jpg
Πριγκίπισσα Diana & Πρίγκιπας Κάρολος

Βασισμένη στο σενάριο του δημιουργού της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Peaky Blinders", Steven Knight, η ταινία αυτή έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να την παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας το συντομότερο δυνατό. Μιλώντας γι' αυτήν την παραγωγή, ο Larraín ανέφερε: «Όλοι μεγαλώσαμε, τουλάχιστον η δική μου γενιά, διαβάζοντας και κατανοώντας τι είναι ένα παραμύθι. Συνήθως ο πρίγκιπας βρίσκει την πριγκίπισσα, της προτείνει να γίνει η σύζυγός του και τελικά εκείνη γίνεται βασίλισσα. Όταν κάποια αποφασίζει να μη δεχθεί τον ρόλο της βασίλισσας και προτιμά να φύγει, να παραμείνει ο εαυτός της, πρόκειται για μια σοβαρή απόφαση. Το παραμύθι έχει ανάποδη κατάληξη και αυτή είναι η "καρδιά" της ταινίας. Είναι μια υπέροχη παγκόσμια ιστορία που μπορεί να προσεγγίσει εκατομμύρια ανθρώπους κι εκεί στοχεύουμε με το film. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ταινία που θα συνδέεται με ένα παγκόσμιο κοινό».

Εμβαθύνοντας στην πλοκή, ο Larraín δήλωσε πως το film αποτελεί μια «βουτιά» μέσα στον συναισθηματικό κόσμο της Diana, σε ένα καθοριστικό σημείο της ζωής της. Πρόκειται για μια ψυχοφθόρα προσπάθεια να επιστρέψει στον παλιό της εαυτό και το οικογενειακό της όνομα, Spencer. Προσπαθεί να διατηρήσει τη σημασία που έχει αυτό το όνομα για την ίδια και κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

Όσο για την επιλογή της ηθοποιού για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, Kristen Stewart, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Είναι μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς στις μέρες μας. Μπορεί να είναι μυστηριώδης, εύθραυστη και δυνατή, στοιχεία που χρειαζόμαστε. Ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίθηκε στο σενάριο και η προσέγγισή της στον χαρακτήρα είναι εντυπωσιακά. Νομίζω ότι θα κάνει καταπληκτική δουλειά και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα. Είναι μια χαρισματική προσωπικότητα».

https-cdncnncom-cnnnext-dam-assets-210127160501-kristen-stewart-princess-diana.jpg
Η Kristen Stewart ως Lady D

Πέρα από το υποκριτικό της ταλέντο, με το οποίο μπορεί να κάνει «θαύματα», όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν, η Kristen Stewart μπορούμε να δηλώσουμε με απόλυτη σιγουριά πως εξωτερικά θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την Princess Diana. Στην παραπάνω φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική εταιρία παραγωγής Neon, το βλέμμα της ηθοποιού αποτυπώνει σχεδόν ανατριχιαστικά τη θλίψη που έβγαζε η Diana τη δεκαετία του '90, λίγο πριν τον χαμό της που συγκλόνισε τους πάντες.