fbpixel

Search icon
Search
Day to night: 6 προτάσεις για τα πιο comfy & stylish φθινοπωρινά σύνολα
STYLING TIPS

Day to night: 6 προτάσεις για τα πιο comfy & stylish φθινοπωρινά σύνολα

Οι πιο μοντέρνες & updated στιλιστικές επιλογές


Ένα από τα πράγματα που έχουμε συνηθίσει και δε θέλουμε με τίποτα να αποχωριστούμε ποτέ ξανά είναι η άνεση σε συνδυασμό με τη fashionable αισθητική στα σύνολα που επιλέγουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο και στους διάσημους σχεδιαστές, οι οποίοι δημιουργούν τις καινούριες τους συλλογές βασισμένες σε αυτό το στοιχείο. Η καθημερινότητά μας έχει επιστρέψει στους απαιτητικούς της ρυθμούς. Το μόνο που επιθυμούμε είναι τα κομμάτια που επιλέγουμε να μην μας δυσκολεύουν και να μας χαρίζουν στιλ, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι το απόγευμα στα after work drinks μας. Πώς το πετύχουμε αυτό το φετινό φθινόπωρο; Επιλέγοντας σύνολα και προτάσεις μόδας, που μας έχουν δείξει τα κορίτσια του street style στον φετινό fashion month και όχι μόνο!

Take a look! 

Kαρό

242809699-615281363184816-1736991510677704570-n.jpg

Στον κόσμο των μοτίβων καρό ίσον φθινόπωρο. Έχουμε τονίσει πολλές φορές τη δυναμική και την ομορφιά του. Για ακόμα μία φορά κυριάρχησε στις πασαρέλες αλλά και στις street style εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο. Αν και μέχρι τώρα το είχαμε συνηθίσει σε πιο σκούρες αποχρώσεις όπως είναι το γκρι με το μαύρο ή το λευκό, πλέον το βλέπουμε σε πιο fun combos και σε μείξη φαινομενικά αταίριαστων χρωμάτων. Τα σακάκια είναι η πιο συχνή του εκδοχή αλλά μη διστάσετε να το επιλέξετε σε φορέματα, ακόμα και σε παντελόνια. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.

Τζιν 

242302869-137727175237755-669704780723414738-n.jpg

Ειδικά το denim on denim αποτελούσε έναν συνδυασμό, που για πολλά χρόνια θεωρούνταν απαγορευτικός από τους ειδικούς. Οι εποχές αλλάζουν όμως κι εξελίσσονται κι έχει φτάσει η στιγμή που το street style του έδωσε την αξία που του άξιζε. Το denim on denim είναι μία must εμφάνιση που πρέπει να δοκιμάσετε εάν ανήκετε στους λάτρεις της μόδας και του στιλ. «Παίξτε» με τους τόνους του τζιν και σκεφτείτε out of the box για μοντέρνους συνδυασμούς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το συναντάμε παντού τον τελευταίο καιρό. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει μη χάνετε άλλο χρόνο γιατί τώρα είναι η στιγμή σας!

Κοστούμια 

242732801-143714054635687-2913497737614733152-n.jpg

Είναι αλήθεια ότι δεν μπορείτε να αποτύχετε με την επιλογή ενός «feminine» κοστουμιού. Είτε αποφασίσετε να ταιριάξετε το σακάκι με το παντελόνι είτε να κάνετε ένα mix and match σε υφές, χρώματα και μοτίβα το αποτέλεσμα μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει. Για πιο ασφαλείς εμφανίσεις, προσθέστε ένα λευκό top μέσα από το blazer και για casual αίσθηση αθλητικά παπούτσια ή flat mules και loafers. Από την άλλη πλευρά η μόδα έχει δώσει τα ηνία στα δυναμικά κομμάτια με έντονα χρώματα, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας. Η καινούρια μας αγάπη είναι το πορτοκαλί και πραγματικά δε μπορούμε να του αντισταθούμε.

Πουλόβερ 

poulober.jpg

Αφήστε τα cardigans να απογειώσουν ακόμα και την πιο απλή σας εμφάνιση. Μπορείτε να το επιλέξετε από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί με το τζιν παντελόνι σας, μία φούστα ακόμα και πάνω από ένα φόρεμα. Μπορείτε να κινηθείτε σε μονοχρωμίες για να δημιουργήσετε ένα basic αλλά fashionable σύνολο αλλά και σ' ένα πιο stetement piece για εκκεντρικές εμφανίσεις. Σας προτείνουμε να το διαχειριστείτε ως το βασικό κομμάτι του συνόλου σας και όλα τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά.

Ολόσωμες φόρμες 

lipsis.png

Μπορεί να μην είναι η πιο συχνή σας επιλογή αλλά θα τη λατρέψετε μόλις την εντάξετε στα καθημερινά σας σύνολα. Η ολόσωμη φόρμα είναι εύκολη και μπορεί να σας βγάλει «ασπροπρόσωπες» σε πολλές στιγμές που δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Για να ακολουθήσετε τις τάσεις, προτιμήστε τζιν εκδοχές αλλά και πιο loose γραμμές μαζί με chunky boots και iconic accessories.

Μονοχρωμίες 

242981197-6253961298008051-1610374421440056667-n.jpg

Ψάχνετε τις αποχρώσεις που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήστε την πιο όμορφη μονοχρωμία; Χωρίς δεύτερη σκέψη σας λέμε ότι είναι τα neutrals. Μαύρο, λευκό, μπεζ ή καφέ έχετε στη διάθεσή σας μία τεράστια γκάμα αποχρώσεων για να διαλέξετε ποια σας ταιριάζει καλύτερα. Είναι ιδιαίτερα κολακευτικό και έχει την ικανότητα να ξεπεράσει όλες τις τάσεις, όσο hot κι αν είναι. Plus, το σύνολο θα ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Προσοχή στις υφές για να μη χάσει καθόλου από τη λάμψη του.