fbpixel

Search icon
Search
Dine & Wine: Νέο μενού για το εστιατορικό διαμάντι στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης
MAGAZINE

Dine & Wine: Νέο μενού για το εστιατορικό διαμάντι στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης

Τη νέα σεζόν δίνουμε ραντεβού στο Clochard για fine dining γεύσεις


Η αστική και η σύγχρονη κουζίνα της Θεσσαλονίκης γνωρίζει μεγάλη άνοδο. Οι νέες αφίξεις που θα μας απασχολήσουν γευστικά και τα εμβληματικά, all time classic gastro-destinations, που με τα updated menu τους θα αναβαθμίσουν κι αυτή τη σεζόν τον γαστρονομικό χάρτη της πόλης είναι εδώ. Γι' αυτό κι εμείς ξεκινάμε από σήμερα ένα Dine&Wine series στους πιο νόστιμους προορισμούς της Θεσσαλονίκης, εισχωρώντας στα «άδυτα της κουζίνας» τους! Δίνουμε ραντεβού σε εστιατόρια συνώνυμα με το καλό φαγητό της πόλης, που παρουσιάζουν ένα καρέ καινούριων, ανεπανάληπτων συνταγών. 

Check our 1st stop at Clochard! 

New Menu

17a1168.jpg

Η κουζίνα του, ελληνική και διεθνής, βασίζεται μόνο σε φρέσκα υλικά άριστης ποιότητας και μαζί με τα θαλασσινά, που πλέον κατέχουν σημαντική θέση σε αυτό, συνθέτουν ένα μοναδικό μενού. Δοκιμάστε το καρπάτσιο χταποδιού με αβγοτάραχο Τρικαλινού και μανιτάρια shimeji, το φιλέτο μπακαλιάρου «αλά πολίτα», την πεσκανδρίτσα και τις γαρίδες σαγανάκι. Αν πάλι αγαπάτε τα κρεατικά, επιλέξτε κάποια κοπή βοδινού. Τα κρέατα ετοιμάζονται στον ειδικό φούρνο-grill Josper, που αναδεικνύει τη γεύση τους, ενώ σερβίρονται άψογα ψημένα!

Μια γευστική εμπειρία για απαιτητικούς

17a1242.jpg

Αν αναζητάτε υψηλή αισθητική στην ατμόσφαιρα και μια διαχρονική νοστιμιά στα πιάτα, το Clochard είναι η κορυφαία επιλογή ήδη από το 1978. Με ένα μοναδικό μείγμα τεχνογνωσίας, γνώσης και ταμπεραμέντου, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Βασίλογλου «σφραγίζουν» με τις αξίες τους έναν χώρο που ικανοποιεί απόλυτα κάθε λάτρη της γαστρονομίας. Κομψό, κλασικό και με πιάτα εντυπωσιακής νοστιμιάς, δεν είναι μόνο ένα καλό εστιατόριο, αλλά κι ένας σύγχρονος γαστρονομικός προορισμός με ποιότητα που έχει διάρκεια και εξελίσσεται συνεχώς!

Fill in the blanks… από τον ιδιοκτήτη Αλέξανδρο Βασίλογλου

Το Clochard... πρωτοπόρησε, ώστε οι Θεσσαλονικείς να υιοθετήσουν τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Αναλογιστείτε πόσο συνέβαλε στη γαστρονομική ταυτότητα της πόλης.

Αυτό που θα κάνει τον επισκέπτη να επιστρέψει στο Clochard είναι… η δημιουργία εμπειριών. Η ποιότητα και ο τρόπος παρουσίασης των πιάτων, το περιβάλλον, η επαγγελματικότητα του σέρβις.

H Θεσσαλονίκη έχει γεύση... από λαχανοντολμάδες αβγολέμονο. Κλασικό, χειμωνιάτικο κι αγαπημένο!

Παρακολουθήστε τη συνομιλία μας με τον Αλέξανδρο Βασίλογλου:

Info: Κομνηνών 10 & Μητροπόλεως, τηλ.: 2310 239805

Facebook: clochard restaurant

Instagram: @clochard_restaurant

Συνεπιμέλεια: Δημήτρης Κοπαράνης