fbpixel

Search icon
Search
Comfort fine dining στη Σαντορίνη σε έναν προορισμό-συνονθύλευμα μαγικών γεύσεων και εικόνων
TASTE

Comfort fine dining στη Σαντορίνη σε έναν προορισμό-συνονθύλευμα μαγικών γεύσεων και εικόνων

Στο ΜΙΑ'S ξεκινάει ΜΙΑ εμπειρία με αρχή δίχως τέλος...


Στο μαγευτικό τοπίο της Οίας, η Sellia Georges έχει δημιουργήσει τον προσωπικό της «παράδεισο ονείρων». Η founder του MIA'S restaurant έφερε στον κόσμο μια ιδέα γεννημένη από ισχυρές αναμνήσεις και βιώματα. Αυτό της το εγχείρημα είναι που την έκανε να επιστρέψει στις ρίζες της, τη Σαντορίνη. 

Το MIA'S δεν είναι απλά ένα ακόμα εστιατόριο, αλλά ένας μαγευτικός προορισμός που απέκτησε οντότητα σε ένα κλασικό Κυκλαδίτικο οίκημα με εκλεπτυσμένη αισθητική. 

Η ξεχωριστή αύρα φιλοξενίας και χαλάρωσης, σε συνδυασμό με την εμβληματική θέα της Καλντέρας και του πολύχρωμου ηλιοβασιλέματος του νησιού καθηλώνουν τον επισκέπτη. Αυτό που απογειώνει όμως την εμπειρία, είναι το γαστρονομικό ταξίδι, πάντοτε με σεβασμό στις αυθεντικές ελληνικές συνταγές. Όλες αυτές οι γεύσεις αποδοσμένες με μια σύγχρονη ματιά που φέρει την υπογραφή και τη φροντίδα της chef Αυγερία Σταπάκη μαρτυρούν ότι στο MIA'S η προτεραιότητα δίνεται στην ευχαρίστηση. 

Exceptional Gastronomy 

img-9003-1.jpg

Φρέσκα θαλασσινά από το Αιγαίο, τυριά από Έλληνες εκλεκτούς παραγωγούς, λαχανικά από μποστάνια των Κυκλάδων, η φημισμένη παραδοσιακή φάβα της Σαντορίνης είναι μερικές μόνο από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με πολλά ακόμα ΠΟΠ προϊόντα διαλεγμένα από τη chef de cuisine, Έλλη Μιτράι. Ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει μέσα από το Galazio Lunch είτε το Blue Dinner - συνταγές που ισορροπούν ανάμεσα στην ελληνικότητα και τις σύγχρονες τεχνικές, όπως ο MIA’S μουσακάς με μους μπεσαμέλ, τραγανές πατάτες και σάλτσα από το ζωμό του ή λαβράκι σοτέ με κολοκυθοανθούς, μπραντάδα de morue και μπαχαρικά. Συνοδεία των πιο αρωματικών και γευστικών cocktails δημιουργούν έναν ιδανικό super tasty συνδυασμό που ολοκληρώνει ένα καλοκαιρινό βράδυ.

Idyllic Location 

img-1738-hAmeg.jpg

Tο αρχοντικό που στεγάζεται το εστιατόριο κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις με την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, το οποίο αποπνέει φιλοξενία από το πρώτο κιόλας βήμα του επισκέπτη. Χωρίζεται σε 3 διαφορετικούς χώρους, ο κάθε ένας από τους οποίους ανταποκρίνεται σε διαφορετικές προτιμήσεις. Το ατμοσφαιρικό εσωτερικό Bar με την ανοικτή κουζίνα για εκείνους που αναζητούν μια ιδιωτική εμπειρία, το Balcony με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου για τους ρομαντικούς που επιθυμούν να αποκτήσουν γλυκές αναμνήσεις και το Belvedere για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη εμπειρία της Καλντέρας και του φημισμένου πολύχρωμου ηλιοβασιλέματος της Οίας.

MIA'S Experience 

img-8678-1.jpg

Στο MIA’s έχουν καταφέρει και δημιουργούν γαστρονομικές στιγμές, οι οποίες συνδυάζουν την παράδοση με τις σύγχρονες έννοιες και μετατρέπονται σε εμπειρίες που «τρέφουν» την ψυχή. Όλα αυτά θα σας κάνουν να επιστρέφετε ξανά και ξανά στο εστιατόριο που κουβαλάει γνώσεις πολλών γενιών. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να τα ξαναζήσετε όλα από την αρχή, γιατί όταν ξεκινά η εμπειρία της MIA, δεν τελειώνει ποτέ...

Με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια αίσθηση αδιαμφισβήτητης ηρεμίας, συνδυάζει τις υψηλές dining προδιαγραφές, ενώ παράλληλα διαθέτει την ικανότητα να σας κρατήσει κοντά στην αυθεντική ελληνική παράδοση, στην πιο δημοφιλή θέα του καλοκαιριού!  

Το σημαντικό είναι η δημιουργία εμπειριών, στιγμών και συναισθημάτων που θα χαραχτούν μέσα σας και θα τα «κουβαλάτε» μαζί σας για πάντα.

Ιnfo:

Διεύθυνση: Περίβολας, Οία Σαντορίνη, Ελλάδα

mias.restaurant

Instagram: @mias.santorini Facebook: @mias.santorini

Tηλ.: 22860 72072