fbpixel

Search icon
Search
Date night: 6 προτάσεις μακιγιάζ για να εντυπωσιάσετε
MAKE UP

Date night: 6 προτάσεις μακιγιάζ για να εντυπωσιάσετε

Τι πιο χριστουγεννιάτικο από ένα υπέροχο makeup αποτέλεσμα


Είτε συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά είτε σχεδιάζετε ραντεβού με αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο που βγαίνετε εδώ και χρόνια, η δημιουργία makeup look για την περίσταση είναι πάντα ένας διασκεδαστικός τρόπος για να νιώσετε καλύτερα και να εκφραστείτε το βράδυ που έρχεται. Ενώ το να φοράτε μακιγιάζ που σας κάνει να νιώθετε καλά και γεμάτες αυτοπεποίθηση είναι η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ενισχύσετε πλήρως το μακιγιάζ σας για το date night που θα κάνουν την περίσταση αξέχαστη. Έντονα χείλη, πολύχρωμες σκιές, τονισμένα ζυγωματικά και ότιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, θα δώσει το boost που χρειάζεται. Και μην ξεχνάτε ένα πράγμα...δεν υπάρχουν κανόνες.

Softly Sculpted

makeup-sculpting.jpg
@nikki_makeup

Τα απαλά σμιλεμένα ζυγωματικά, το λαμπερό δέρμα και η πινελιά του «φτερωτού» eyeliner είναι ένας υπέροχος τρόπος για να κάνετε το μακιγιάζ σας για το ραντεβού, ειδικά αν έχετε υπέροχο outfit για την περίσταση και θέλετε να είστε κομψές και λαμπερές all the way! Επίσης το διακριτικό χρώμα των χειλιών και τα βουρτσισμένα φρύδια είναι must. Εάν θέλετε να αποκτήσετε λάμψη στο δέρμα σας πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε ότι θα λάμψετε όλο το βράδυ. Πρώτα, εφαρμόστε μια lifting sheet μάσκα για ενυδάτωση και ανόρθωση και συνεχίστε με μια γενναιόδωρη ενυδάτωση πριν προχωρήσετε στο foundation. Η προετοιμασία με τα σωστά προϊόντα οδηγεί πραγματικά το μακιγιάζ (και το δέρμα σας) στο επόμενο επίπεδο.

Pop of Pink

pink-makeup.jpg
@nikki_makeup

Δεν υπάρχουν κανόνες σχετικά με το date night μακιγιάζ, γι' αυτό το να φοράτε ένα τολμηρό ροζ στα χείλη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εκφραστείτε. Αυτό το pop αποτέλεσμα που δίνει είναι απόλυτα δελεαστικό και φωτίζει το δέρμα ενώ δείχνει υπέροχο κάθε εποχή. Απλώστε μερικές στρώσεις μάσκαρα και ένα διάφανο ρουζ στα μήλα των μάγουλων για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

Go Metallic

smokey-metalic-makeu.jpg
@tominamakeup

Η smokey, μεταλλική σκιά ματιών είναι ένας τρόπος για να κάνετε μια statement εμφάνιση στο ραντεβού. Η αντίθεση μεταξύ των υφών της και του τρόπου με τον οποίο το μεταλλικό φινίρισμα λάμπει σε όλα τα είδη φωτός δημιουργεί το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Είτε έχετε προγραμματίσει μια ημερήσια περιπέτεια είτε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, ένα είναι σίγουρο: Tο μακιγιάζ σας θα φαίνεται άψογο.

All the Color

makeup-inspirtaion.jpg
@nikki_makeup

Φορέστε όσες πολύχρωμες σκιές ματιών θέλετε για το επόμενο ραντεβού σας—η αντίθεση μεταξύ αυτών των τόνων είναι ιδανική όταν επιθυμείτε να ενισχύσετε τα βλέφαρά σας. Είτε θέλετε να φορέσετε δύο τόνους σκιάς είτε πέντε, δεν έχει σημασία πόσα χρώματα φοράτε, αρκεί να νιώθετε ο εαυτός σας. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει και ειδικά αν έχετε χτίσει μια υπέροχη βάση τότε όλα θα φαίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά. Το διακριτικό κραγιόν πρέπει να είναι δεδομένο.

’90s Supermodel Inspo

90s.jpg
@patrickta

Η ματ σκιά ματιών, τα γυμνά χείλη και το ματ δέρμα σας δίνουν μια συνολική αναδρομή στο μακιγιάζ των supermodel της δεκαετίας του '90 και σίγουρα είστε έτοιμες για αυτό. Αυτό το μακιγιάζ ραντεβού-νύχτας είναι το τέλειο παράδειγμα του πώς οι τάσεις του παρελθόντος μπορούν να παραμείνουν επίκαιρες. Δεδομένου ότι οι γυμνοί τόνοι δεν είναι ενιαίοι για όλους, η εύρεση των κατάλληλων αποχρώσεων για τον τόνο του δέρματός σας, ανεξάρτητα από το πώς φαίνονται, είναι η καλύτερη πρακτική κατά την εκ νέου δημιουργία αυτού του μακιγιάζ. 

Romantic Rose

rose-makeup.jpg
@nikki_makeup

Οι μονόχρωμες ροζ αποχρώσεις στα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη δίνουν τη θέση τους για εξαιρετικό inspo για μακιγιάζ ραντεβού. Τα τονισμένα ζυγωματικά και τα τέλεια τοξωτά φρύδια συμπληρώνουν αυτό το ρομαντικό makeup look, δίνοντάς του όλα όσα χρειάζεται για να λάμψει. Για εσάς λοιπόν, που θέλετε να αναδείξετε την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας είναι ιδανικό.