fbpixel

Search icon
Search
Dior Cruise 2022: Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι της διεθνούς showbiz και οι πιο iconic εμφανίσεις του front row
PEOPLE & MOMENTS

Dior Cruise 2022: Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι της διεθνούς showbiz και οι πιο iconic εμφανίσεις του front row

Aνακαλύψτε τα μεγάλα ονόματα που κατέφθασαν στη χώρα μας


Ο εμβληματικός οίκος Dior παρουσίασε χθες στο Καλλιμάρμαρο την πολυανεμενόμενη συλλογή Cruise 2022 και προσέλκυσε τα βλέμματα όλου του κόσμου της μόδας. Η συλλογή ήταν μια ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, στα σχέδια της οποίας επικράτησαν το λευκό και το μπλε. Το μπλε της Ελλάδας γίνεται ταυτόχρονα σήμα κατατεθέν και φόρος τιμής. Η μεγάλη βραδιά ξεκίνησε με τα μοντέλα να περπατούν στο τερέν του γηπέδου υπό τους ήχους της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων και η εντυπωσιακή πασαρέλα «έκλεισε» με βεγγαλικά και όλα τα μοντέλα στο στίβο του Παναθηναϊκού Σταδίου.

dior-cruise-2022-finale-myrto-papadopoulos1.jpg
Το φινάλε της επίδειξης με τα βεγγαλικά και όλα τα μοντέλα στο Καλλιμάρμαρο

Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 400, εκ των οποίων οι 200 είχαν καταφθάσει τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό. Για την εκδήλωση αυτή, ο οίκος συνεργάστηκε στενά με Έλληνες αρχαιολόγους και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για να διασφαλιστεί ο σεβασμός και η διατήρηση του χώρου.

beatrice-borromeo-casiraghi-pierre-casiraghi.jpg
Beatrice Borromeo Casiraghi & Pierre Casiraghi

Λαμπερές προσωπικότητες από το χώρο της μόδας έδωσαν το παρόν και αναμετέδωσαν το γεγονός κατακλύζοντας τα social media. Την εκδήλωση παρακολούθησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πιστή στην δέσμευσή της να προβάλλει και να ενισχύει τους Έλληνες σχεδιαστές επέλεξε ένα φόρεμα σχεδιασμένο από τον Χρήστο Κωσταρέλλο αναδεικνύοντας τη σύγχρονη ελληνική μόδα.

sakellaropouloy-marianna-bardinoghianni.jpg
Κατερίνα Σακελλαροπούλου & Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης μεταξύ άλλων, η Μαρέβα Μητσοτάκη, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου και η πολυβραβευμένη γαλλίδα ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ. Ανάμεσα στους τετρακόσιους προσκεκλημένους ήταν διεθνείς προσωπικότητες, μοντέλα και ηθοποιοί αλλά και Έλληνες σχεδιαστές μόδας. Τις επόμενες μέρες ο οίκος Dior θα πραγματοποιήσει φωτογραφίσεις στους αρχαιολογικούς χώρους του Ηρώδειου, της Αρχαίας Αγοράς, της Νεμέας και του Σουνίου.

Ανακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες των λαμπερών προσκεκλημένων! 

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Μαριάννα Βαρδινογιάννη & Μαρέβα Μητσοτάκη

Φωτογραφία: DIOR, Instagram