fbpixel

Search icon
Search
David & Victoria Beckham: Επέλεξαν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές
PEOPLE & MOMENTS

David & Victoria Beckham: Επέλεξαν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Περνούν μαγικά το καλοκαίρι τους οικογενειακώς στη χώρα μας


Τις διακοπές τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι απολαμβάνει ολόκληρη η οικογένεια Beckham, χωρίς να σταματά να δημοσιεύει στιγμιότυπα από το καλοκαιρινό σκηνικό της χώρας μας, κατακλύζοντας έτσι τα social media με τα highlights του καλοκαιριού τους. Το ζευγάρι, επέλεξε για δεύτερη φορά να διαμείνει στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που είχε προτιμήσει και στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια των διακοπών του το 2016.

Παρά τη διακριτική άφιξη της Victoria και του David στα ελληνικά εδάφη, η παραμονή τους στη χώρα έγινε άμεσα αντιληπτή μέσα από τις αναρτήσεις τους, τόσο σε insta stories όσο και σε posts. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός των paparazzi απαθανάτισε το διάσημο πρώην ποδοσφαιριστή να περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τους τρεις γιους του σε παραλία της περιοχής, χωρίς ωστόσο να είναι και η σύζυγός του παρούσα.

Η 46χρονη βρετανίδα star, Victoria, παραμένοντας πιστή στις συχνές αναρτήσεις της στην πλατφόρμα του Instagram, μοιράζεται επί καθημερινή βάση τις ξεκούραστες διακοπές της, με τις περισσότερες φωτογραφίες να έχουν για background ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία της χώρας, με τις ανέσεις του οποίου να χαρίζουν σε ολόκληρη την οικογένεια στιγμές απόλαυσης και πολυτέλειας.

Μαζί με τις διακοπές του ζευγαριού, έχουν σχολιαστεί και οι ενδυματολογικές τους επιλογές! Συγκεκριμένα, ο David επέλεξε για μια από τις εξορμήσεις του στην παραλία ένα μαγιό του οίκου Versace με μπλε αποχρώσεις, ενώ μια άλλη ημέρα βρήκε τη Victoria να ετοιμάζεται για night out φορώντας ένα άκρως εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα σε μια φωτεινή απόχρωση του κόκκινου, με το οποίο κατάφερε να κλέψει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις. Το βράδυ εκείνο, βρήκε και τους δύο στο νυχτερινό Πόρτο Χέλι να γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους -έκλεισαν 21 χρόνια παντρεμένοι.

View this post on Instagram

Kisses @davidbeckham, I love u ????

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Με τις φωτογραφίες που οι ίδιοι έχουν δώσει στο φως της δημοσιότητας, μάθαμε πως μαζί με το ζευγάρι κατέφθασαν στον γοητευτικό ελληνικό τόπο και τα τέσσερα παιδιά τους, αλλά και οι γονείς των δύο με τους οποίους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις -κάτι που γίνεται κατανοητό από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες αλλά και τη στήριξη που τους έχουν δείξει στα τόσα χρόνια της διαφορετικής τους πορείας.

Ακόμα, βέβαια, δεν έχει αποκαλυφθεί εάν μαζί με τον Brooklyn -το έναν εκ των τριών γιων του ζευγαριού- βρίσκεται μαζί και η εκθαμβωτική ηθοποιός Nicola Peltz, με την οποία είναι αρραβωνιασμένος ο 21χρονος. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους είναι μαζί εδώ και οκτώ μήνες, ενώ υποστηρίζεται πως θα πραγματοποιήσουν δύο διαφορετικούς γάμους. Σύμφωνα με την Daily Mail, αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για τους γάμους τους που, όπως αναφέρει, θα κοστίσουν περίπου τέσσερις εκατομμύρια λίρες και θα γίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Φλόριντα. Επίσης, ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της Nicola, Nelson Peltz, λέγεται πως θα πληρώσει για τους γάμους μαζί με τους γονείς του Brroklyn, που θέλουν επίσης να συνεισφέρουν οικονομικά.

Όλη η οικογένεια, λοιπόν, είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τα βήματα του γιους της, κάτι που αποτυπώνεται και στα δημοσιεύματα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές!