fbpixel

Search icon
Search
Dior Cruise Campaign 2024: Δείτε τη φανταστική καμπάνια εμπνευσμένη από το Μεξικό
FASHION NEWS

Dior Cruise Campaign 2024: Δείτε τη φανταστική καμπάνια εμπνευσμένη από το Μεξικό

...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα!


O κόσμος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσετε, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το fall calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας!

Dior Cruise 2024 campaign is out!

dior-cruise-24-brigitte-niedermair-18.jpg

Ένα "μέρος της ψυχής" είναι το Μεξικό σύμφωνα με τη Maria Grazia Chiuri, όπως ακριβώς ήταν για πολλές γυναίκες-κλειδιά των υπερρεαλιστών καλλιτεχνών, από τη Leonora Carrington μέχρι την Tina Modotti. Κατοικημένες από αυτή τη θαυμάσια εφευρετικότητα, οι σιλουέτες Dior αποκαλύπτονται σε πλάνα μαγνητικών στιγμών που σχεδίασε και απαθανάτισε η φωτογράφος Brigitte Niedermair. Υφαίνοντας ένα μαγευτικό νήμα της Αριάδνης, η εμβληματική φιγούρα της Frida Kahlo, η τόλμη και το ελεύθερο πνεύμα της - που εξυμνούνται στην καρδιά αυτής της συλλογής Dior cruise 2024 - διαπερνούν ολόκληρη την καμπάνια. 

Η ανεξαρτησία της, η πίστη της στην ακλόνητη δύναμη της τέχνης και της ζωής, λάμπουν μέσα από τις αποφασιστικές στάσεις και τα βλέμματα των μοντέλων. Με την αλληλεπίδραση των καθρεφτών, οι εικόνες αυτές ενσαρκώνουν τη συλλογική δύναμη, την ανθεκτικότητα και την υπερηφάνεια των Μεξικανών γυναικών. Σε ένα ονειρικό σκηνικό που θυμίζει ποιητικά αυτόν τον θαυμαστό, ανεξάντλητο πολιτισμό, οι εμφανίσεις αντανακλούν τον έντονο διάλογο μεταξύ της αριστείας των ατελιέ του Οίκου και του πλούτου του savoir-faire αυτής της χώρας που εκτιμά ο Monsieur Dior. Πλήρεις φούστες ξεδιπλώνονται σε κορόλες και φοριούνται με huipils, ή αρχιτεκτονικά σακάκια διακοσμημένα με εκλεπτυσμένη guipure, που συνδημιουργούνται με τοπικούς τεχνίτες. Ένα συναρπαστικό ταξίδι που σκιαγραφεί μια πλουραλιστική θηλυκότητα, ελεύθερη, πάνω απ' όλα. 

Η νέα συλλογή TSAKIRIS MALLAS for men

tsakiris-mallas.jpg

Η εμβληματική ελληνική εταιρία TSAKIRIS MALLAS υποδέχεται τη νέα σεζόν, παρουσιάζοντας τη φθινοπωρινή Men Collection, που αποτελεί ένα κράμα κομψότητας και ευελιξίας που επαναπροσδιορίζει και απογειώνει την ανδρική γκαρνταρόμπα.

Στη νέα Fall/Winter 2024 TSAKIRIS MALLAS Men Collection, το brand αποκαλύπτει μια σειρά από day-to-night υποδήματα που ενσαρκώνουν την ουσία του διαχρονικού σχεδιασμού με μια σύγχρονη πινελιά. Αναλυτικότερα, στη νέα συλλογή πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα sneakers, σύμβολο αβίαστης κομψότητας, κατάλληλα για day-to-night εμφανίσεις, για όσους εκτιμούν την ισορροπία μεταξύ στιλ και άνεσης. Οι sleek σιλουέτες και η διαχρονική χρωματική παλέτα τα καθιστούν ιδανικά για καθημερινή χρήση, από τις χαλαρές επαγγελματικές συναντήσεις μέχρι μία διασκεδαστική after office έξοδο, ή μια Σαββατιάτικη εξόρμηση. Παράλληλα, τα κλασικά και αγαπημένα boots προορίζονται για τους άντρες που αναζητούν μία πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, προσφέροντας μια πινελιά άγριας γοητείας χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Από τη νέα TSAKIRIS MALLAS Men Collection δε λείπει η επιτομή της ενδυματολογικής τελειότητας: τα μοκασίνια. Αυτά τα διαχρονικά υποδήματα, με τις περίτεχνες λεπτομέρειες και την άψογη κατασκευή τους αποτελούν συνώνυμο της διακριτικής πολυτέλειας και είναι ιδανικά για ειδικές περιστάσεις και επίσημες εκδηλώσεις.

Κάθε ζευγάρι της νέας ανδρικής συλλογής TSAKIRIS MALLAS, αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης της μάρκας στην ποιότητα και το διαχρονικό στιλ, με επιλογές που αναβαθμίζουν κάθε ανδρικό σύνολο, αποτελώντας παράλληλα ένα λευκό καμβά για όσους επιθυμούν να πειραματιστούν με το στιλ τους.

Intimissimi 'This Is Me Now' collection by JLO

p01347-08-157-2-r4.jpg

Η άριστη δεξιοτεχνία της Intimissimi συναντά την απεριόριστη ευρηματικότητα της Jennifer Lopez για την δημιουργία μιας exclusive lingerie capsule συλλογής που μόλις κυκλοφόρησε. Η συλλογή σηματοδοτεί το δεύτερο κεφάλαιο στη δημιουργική συνεργασία μεταξύ του ιταλικού brand και του αμερικανικού ειδώλου, η οποία ήρθε για να συνδυάσει την αφοσίωση της Intimissimi στην εξαιρετική ποιότητα, με το ξεχωριστό σιλ της Jennifer Lopez. Το όνομα της συλλογής αντλεί άμεση έμπνευση από το καινούργιο άλμπουμ της, "This Is Me...Now", το οποίο καταπιάνεται με το βαθιά μεταμορφωτικό ταξίδι της προσωπικής της ανάπτυξης. Σε έναν αξιοσημείωτο παραλληλισμό, η συλλογή εσωρούχων υφαίνει με τέχνη τα ίδια θέματα ανάπτυξης και εσωτερικής δύναμης στο ύφασμα της. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή εσωρούχων που αποτυπώνει την ουσία της σύγχρονης εκλέπτυνσης και ενδυνάμωσης.

Η έμπνευση για τη συλλογή ήταν να δημιουργήσει μια μοναδική συλλογή lingerie που συνδέει αρμονικά τον αισθησιασμό με την κομψότητα που βρίσκεται μέσα σε κάθε γυναίκα. Φιλοτεχνημένη με την ύψιστη φροντίδα, η συλλογή διαθέτει περίπλοκα κεντημένες λεπτομέρειες και ποιοτικά υλικά όπως μετάξι και εκλεπτυσμένες δαντέλες που προσδίδουν μια πολυτελή εμφάνιση που αντανακλά τη δέσμευση του brand να προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία. Η Jennifer Lopez έχει εμπλουτίσει τη συλλογή με μια διακριτική λεπτομέρεια- το κολιμπρί. Αυτό το σύμβολο, που έχει αγαπηθεί για τη σύνδεση που έχει με την τύχη, την ζωντάνια και την ενέργεια, έχει βαθιά αξία για εκείνη. Η χρωματική παλέτα, προσεκτικά επιλεγμένη, προσφέρει μια τριπλή επιλογή: μαύρο, champagne, και jade green. 

Προσφέροντας μια σειρά από στιλ και χρώματα, η capsule συλλογή φιλοδοξεί να αγκαλιάσει και να αναδείξει τη μοναδική ομορφιά της κάθε γυναίκας. Υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Riccardo Ruini, παράλληλα με το δημιουργικό όραμα του σκηνοθέτη Francesco Carrozzini και του φακού του φωτογράφου Norman Jean Roy, η καμπάνια αποτυπώνει έντεχνα την πραγματική ουσία της γυναικείας οικειότητας μέσα σε μια ντελικάτη και ονειρική ατμόσφαιρα.

Η DKNY εγκαινιάζει τη νέα της καμπάνια "DKNY FOR YOU"

picture-1-yJxfb.jpg

Η Νέα Υόρκη είναι η παντοτινή μούσα της DKNY: μια δυναμική πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Δρόμοι γεμάτοι έμπνευση όπως μια πασαρέλα, όπου η κουλτούρα βρίσκεται σε διαρκή κίνηση και η μοναδικότητα του καθενός είναι αυτή που φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Αυτή τη σεζόν, το όνειρο και η πραγματικότητα δημιουργούν την καμπάνια "DKNY For You", που εξερευνά τη μοναδικότητα της Νέας Υόρκης από πολλές οπτικές γωνίες -όπου κάθε μία έχει και μια ξεχωριστή ιστορία να μοιραστεί.

Με φωτογράφο τον Dan Martensen και στιλίστα τον Alastair McKimm, στην καμπάνια συμμετέχουν η Amelia Gray Hamlin και ο Christian Combs, καθώς και άλλες φυσιογνωμίες που έχουν συνδέσει την παρουσία τους με την πόλη. Κάθε μία με το αδιαφιλονίκητα ξεχωριστό της στιλ, ταυτισμένο με την αύρα της πόλης, που χαρακτηρίζει κάθε πλάνο. Γύρω τους, σινεματίκ πλάνα και σκηνές δρόμου που παγώνουν τον χρόνο και την όποια κίνηση. Κάθε στιγμή της Νέας Υόρκης, είναι και ένα style statement.

Σκοπός της συλλογής, είναι να προσεγγίσει την urban πλευρά της μόδας. Κλασικά κομμάτια ανανεώνονται με μια ανεπιτήδευτη αισθητική. Οι φόρμες είναι σχεδιασμένες για να τονίζεται η γοητεία. Η παλέτα των αποχρώσεων είναι δυνατή και στοχευμένη. Οι επιλογές που ξεχωρίζουν είναι πολλές: φορέματα από faux δέρμα που τονίζονται με αιχμηρές μεταλλικές πινελιές, ρούχα με ποικιλία από υφές, γυαλιστερά μπουφάν και σατέν κοστούμια με μια χαρακτηριστική φινέτσα. Το styling του κάθε κομματιού παραπέμπει και σε μια αντίστοιχη αστική εμπειρία: μια παράσταση στο θέατρο Apollo στο Χάρλεμ, μια παρτίδα σκάκι στην πλατεία, μια έκθεση τέχνης -ή απλώς, μια ήσυχη στιγμή σε ένα παγκάκι του πάρκου.

Η καμπάνια αυτή αποτελεί έναυσμα για να νιώσετε τη δύναμη και επιρροή του τοπίου της Νέας Υόρκης. Μιας πόλης που είναι ατελείωτη πηγή έμπνευσης, και σας δίνει την ευκαιρία για ένα διαφορετικό DKNY look κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Το πνεύμα της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ έχει μια ιδιαίτερη φρεσκάδα και αυτή η συλλογή είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνετε δική σας την ενέργειά της!

Ο LANVIN ανακοινώνει τον νέο brand ambassador της

lanvin-chengyi-16x9.jpg

Ο οίκος LANVIN επισημοποιεί μια από τις πιο αγαπημένες φιλίες του με την ανακοίνωση του πρώτου Global Brand Ambassador του, του Cheng YI. Ο Cheng YI είναι ένα αστέρι της πολύβουης βιομηχανίας ψυχαγωγίας της Κίνας. Αποτελεί μέρος μιας νέας γενιάς ηθοποιών που επαναπροσδιορίζουν τη σύγχρονη κινεζική κουλτούρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Με εκτίμηση για την κομψότητα και τη σύγχρονη ενέργεια του νέου LANVIN, ο YI είναι μια φυσική προσθήκη στο αναπτυσσόμενο σύμπαν του οίκου.