fbpixel

Search icon
Search
Δημιουργήστε τις πιο stylish εμφανίσεις με ένα και μόνο κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας
THE LOOK

Δημιουργήστε τις πιο stylish εμφανίσεις με ένα και μόνο κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας

Το λευκό t-shirt θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε τα απόλυτα καλοκαιρινά σύνολα


Δεν ξέρουμε εάν ισχύει το ίδιο και για εσάς, αλλά εμείς όσο περνάει ο καιρός νιώθουμε όλο και περισσότερο την ανάγκη να τοποθετούμε στις πρώτες θέσεις της ντουλάπας μας κλασικά και διαχρονικά κομμάτια, -πολλές φορές ουδέτερα- και να ανακαλύπτουμε φρέσκους τρόπους ώστε να τα προσθέτουμε στα σύνολά μας, ανεξαρτήτως περιστάσεων, μετατρέποντάς τα στα πιο it items της σεζόν. Σ’ αυτήν την κατηγορία ανήκουν και τα all time classic white t-shirts. Πολλές από εσάς μπορεί να τα χρησιμοποιείτε στο γυμναστήριο, άλλες για τα χαλαρά outfits μέσα στο σπίτι και άλλες για μία απλή βόλτα, αλλά πραγματικά υπάρχουν τόσες πολλές ιδέες και τόσα iconic looks που μπορείτε να πετύχετε μ’ αυτό το κομμάτι.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που όλες οι Instagramers και fashionistas το έχουν κατατάξει πρώτο στις all day long επιλογές τους. Μπορεί να κερδίσει επάξια μία σημαντική θέση σε όλες σας τις εμφανίσεις από την πιο απλή μέχρι την πιο επίσημη και να συνδυαστεί με πλήθος κομματιών. Έφτασε η ώρα να αφήσετε στην άκρη την άποψη που μπορεί να έχετε για το λευκό t-shirt –ότι δηλαδή είναι ένα βαρετό κομμάτι- και να του δώσετε την ευκαιρία που του αξίζει.

Συνεχίστε την ανάγνωση, αναγνωρίστε τα καθημερινά σύνολα με βασικό τους στοιχείο αυτό το item και χαρίστε έναν αέρα φρεσκάδας στα σύνολά σας!

Formal

t-shirt-7.jpg
Image source: @naturallykam

Για τις καλοκαιρινές μέρες -και όχι μόνο- μπορείτε να αντικαταστήσετε το επίσημο και αυστηρό σας πουκάμισο με το λευκό σας t-shirt. Φυσικά και αυτό το σύνολο έχετε τη δυνατότητα να το μεταφέρετε και στον χώρο εργασίας σας, γεγονός που θα φέρει και μια νότα μοντέρνου στιλ στο γραφείο σας. Μπορείτε απλά να το προσθέσετε σ’ ένα two pieces suit αλλά και να το συνδυάσετε με ένα ψηλόμεσο loose pant κι ένα oversized blazer σε περίπτωση που το επιτρέπει η θερμοκρασία. Ολοκληρώστε με loafers ή mules και μία it bag.

Gingham

t-shirt-5-2.jpg
Image source: @michellemdriscoll

Ένας από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς συνδυασμούς των fashion lovers. Ταιριάξτε την άσπρη μπλούζα σας μ’ ένα gingham παντελόνι και δημιουργήστε ένα διαχρονικό και παράλληλα μοντέρνο summer outfit. Διαλέξτε το χρώμα στο μοτίβο ανάλογα με τη διάθεσή σας και τον χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στην εμφάνισή σας. Θα το συναντήσετε από τα πιο έντονα χρώματα όπως το κόκκινο μέχρι τις πιο pal αποχρώσεις. Προσθέστε τις χαλαρές αλλά stylish flip flops και είστε έτοιμη.

Layering

t-shirt-1-2.jpg

Τα white t-shirts αποτελούν τα ιδανικά κομμάτια σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε layering. Ο πιο απλός συνδυασμός είναι να το προσθέσετε μέσα από ένα slip dress. Αυτό θα βοηθήσει στο να κατεβάσετε την «ένταση» του φορέματός σας, μετατρέποντάς το στην πιο cool και casual εκδοχή του. Σ’ αυτό το σύνολο ταιριάζουν υπέροχα τα sneakers καθώς βρίσκονται στην ίδια φιλοσοφία. Plus, για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα μπορείτε να το τοποθετήσετε μέσα από μία πολύ glam μπλούζα.

Skirt

t-shirt-2-3.jpg

Ο συνδυασμός ενός λευκού top μαζί με μία άσπρη φούστα είναι η τέλεια λύση εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα φρέσκο και απόλυτα καλοκαιρινό σύνολο. Μπορείτε να «χαλάσετε» την αίσθηση καθαριότητας που προσφέρει ένα total white outfit με την προσθήκη αξεσουάρ σε πολύ έντονα χρώματα. Εάν θέλετε όμως να τη διατηρήσετε προσθέστε απλά χρυσά κοσμήματα και accessories σε ουδέτερους τόνους.

Printed suit

t-shirt-3-1.jpg


Η επιλογή αυτού του κομματιού είναι η κατάλληλη για να αναδείξει ένα μοντέρνο printed suit. Σ΄αυτήν την περίπτωση λειτουργεί συμπληρωματικά χωρίς να «κλέβει» ούτε στο ελάχιστο τη λάμψη του κοστουμιού. Αντικαταστήστε τα ψηλοτάκουνά σας με πάνινα λευκά παπούτσια και χαρίστε στην εικόνα σας μια πιο σύγχρονη οπτική.

Silk skirt

t-shirt-4-2.jpg
Image source: @salome.mory

Ένας συνδυασμός που επιλέγουν πολύ συχνά οι fashionistas είναι ο silk skirt & white t-shirt combo. Η δημιουργία του βασίζεται στη φιλοσοφία που αναφέραμε προηγουμένως για τα slip dresses. Αυτή η πιο glam φούστα μετατρέπεται απευθείας στο ιδανικό κομμάτι για τις πρωινές σας βόλτες, για ένα απογευματινό cocktail με φίλους και για ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε χωρίς να μοιάζει καθόλου «ξένη» στις χαλαρές σας εξόδους.