fbpixel

Search icon
Search
Courchevel: Το magnificent ξενοδοχείο που μετατρέπεται σε έναν après-ski παράδεισο
ESCAPE

Courchevel: Το magnificent ξενοδοχείο που μετατρέπεται σε έναν après-ski παράδεισο

Το "The Aman Le Melezin" θα σας μαγέψει με την πολυτελή ατμόσφαιρά του


Διάσημο για τα μινιμαλιστικά του θέρετρα τα οποία μπορούν να ανακαλύψουν οι fans του στα πιο όμορφα σημεία του κόσμου καθώς και τα premium services που προσφέρει, ο όμιλος Aman επέλεξε την Courchevel για να παρουσιάσει το ένα και μοναδικό ξενοδοχείο του στη Γαλλία. Ο ξενοδοχειακός κολοσσός γνωρίζει καλά πως δημιουργεί τους τακτικούς- «εθισμένους» πελάτες του, που πολλοί μάλιστα αποκαλούν χιουμοριστικά "Aman junkies". 

To διάσημο θέρετρο θα έλεγε κανείς ότι θυμίζει ένα «εκλεπτυσμένο κουκούλι» στους πρόποδες των πλαγιών της Courchevel, καθώς μεταμορφώνεται σε έναν μικρό après-ski παράδεισο όταν έρχεται ο χειμώνας.

Check in

3-ES57L.jpg

Στους πρόποδες των πλαγιών αυτού του top winter προορισμού που φημίζεται για τις εξαιρετικές παροχές του και τους επαγγελματίες σκιέρ του, το The Aman Le Melezin διαθέτει (μονάχα) 31 σουίτες και δωμάτια, μερικά από τα οποία έχουν ιδιωτικές βεράντες με τζακούζι, ενώ είναι ντυμένα σε ανοιχτές αποχρώσεις, όπως το μπεζ της άμμου και το λευκό. Οι χώροι του εντυπωσιάζουν όλοι με τα μαρμάρινα μπάνια, βελούδινα υφάσματα στα master bedrooms και φιλόξενα τζάκια. Οι πολλαπλές επιλογές που προσφέρει θα σας κακομάθουν, είτε είστε λάτρης του σκι, είτε απλώς επιθυμείτε να απολαύσετε ένα winter getaway στα χιόνια σε μια άκρως «μεθυστική» τοποθεσία. 

64820982-1585786301557641-7880358986174202399-n.jpg

Love to ski

Εάν το fitness lifestyle κυλάει στις φλέβες σας, τότε έχετε τη δυνατότητα από νωρίς το πρωί να κατευθυνθείτε στο yoga studio, για μια απολαυστική «μυϊκή αφύπνιση», λίγο πριν βρεθείτε στην αίθουσα του σκι. Μόλις προμηθευτείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε απλώς από μια πύλη που θα σας προσγειώσει στην πίστα Bellecôte, που συνδέει το μέτωπο του χιονιού.

54447209-2388174591193795-5768885815429296881-n.jpg

Otherwise

Όσοι επιθυμείτε να περάσετε διαφορετικά τις ώρες σας, ή απλά δεν σας χαρακτηρίζει η αθλητική δεξιοτεχνία, τότε μπορείτε να πάτε μια βόλτα στο υπέροχο σαλέ του, που εντυπωσιάζει ντυμένο με πράσινο βελούδο, ενώ θα λατρέψετε την breathtaking πανοραμική θέα του από τα τεράστια γυάλινα παράθυρα του, που δείχνουν απευθείας στην πίστα του σκι. Ένα θέαμα που θυμίζει μπαλέτο στο χιόνι. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε ένα ενδιαφέρον βιβλίο δίπλα στο τζάκι, να παίξετε σκάκι με τον ή την συνοδό σας ή να επισκεφτείτε το πολυτελές spa του θερέτρου.

5.jpg
6.jpg

The ultimate experience

Το The Aman Le Melezin αποτελεί ένα σύγχρονο ναό ευεξίας, καθώς στις εγκαταστάσεις του υπάρχει γυμναστήριο, χαμάμ, σουηδική σάουνα και μια μεγάλη πισίνα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε ή αντίστοιχα να απολαύσετε ένα εκπληκτικό βαθύ μασάζ. Για την ώρα του δείπνου, το εστιατόριό του, Nama παρουσιάζει μοντέρνες ιαπωνικές γεύσεις with a twist: σασίμι με κίτρινη ουρά, σούσι τόνου, California rolls φτιαγμένα σύμφωνα με τους κανόνες της japanese cuisine ή ακόμα και γκουρμέ pancakes με κόκκινα φασόλια.

2-AgM4c.jpg

Το κερασάκι στην τούρτα; Η δυνατότητα να μάθετε για τις χαρές του λεγόμενου moonbiking, δλδ, της ποδηλασίας στο χιόνι κάτω από τα αστέρια ή ακόμα και να δοκιμάσετε μια αυθεντική γαλλική delicasy, το γνωστό fondue και άλλες λιχουδιές στο Coin Savoyard, ένα κλασικό εστιατόριο της περιοχής, μια «ανάσα» από το θέρετρο. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Infoaman.com