fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

Dioriviera 2021: Τα top items του γαλλικού οίκου που έχουν κατακτήσει τις boutique των πιο ελίτ καλοκαιρινών θερέτρων

Μοναδικές επιλογές που κάνουν πιο elegant το φετινό καλοκαίρι


Dioriviera 2021: Τα top items του γαλλικού οίκου που έχουν κατακτήσει τις boutique των πιο ελίτ καλοκαιρινών θερέτρων

Ο γαλλικός οίκος φημίζεται για τις up to date προτάσεις που συστήνει κάθε νέα σεζόν στο κοινό του. Με κύριο γνώμονα την υψηλή αισθητική και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα, o Dior έρχεται για ακόμα ένα καλοκαίρι και μας παρουσιάζει την καινούρια capsule Dioriviera 21 συλλογή του, η οποία αποτελεί ένα αφιέρωμα στη μοναδική γλυκύτητα της ζωής, που επιθυμούσε να αναδεικνύει πάντοτε ο Christian Dior. 

H καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Maria Grazia Chiuri, κατάφερε για ακόμη μια χρονιά να εμπλουτίσει την πλέον γνωστή καλοκαιρινή κολεξιόν με νέα ρούχα και αξεσουάρ, που φέρουν τη διαχρονική ταυτότητα του οίκου και αναδεικνύουν τις ομορφιές, τη «ζεστασιά» και την ανεμελιά που εκφράζει η εποχή του καλοκαιριού. 

dior-mag-34-pamela-hanson-5.jpg


Φέτος, η κολεξιόν dioriviera συμπεριέλαβε ξεχωριστές προτάσεις για το σπίτι, με απόλυτο design χαρακτήρα και όχι μόνο. Ταυτόχρονα, ανέδειξε μοναδικές δημιουργίες από μερικά essentials του καλοκαιριού, όπως σανίδες, skates και ρακέτες με την υπογραφή του διάσημου οίκου.

Πρωτότυπες δημιουργίες Dior «ντύνονται» με το εμβληματικό toile de Jouy του οίκου, αλλά αυτήν τη φορά, σε έντονα χρώματα: ροζ βατόμουρο, πράσινο Chartreuse και navy blue. Αυτό το εξαιρετικό print «φωτίζει» τα must-haves , όπως μια εντυπωσιακή σανίδα του surf, ομπρέλα παραλίας, αιώρα και μαξιλάρια -καθώς και μια σειρά από διακοσμητικά αντικείμενα, ακόμη και χαρτικά. Όλα τα items μας φέρνουν στο νου τον ήλιο και τη θάλασσα, σαν μια απόδραση σε έναν αγαπημένο μας καλοκαιρινό προορισμό!

dior-mag-34-pamela-hanson-7.jpg


Πρόκειται για μια αποκλειστική γραμμή που μπορείτε ν' ανακαλύψετε στις boutiques του Dior Maison σε επτά θέρετρα που διακρίνονται για την πολυτέλεια τους, ανάμεσά του το Mykonos Village, το Mykonos Nammos, αλλά και τα Forte Dei Marmi, Capri Riccio, Ibiza, Bodrum, Porto Montenegro. Ενώ μάλιστα, η Dioriviera collection θα είναι διαθέσιμη και σε επτά pop up stores σε όλο τον κόσμο, καθώς και στον Dior.com.

Εξαίσιες δημιουργίες που υμνούν την αύρα του καλοκαιριού και συνδυάζουν το κλασικό, κομψό στιλ του γαλλικού οίκου με τη σύγχρονη αισθητική. Από υπέροχα μαξιλάρια για το σπίτι, μέχρι αρωματικά κεριά, αλλά και σανίδες του surf, μέχρι ρακέτες, οι νέες dioriviera προτάσεις έχουν αποκτήσει ήδη την ταυτότητα των απόλυτων summer top items. 

dior-mag-34-pamela-hanson-8.jpg


Παράλληλα, η καμπάνια του οίκου είναι φωτογραφημένη με φόντο τη θάλασσα, όπου χαρούμενα κορίτσια αποπνέουν τη φρεσκάδα του οίκου. Φορώντας την τελευταία dioriviera συλλογή, στα χρώματα του μπλε, λευκού, κίτρινου και κόκκινου τα νέα κομμάτια dior maison ολοκληρώνουν υπέροχα τα looks. 

dior-mag-34-pamela-hanson-12.jpg


Αποδράστε στις καλοκαιρινές ημέρες των ονείρων σας, μέσα από δημιουργίες που φέρουν την ιδιαίτερη υπογραφή του french fashion house και καταφέρνουν να ντύσουν με το καλύτερο τρόπο τις ημέρες και τις νύχτες μας by the beach!

Discover the collection...

1

Water Bottle

2

Raquettes

3

Cushions

4

Surf Board

5

Place Mat

6

Glass Box

7

Cushion

8

Candles

9

Fan

10

Skate

11

Raquettes

12

Cushion

13

Pencils