fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο απολαυστικές κωμικές σειρές & ταινίες για να παρακολουθήσετε στις πολυσύχναστες streaming πλατφόρμες
ARTS & CULTURE

Οι πιο απολαυστικές κωμικές σειρές & ταινίες για να παρακολουθήσετε στις πολυσύχναστες streaming πλατφόρμες

Μάθετε ποιες είναι & ανανεώστε την watch λίστα σας


Ψάχνετε χιουμοριστικές σειρές και ταινίες για να ανανεώσετε την watch λίστα σας και να γεμίσετε με αισιόδοξα συναισθήματα μετά την προβολή τους; Εάν ναι, οι πολυσύχναστες steaming πλατφόρμες, όπως Netflix, HBO και Amazon Prime είναι ιδανικές για εσάς που θέλετε να γελάσετε και να αποφορτιστείτε, παρακολουθώντας τις προβολές των επιτυχημένων παραγωγών που ποντάρουν στη δύναμη της κωμωδίας. 

Ανατρέξτε στην παρακάτω λίστα & ανακαλύψτε τις προβολές που θα σας κρατήσουν την τέλεια συντροφιά!

Crashing

1-iK8EC.jpg

Αυτή η επεισοδιακή κωμωδία βασίζεται στη ζωή του Pete (Pete Holmes), που εκτυλίσσεται μετά την απιστία της γυναίκας του. Ο ίδιος μετακομίζει στη Νέα Υόρκη προκειμένου να επαναφέρει στο μυαλό του το πώς είναι να ζεις χωρίς κακές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα. Με αφορμή το νέο του lifestyle στο οποίο προσπαθεί να ενταχθεί, προσπαθεί με κάθε τρόπο να πετύχει το όνειρό του, που είναι να γίνει stand-up comedian. Παρά τη διάθεσή του να φέρει εις πέρας τους στόχους του, συναντά εμπόδια που τον βγάζουν από την πορεία του και τον ωθούν σε άλλες, τελείως διαφορετικές, συνήθειες.

Info: Προβάλλεται στο HBO.

The Good Place

2-ELtgv.jpg

H Kristen Bell και ο Ted Danson πρωταγωνιστούν σε μια απόλυτα διασκεδαστική κωμωδία, η οποία διακρίθηκε με βραβείο Critics’ Choice. Παρά τις πράξεις της, η πρωταγωνίστρια βρίσκεται σε ένα μέρος που θεωρείται ότι δεν της ταιριάζει και καλείται να αλλάξει τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς μετά τον θάνατό της. Η μεταθανάτια ζωή προβάλλεται με τον πιο fun τρόπο και περνά μηνύματα καλής διαγωγής, η οποία πρέπει να οριστεί από νωρίς στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Info: Προβάλλεται στο Netflix.

The Marvelous Mrs. Maisel

3.jpeg

Η ανατρεπτική πορεία μιας νοικοκυράς στη Νέα Υόρκη, της Miriam “Midge” Maisel (Rachel Brosnahan), επιδεικνύει τη ζωή της πολύβουης πόλης του 1958, καθώς και το κρυφό της ταλέντο στην stand-up κωμωδία που ούτε η ίδια δε θέλει να δεχτεί ότι έχει. Χωρίς να μπορεί να κρύψει το πόσο πολύ αγαπά αυτόν τον τόσο διαφορετικό χώρο σε μια κοινωνία που δύσκολα επιδέχεται αλλαγές, ακολουθεί τα όνειρά της και τον σκοπό για τον οποίο είναι προορισμένη από μικρή ηλικία.

Info: Προβάλλεται στο Amazon Prime.

Grace & Frankie

3-9hUQ2.jpg

H Grace και η Frankie στον ρόλο των οποίων βρίσκονται η Jane Fonda και η Lily Tomlin, δένονται μεταξύ τους μετά από ένα γεγονός που δεν περίμεναν να συμβεί σε καμία περίπτωση. Οι άνδρες διατηρούν εξωσυζυγική σχέση μεταξύ τους, προκαλώντας σύγχυση στις γυναίκες που καταλήγουν να γίνονται αχώριστες φίλες, προκειμένου να λύσουν το κοινό τους πρόβλημα. Τελικά, αποδεικνύεται πως δεν είναι ικανός κανένας τρόπος για να δοθεί λύση στο ζήτημα.

Info: Προβάλλεται στο Netflix.

Fleabag

5-xw5Vw.jpg

Η βρετανική αυτή σειρά έχει ως πρωταγωνίστρια την Phoebe Waller-Bridge που υποδύεται μια σύγχρονη γυναικά η οποία προσπαθεί να βρει σανίδες σωτηρίας στην καθημερινότητά της και να λύσει τα προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη. Ο θάνατος της καλύτερής της φίλης, οι τοξικές σχέσεις που διατηρεί με τους φαινομενικά αγαπημένους της ανθρώπους και τα στενά οικονομικά ζητήματα που έρχονται συνεχώς στο φως, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που την οδηγούν σε αδιέξοδο από τα οποία πρέπει να βγει για να επιβιώσει.

Info: Προβάλλεται στο Amazon Prime.

Master of None

6.jpeg

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν χαρακτηρίσει αυτήν τη σειρά ως το απόλυτο Sex and the City για άνδρες. Ένας ηθοποιός που προσπαθεί να πραγματοποιήσει στροφή στην καριέρα του και να περάσει από τα τηλεοπτικά spots στον κινηματογράφο, περνά από διάφορα συναρπαστικά μονοπάτια στα οποία εντοπίζει δυσκολίες, έτσι ώστε να φέρει εις πέρας τον σκοπό του. Ο κεντρικός ήρωας της ιστορίας είναι ο Dev Sa, τον οποίο υποδύεται o Azizi Ansari.

Info: Προβάλλεται στο Netflix. 

Veep

9-bbknS.jpg

Μετρώντας επτά επιτυχημένους κύκλους επεισοδίων, ο κόσμος της πολιτικής σατιρίζεται μέσα από αυτήν τη σειρά που έχει ως στόχο να προβληματίσει τους πολίτες και να τους κάνει να ταυτιστούν με τα τρέχοντα συμβάντα της ζωής στην Αμερική. Η Julia Louis-Dreyfus πρωταγωνιστεί και διεκδικεί τον ρόλο μιας νέας πολιτικού, που δεν έχει την παραμικρή ιδέα σε πολιτικά ζητήματα για τα οποία θα έπρεπε να έχει λάβει μέριμνα. Χωρίς να έχει τα απαραίτητα προσόντα, καταφέρνει να φτάσει στο πιο υψηλό στάδιο στον χώρο της πολιτικής και να πάρει με το μέρος της αμείωτη φήμη αλλά και την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Info: Προβάλλεται στο HBO.