fbpixel

Search icon
Search
Δείτε την φαντασμαγορική πισίνα που αυτή τη στιγμή είναι το πιο hot σημείο στη Μύκονο
ESCAPE

Δείτε την φαντασμαγορική πισίνα που αυτή τη στιγμή είναι το πιο hot σημείο στη Μύκονο

Το Pool Take Over τoυ οίκου Louis Vuitton στο Zuma Mykonos ξεπερνά από κάθε φαντασία


Η eclectic υπογραφή της Louis Vuitton δεν σταματά ποτέ να σαγηνεύει τα βλέμματα και να κεντρίζει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά, ο πολυτελής Οίκος αποκαλύπτει μια νέα έκφραση της συλλογής του με τίτλο LV By the Pool με την εγκατάστασή του στην πισίνα του εμβληματικού ιαπωνικού εστιατορίου Zuma του Cavo Tagoo Mykonos, όπου φέρνει μαζί τον χώρο της μόδας, του design και της ψυχαγωγίας, ώστε να δημιουργήσει μια μοναδική κι αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία στo κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου. Εμπνευσμένο από τα μπλε των ωκεανών και τα καυτά λευκά, το νέο σχέδιο Monogram της premium summer collection ξεπερνά κάθε προσδοκία, εμπλουτίζοντας το design και την interior αρχιτεκτονική αυτού του  πρόσφατου concept resort σε κάθε σημείο του. Η κληρονομιά του οίκου μπαίνει σε mood διακοπών, συμπληρώνοντας τέλεια το συναρπαστικό περιβάλλον του Zuma. 

Ένα άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό έχει δημιουργηθεί, προσκαλώντας κάθε επισκέπτη να αποδράσει πλάι στο κύμα...

The summer exclusive design 

fev1720-Ph2Vq.jpg

Για το pool takeover του Zuma, ο Οίκος Louis Vuitton δημιούργησε ένα ιδιαίτερα επιμελημένο περιβάλλον, με αξεσουάρ πισίνας, μαξιλάρια, πετσέτες και ξαπλώστρες. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία ενός δημοφιλούς θερέτρου Louis Vuitton, απολαμβάνοντας, ταυτόχρονα την απαράμιλλη φιλοξενία και τοποθεσία του μυθικού εστιατορίου, με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του νησιού των ανέμων και προσφέροντας έναν απρόσκοπτο συνδυασμό κοσμοπολίτικης κομψότητας και ειδυλλιακής παραθαλάσσιας γοητείας. 

Η συλλογή "By the Pool" της Louis Vuitton αποτυπώνει τον τρόπο ζωής των ελληνικών νησιών, με νέες και κλασικές δημιουργίες για ντύσιμο στον προορισμό, συμπεριλαμβανομένων πολύχρωμων αέρινων στιλ που ταιριάζουν τόσο στη θάλασσα όσο και στην πόλη.

Η πισίνα έχει μετατραπεί σε μια κομψή όαση για τους επισκέπτες που θα κολυμπήσουν στην ομορφιά του κυκλαδίτικου περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα θα βυθίζονται στα εμβληματικά σχέδια του Louis Vuitton. Στην είσοδο του Zuma Mykonos, μπορούν επίσης να ανακαλύψουν το LV Zuma pop up store που παρουσιάζει μια επιλεγμένη επιλογή από τις πιο πρόσφατες συλλογές, συμπεριλαμβανομένων ετοίμων ενδυμάτων, δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ, καθώς και limited edition συλλογές και exclusive προϊόντων που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτήν την μοναδική fashion εμπειρία.

p0065188-CAJJM.jpg

A chic summer experience 

Εμπνευσμένη από τα πορτογαλικά πλακάκια Azulejos, η συλλογή LV by the Pool περιλαμβάνει μαγιό, deluxe πετσέτες θαλάσσης και μαξιλάρια διακοσμημένα με μωσαϊκά μοτίβα. Μας κάνει να αισθανόμαστε σαν να μπαίνουμε στα γοητευτικά δρομάκια της Λισαβόνα, να καθόμαστεστην πισίνα, να αισθανόμαστε τη ζεστή άμμο κάτω από τα πόδια μας και να απολαμβάνουμε το πνεύμα του καλοκαιριού. Για τους ταξιδιώτες, τα ready-to-wear pieces βρίσκουν την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ casual εκλέπτυνσης και ευελιξίας. Τα πλεκτά στρώματα αποπνέουν αβίαστη άνεση, που συνδυάζονται εύκολα με μαγιό, ενώ τα πλεκτά ρούχα προσφέρουν σιλουέτες που περιβάλλουν τη σιλουέτα. Τα κομψά ασπρόμαυρα σύνολα εκφράζουν τη χαλαρή κομψότητα με τον καλύτερο τρόπο. Είτε βρισκόμαστε σε διακοπές είτε όχι, τα cover-ups όπως τα καφτάνια και τα παρεό είναι απαραίτητα, ενώ οι κεντρικές επιλογές των καθημερινών ρούχων μεταβαίνουν απρόσκοπτα μεταξύ των εποχών.

Info: Η πισίνα Louis Vuitton στο Zuma ξεκινάει τον Αύγουστο και θα συνεχιστεί μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου . Το Zuma Mykonos είναι ανοιχτό για κρατήσεις πισίνας, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο από τις 11:00 έως τις 2:00 καθημερινά.