fbpixel

Search icon
Search
Δημιουργήστε τα πιο ακαταμάχητα back to office looks & εντυπωσιάστε με τις εμφανίσεις σας στο γραφείο
THE LOOK

Δημιουργήστε τα πιο ακαταμάχητα back to office looks & εντυπωσιάστε με τις εμφανίσεις σας στο γραφείο

Μαγνητίστε τα βλέμματα μ' αυτές τις απίθανες στιλιστικές επιλογές


Το καλοκαίρι έφυγε... Ναι, είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι, οι διακοπές τελείωσαν και οι μέρες γεμάτες ξεγνοιασιά ανήκουν στο παρελθόν –μέχρι να έρθουν οι επόμενες βέβαια. Πλέον έχουμε επιστρέψει όλη στην καθημερινότητά μας αλλά και στους χώρους εργασίας μας. Αυτό σημαίνει ότι τα αέρινα και ανάλαφρα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας έρχονται να τα αντικαταστήσουν οι λίγο πιο αυστηρές γραμμές, τα πιο σκούρα χρώματα και όσο περνάει ο καιρός και ο μεγαλύτερος αριθμός των κομματιών. Όλα τα παραπάνω δε σημαίνουν ότι τα every day office looks μας δεν μπορούν να αποτελούνται από items, τα οποία χαρακτηρίζονται από άνεση, έχουν ιδιαίτερο στιλ και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Οι τάσεις για τη νέα σεζόν είναι πολλές κι εμείς μπορούμε να αρχίσουμε να τις δοκιμάζουμε από τώρα.

Επειδή λοιπόν καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι πολλές φορές το πρωινό ξύπνημα και η σκέψη του τι πρέπει να φορέσετε, μαζί με το απόλυτο online shop Mosty.com, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο fashionable και stylish επιλογές, οι οποίες θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας στο γραφείο. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τες.

Welcome back girls!

Suit 

Image source: @whowhatwear

Φυσικά το απόλυτο κομμάτι για τα office looks. Από τότε που τα κοστούμια έχουν αποκτήσει αυτήν τη δυναμική και μπορούν να επιλεγούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και για πλήθος περιστάσεων, τα σχέδιά τους πολλαπλασιάστηκαν. Αυτό το γεγονός βοηθάει όλες τις γυναίκες να βρουν το αγαπημένο τους και να το προσθέσουν στην ντουλάπα τους. Φέτος το φθινόπωρο σας προτείνουμε να αφήσετε τα μονόχρωμα κοστούμια στην άκρη. Ένα από τα μεγαλύτερα print trends για τη σεζόν Fall/Winter 2020 είναι το καρό. Μη χάνετε χρόνο κι επενδύστε σ’ ένα two pieces suit σ΄ αυτήν τη φιλοσοφία. Μπορείτε να το συνδυάσετε με αθλητικά μέχρι chunky boots ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ.

The items

Little black dress

Image Source: @streetstylestars

Υπάρχει περίσταση που δεν ταιριάζει ένα μαύρο φόρεμα; Σίγουρα όχι! Παρατηρώντας τα trends για τους επόμενους μήνες έχει γίνει απολύτως κατανοητό ότι από τις εμφανίσεις μας δεν πρέπει να λείπει ένα total black look. Τα πρωινά στο γραφείο είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το προτιμήσετε. Συνδυάστε ένα little black dress σε οversized γραμμή για να νιώθετε άνετες και συνδυάστε το με μαύρα αξεσουάρ. Για να δώσετε επίσημο ύφος στην εικόνα σας προσθέστε ένα ζευγάρι διαχρονικές γόβες. Ένα απόλυτα ενημερωμένο σύνολο μέσα σε λίγα λεπτά.

The items

Jumpsuit

Image source: @whowhatwear

Ίσως όχι μία συνηθισμένη επιλογή, κυρίως για τα outfits στον χώρο εργασίας. Παρόλα αυτά είμαστε σίγουροι πως άμα το δοκιμάσετε δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε. Οι ολόσωμες φόρμες χαρίζουν πρακτικότητα και στιλ. Plus, μπορούν να σταθούν σε όλες τις ώρες της ημέρας. Εάν λοιπόν θέλετε να «φέρετε» λίγο φως στις μουντές μέρες, επιλέξτε έντονες αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί. Συνδυάστε την με χρυσά κοσμήματα για να χαρίσετε παραπάνω λάμψη. Μπορείτε να διαλέξετε ένα ζευγάρι αθλητικά εάν θέλετε το σύνολό σας να είναι πιο casual αλλά κι ένα ζευγάρι high heels mules για πιο formal πινελιά.

The items

Leather

Image source: @popsugar

Ακόμα δεν έχει μπει για τα καλά το φθινόπωρο κι εμείς δε βλέπουμε την ώρα για να φορέσουμε τα δερμάτινα κομμάτια που ξεχωρίζουμε. Είτε είστε fans είτε όχι, εάν θέλετε να ακολουθήσετε τους κανόνες της μόδας και να είστε ενημερωμένες, φέτος δεν πρέπει να λείπουν τα leather items από την γκαρνταρόμπα σας. Για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο προτιμήστε μία δερμάτινη φούστα. Ταιριάξτε την με ένα white top με puff sleeves για να απογειώσετε την εικόνα σας σε χρόνο dt.

The items

Loose pants 

Τα φαρδιά παντελόνια είναι υπέροχη επιλογή όταν έχετε ανάγκη από χαλαρότητα και άνεση ή όταν έχετε μία δύσκολη μέρα και δε θέλετε να σκέφτεστε τίποτα άλλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι προσθέτουν ιδιαίτερο στιλ χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Μπορείτε να δημιουργήσετε oversized looks, επιλέγοντας μία μπλούζα σε φαρδιά γραμμή. Όσο θα περνάει ο καιρός και θα μειώνεται η θερμοκρασία να ξέρετε ότι είναι υπέροχα με cozy knitwear. Απογειώστε την εμφάνισή σας, προσθέτοντας ένα ζευγάρι loafers.

The items

Suit skirt 

Μία άκρως μοντέρνα κι εύκολη παραλλαγή των κλασικών κοστουμιών είναι το suit skirt. Τα κοστούμια που αποτελούνται από φούστες στο κάτω μέρος θα σας χαρίσουν την ανανέωση που χρειάζεστε για την έναρξη αυτής της σεζόν. Μπορείτε να διαλέξετε μονόχρωμα ή με prints ανάλογα με τη διάθεσή σας.

The items

Info:

Official Site: mosty.com

Facebook: mosty.com

Instagram: @mosty_com