fbpixel

Search icon
Search
Detox ροφήματα για γρήγορη αποτοξίνωση τη νέα εβδομάδα
WELLNESS

Detox ροφήματα για γρήγορη αποτοξίνωση τη νέα εβδομάδα

Οι super tasty επιλογές για detox


Έχει συμβεί σε όλους μας να λέμε πως από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε διατροφή, αλλά μαντέψτε... μάταιο! Οι γρήγοροι ρυθμοί τις καθημερινότητας μας βγάζουν πολλές φορές από το διατροφικό μας πρόγραμμα, γεγονός που πολλές φορές έχει εμφανή αποτελέσματα στο σώμα και τη ζυγαριά μας. Γι' αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε τα πιο νόστιμα detox ροφήματα, τα οποία υπόσχονται να σας αποτοξινώνουν άμεσα, χωρίς να χρειαστεί να πεινάσετε.

Ας είναι αυτή η Δευτέρα μια πραγματική αφορμή για μια νέα αρχή!

Λεμόνι με ginger

green-tea-lemon-ginger-mint-s.jpg

Το λεμόνι έχει βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά ενώ το ginger έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες κι ενισχύει το ανοσοποιητικό. Σκεφτείτε το αποτέλεσμα όταν συνδυάσετε αυτά τα δύο τρομερά προϊόντα της φύσης. Μόλις το δοκιμάσετε θα θέλετε να το πίνετε κάθε πρωί, πιστέψτε μας!

Πράσινο τσάι

green-tea-recipe.jpg

Είναι γνωστό ότι το πράσινο τσάι ανακουφίζει από τα συμπτώματα διάφορων αλλεργιών, βελτιώνει την όραση, ενώ μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Στην πλειοψηφία τους, τα τσάγια περιέχουν λιγότερη καφεΐνη, αλλά και περισσότερα αντιοξειδωτικά από τον καφέ.

Immunity lemonade

smoothies-5.jpg

Ιδανική επιλογή για να καταναλώσετε μετά την πρωινή σας προπόνηση έτσι ώστε να αναπληρώσετε όλα τα απαραίτητα συστατικά, τα οποία «χάσατε». Plus, είναι το τέλειο ρόφημα για τις ημέρες που σηκώνεστε από το κρεβάτι σας και νιώθετε ότι κρυώνετε.

Cold weather cure

smoothies.jpg

Τα μήλα παρέχουν βιταμίνη C και φυτικές ίνες, τα οποία είναι απαραίτητα στοιχεία για να θωρακίσετε τον οργανισμός σας αλλά και για την απώλεια πόντων. Προσθέστε κι άλλα φρούτα, λαχανικά αλλά και συστατικά, όπως η κανέλα που είναι κατάλληλα για έναν υγιή οργανισμό.

Νερό με πράσινο μήλο και μέντα

lemoni.jpg

Το νερό detox με πράσινο μήλο και μέντα έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Αυτό συμβαίνει επειδή τόσο τα φύλλα μέντας όσο και το πράσινο μήλο είναι κατασταλτικά της όρεξης. Η συνδυαστική τους επίδραση θα σας κάνει να αισθάνεστε πλήρεις σε ελάχιστο χρόνο! Ο κορεσμός που προκαλεί θα σας κάνει να αντικαταστήσετε ένα γεύμα μ’ αυτό το ρόφημα, όπως το δεκατιανό σας.

Τσάι matcha

7.jpg

Για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας από τυχόν τοξικές χημικές ουσίες, από ρύπους, από βαρέα μέταλλα ή ακόμα και από άλλες επιβλαβείς ενώσεις, καλό είναι να εντάξετε στην καθημερινότητά σας τροφές που θα σας βοηθήσουν να τα εξαλείψετε. Μια από τις πολλές που θα σας το προσφέρει αυτό, χάρη της υψηλής περιεκτικότητάς του σε χλωροφύλλη, είναι το τσάι matcha. Bonus, ένας αρκετά βοηθητικός τρόπος αποτοξίνωσης του οργανισμoύ σας είναι τα green detoxing smoothies με κύριο συστατικό το matcha.

Χαμομήλι 

shutterstock-1104620636.jpg

Το χαμομήλι ανήκει στα πιο γνωστά είδη τσαγιού που επιλέγεται από πλήθος ατόμων, ειδικότερα τις στιγμές που δεν αισθανόμαστε πολύ καλά και αναζητάμε έναν γρήγορο τρόπο χαλάρωσης. Βοηθάει τον οργανισμό από πόνους κοιλιάς, φουσκώματα, εντάσεις αλλά συμβάλει και στην ξεκούραση του οργανισμού, ώστε να κοιμόμαστε καλύτερα το βράδυ.