fbpixel

Search icon
Search
Δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με τα απόλυτα must-haves για την εορταστική περίοδο
STYLING TIPS

Δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με τα απόλυτα must-haves για την εορταστική περίοδο

Το online shop, mosty.com, μας παρουσιάζει τις πιο σύγχρονες & stylish προτάσεις για τον φετινό χειμώνα


Μία ολοκληρωμένη και μοντέρνα γκαρνταρόμπα είναι αυτό που θέλουν όλες οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα. Κι ενώ μπορεί πολλές φορές να φαντάζει μία δύσκολη διαδικασία, η οποία απαιτεί χρόνο, προσπάθεια και μεγάλη ποικιλία, στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ πιο απλό. Με της «στροφή» της μόδας στη λεγόμενη simplicity και τη διαχρονικότητα, τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα πιο εύκολα για όλες εμάς τις fashion lovers.

Η εορταστική περίοδος έχει έρθει κι επίσημα και δεν είμαστε λίγες εμείς, που θέλουμε να δημιουργούμε και να παρουσιάζουμε τα απόλυτα update σύνολα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Προσωπικά, το στιλ μου βασιζόταν πάντοτε στην άνεση και την κομψότητα. Επιλέγω να έχω κομμάτια στη ντουλάπα μου που θα μπορώ να τα συνδυάσω με πλήθος επιλογών και παράλληλα θα μπορούν να πάρουν το «χαρακτήρα» που θέλω, ανάλογα και με τις υπόλοιπες προσθήκες. Καθώς, στην γκαρνταρόμπα μου θα συναντήσετε από τζιν μέχρι glam αξεσουάρ, πούλιες και glitter που προτιμώ ανεξαρτήτως εποχής, σας διαβεβαιώνω ό,τι μια ολοκληρωμένη συλλογή από must-haves είναι πολύ εύκολη υπόθεση, αρκεί να προσθέτετε σε αυτήν πάντοτε τα απαραίτητα.

Επειδή καταλαβαίνουμε την ανάγκη σας να μην λείπει τίποτα από τις updated collections σας, μαζί με το απόλυτο online shop Mosty.com, εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο hot designs της σεζόν, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μία γκαρνταρόμπα που θα κρατήσει για πάντα, ενώ παράλληλα θα σας χαρίσουν καταπληκτικά και πλήρως ενημερωμένα looks για τις επερχόμενες festive days. 

Παρακάτω θα ανακαλύψτε όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε τις τέλειες εμφανίσεις εν όψει των γιορτών!

Outwear

outwear.jpg
Image source: @streetstylestars

Αναφερόμενες στα χειμερινά κομμάτια, δε θα μπορούσαμε να μη μιλήσουμε πρώτα απ΄ όλα για τα πανωφόρια. Ένα από τα πιο απαραίτητα items αυτής της περιόδου. Καταλαμβάνει τη μεγαλύτερη επιφάνεια του συνόλου μας και παράλληλα είναι αυτό που κάνει την πρώτη εντύπωση μόλις μας δει κάποιος. Γι’ αυτούς του λόγους, η επιλογή του καλό θα είναι να γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή. Αν επιθυμείτε πρακτικότητα και ευελιξία, τότε γνωρίζετε πολύ καλά ότι θα αφήσετε τις έντονες αποχρώσεις για λίγο στην άκρη. Τα χρώματα της «οικογένειας» των neutrals είναι μονόδρομος. Από τη δική μου συλλογή δε λείπει ποτέ ένα μαύρο παλτό. Για να ακολουθήσετε τις τάσεις μπορείτε να «παίξετε» με τις υφές, όπως το δέρμα ή τα μάλλινα. Plus, τα maxi outwears θα χαρίσουν υπέροχη κίνηση στην εικόνα σας.

