fbpixel

Search icon
Search
Δημιουργήστε το αεροπορικό εισιτήριο που εσείς θέλετε για ένα ταξίδι όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί
ESCAPE

Δημιουργήστε το αεροπορικό εισιτήριο που εσείς θέλετε για ένα ταξίδι όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί

Η νέα εμπορική πολιτική της Ellinair καλύπτει τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη


Η μόνη ευτυχία που μπορείτε να αγοράσετε σε έναν υλιστικό κόσμο που συνεχώς αλλάζει είναι τα ταξίδια. Με κάθε νέα διαδρομή και κάθε άγνωστο προορισμό καταφέρνετε να ανακαλύψετε όχι μόνο νέα μέρη, κουλτούρες κι ανθρώπους, αλλά και κομμάτια του ίδιου σας του εαυτού.

Η επιλογή κάθε προορισμού πραγματοποιείται με ευλάβεια κι έρευνα, προσαρμόζοντας το ταξίδι στις εκάστοτε επιθυμίες ή ανάγκες σας. Με την ίδια μέριμνα μπορείτε πλέον να επιλέγετε και να διαμορφώνετε το αεροπορικό σας εισιτήριο, ώστε να εφάπτεται άριστα σε διαφορετικές περιστάσεις. Η Ellinair, με την εφαρμογή της νέας της εμπορικής πολιτικής ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις κι ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ταξιδιωτών, παρέχοντας περισσότερες επιλογές στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται για τις εναέριες μετακινήσεις τους.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να «δημιουργήσετε» το δικό σας airplane ticket και να «απογειωθείτε» σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!
ellinair-1.jpg

Χρόνοι & παροχές

Η διαδρομή ενός εναέριου ταξιδιού είναι ικανή να συγκινήσει –η θέα από ψηλά δεν παύει να πυροδοτεί νέα συναισθήματα, να γεμίζει τις μπαταρίες σας μέχρι το final destination ή να σας κάνει να σκεφτείτε αμέσως την επόμενη περιπέτειά σας!

Η Ellinair μεριμνά, ώστε να έχετε άριστες παροχές και υπηρεσίες από την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα της μέχρι την προσγείωσή σας στον τελικό προορισμό. Όλα τα εισιτήρια συμπεριλαμβάνουν 8 κιλά χειραποσκευή, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτείτε ναύλους που περιέχουν 23 κιλά παραδοτέα αποσκευή ή και να προσθέσετε βαλίτσα μετά την αγορά του εισιτηρίου, μέσω της εφαρμογής “Manage my Booking”. Ακόμα, μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν σνακ και branded ατομικό μπουκάλι νερό, επιλογές που διατίθενται σε όλους τους τύπους εισιτηρίων.

Προσαρμογή εισιτηρίου

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Ellinair προσφέρει τις νέες αυτές υπηρεσίες, ακολουθώντας τα trends της εποχής. Έχετε σκεφτεί ποτέ να δημιουργήσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο όπως ακριβώς το φαντάζεστε; Πλέον, μπορείτε!

ellinair-2.jpg

Διακρίνονται τρεις κατηγορίες ναύλων, που εξυπηρετούν κάθε ταξιδιώτη και ανάγκη του. Η πρώτη κατηγορία, η basic, όπως φανερώνει και το όνομά της, περιέχει τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή το εισιτήριο, μια χειραποσκευή 8 κιλών κι ένα μικρό προσωπικό αντικείμενο εντός καμπίνας (π.χ. τσάντα laptop ή χαρτοφύλακα). Ιδανική επιλογή για last minute travelers ή weekend escapes!

Η δεύτερη κατηγορία, η classic, περιλαμβάνει στην τιμή του εισιτηρίου -εκτός από τη χειραποσκευή και το προσωπικό αντικείμενο- και παραδοτέα βαλίτσα έως 23 κιλά! Εάν ετοιμάζετε ένα πολυήμερο ταξίδι ή κάποιο Instagram-worthy trip –που σημαίνει πως θα τραβήξετε μερικές fashionable φωτογραφίες- μπορείτε να επιλέξετε αυτή την κατηγορία ναύλων, ώστε να μην περιοριστείτε στο πακετάρισμα.

Εάν λατρεύετε την εναέρια πολυτέλεια και μια εντελώς stress free πτήση, η τρίτη κατηγορία αρμόζει άψογα στις ανάγκες σας. Με την comfort επιλογή μπορείτε να μετατρέψετε την μετακίνησή σας σε μια αυθεντική εμπειρία χαλάρωσης, με εξαιρετικά benefits. Εκτός από όλες τις παροχές των 2 πρώτων κατηγοριών, απολαμβάνετε και πρόσβαση στα lounges, προτεραιότητα αποσκευής, επιλογή θέσης, υπηρεσία fast track, κ.ά.

Οι τρεις τύποι ναύλων δε λειτουργούν περιοριστικά, δηλαδή δεν υπάρχει αποκλειστική επιλογή μιας κατηγορίας, αλλά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε υπηρεσίες από όποια επιθυμείτε. Για παράδειγμα, μπορείτε να κλείσετε εισιτήριο της classic και να προσθέσετε στο καλάθι σας πρόσβαση σε lounge ή όποια άλλη παροχή σας εξυπηρετεί. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε και δεύτερη ή και τρίτη βαλίτσα, ακόμα και μετά την έκδοση του εισιτηρίου σας.

ellinair.jpg
Υπάρχει εξαιρετική, ταξιδιωτική ευελιξία τόσο στην online περιήγησή σας στην ιστοσελίδα της Ellinair –προορισμοί, πληροφορίες, επιπλέον υπηρεσίες-, όσο και στη διαμόρφωση του εισιτηρίου σας. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ένα ταξίδι σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, επιθυμίες και διαθέσεις!