Outwear

Eris winter coat, Stefania Vaidani

BUY HERE 


Outwear

Outwear

Black vinyl overcoat, Miro

BUY HERE 

Outwear

Dress

dress.jpg
Image source: @annelauremais

Έχοντας ως βασικούς παράγοντες στα σύνολά μου την άνεση και το στιλ, θα συναντήσετε πολλά φορέματα στη ντουλάπα μου. Χαρίζουν θηλυκότητα σε όλες τις γυναίκες με πολύ διακριτικό τρόπο και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε stylish looks στην κυριολεξία σε λιγότερο από ένα λεπτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το σχέδιο εκείνο που ταιριάζει τόσο στο στιλ σας όσο και στο σωματότυπό σας. Καθώς το λευκό αποτελεί πλέον ένα από τα αγαπημένα χρώματα του χειμώνα, μη διστάσετε να επενδύσετε σ’ ένα φόρεμα σ’ αυτήν την απόχρωση. Ιδανική επιλογή και το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Προσθέστε το κόκκινο κραγιόν σας και είστε έτοιμες.

Must have

Off white Muse cord dress, Nadia Rapti

BUY HERE 

Must have

Must have

Black Gal dress, Manolo

BUY HERE 

Must have

Pants

pants-2.jpg
Image source: @chloehelenmiles

Τα σχέδια στα παντελόνια είναι πλέον πάρα πολλά. Από τη μία πλευρά αυτό είναι πολύ καλό, γιατί κάθε γυναίκα μπορεί να βρει αυτό που της αρέσει και της ταιριάζει και από την άλλη ίσως κάνει τη διαδικασία εύρεσης λίγο πιο απαιτητική. Όσα όμως κι αν είναι τα trousers styles κι όποιες κι αν είναι οι τάσεις, ένα μαύρο παντελόνι δε μπορεί να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Λατρεύω τα black loose pants, διότι το στιλ και η σιλουέτα που δημιουργούν είναι μοναδικά, ενώ για τη φετινή περίοδο έχω στρέψει την προσοχή μου σε κομμάτια με διακριτικές λεπτομέρειες, όπως τα cuts out. Ανεξαρτήτως στιλ και προσωπικότητας τα μαύρα παντελόνια είναι must.

Trousers

Black Functional Comfort leggings, Ioanna Kourbela

BUY HERE 

Trousers

Trousers

Black Beatles cord pants, Nadia Rapti

BUY HERE

Trousers

Tops

top.jpg
Image source: @naamiross

Το επάνω μέρος ενός συνόλου μπορεί να έχει καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία ή την αποτυχία, αλλά και για τον «χαρακτήρα» του. Μπορεί να φοράτε το πιο απλό παντελόνι όπως για παράδειγμα το καθημερινό σας τζιν και μαζί μ’ ένα fashionable top να το απογειώσετε. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου μη διστάσετε να επιλέξετε μπλούζες σε έντονες αποχρώσεις, αλλά και σε classy υφάσματα όπως το μετάξι. Από την άλλη πλευρά αν επιθυμείτε να κρατάτε ένα πιο minimal profile, επιλέξτε κομμάτια με λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά όπως είναι τα κρόσσια ή τα φτερά, σε πιο ουδέτερους τόνους και κυρίως στο μαύρο.

The key item

Sky silk top, Stefania Vaidani

BUY HERE 

The key item

The key item

Black Feather top, Manolo

BUY HERE 

The key item

Accessories

jewels.jpg
Image source: @leoniehanne

Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα «παίζουν» έναν από τους σημαντικότερους ρόλους καθώς αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια των εμφανίσεων μου. Ακόμα και το πιο διακριτικό βραχιόλι μπορεί να αλλάξει το ύφος ολόκληρης της εικόνας σας. Το μυστικό της επιτυχίας:  διαλέξτε κομμάτια που ταιριάζουν στο στιλ σας κι όχι αυτά που είναι στη μόδα. Οι ημέρες των γιορτών θέλουν λίγο παραπάνω λάμψη, ακόμα και στο σπίτι, οπότε μη διστάσετε να φορέσετε περισσότερα και πιο glam accessories, που θα σας αναδείξουν σε πρωταγωνίστρια!

Accessory

Twisted cuff bracelet, Tonia Moraitaki

BUY HERE 

Accessory

Accessory

Serpentine earrings, Huffy Jewels 

BUY HERE 

Accessory

Happy Holidays!

Info:

Official Site: mosty.com

Facebook: mosty.com

Instagram: @mosty_com