fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Colour Me Free: Τα έντονα χρώματα είναι το απόλυτο trend του 2022

Ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε την πιο πολύχρωμη και «παιχνιδιάρικη» γκαρνταρόμπα


Colour Me Free: Τα έντονα χρώματα είναι το απόλυτο trend του 2022

Αν χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο από ποτέ, τη νέα σεζόν, τότε αυτό είναι αισιοδοξία, χαλαρή διάθεση και «ανεβασμένη» ψυχολογία. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε από τα έντονα χρώματα, που θα βρίσκονται παντού τους επόμενους μήνες. Μη χάνετε άλλο χρόνο, προσθέστε τα στην καθημερινότητα σας και δείτε τεράστιες αλλαγές. 

The Trend

Τολμηρές επιλογές και ένταση σε κάθε outfit. Αφηνόμαστε στο παιχνίδι της μόδας με αποχρώσεις και items που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Αυτό που φαίνεται να έχουν ανάγκη όλοι -μετά απ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο- είναι το φως. Γι’ αυτό και οι έντονοι χρωματισμοί έχουν την τιμητική τους τη φετινή σεζόν, με την πράσινη παλέτα ν’ αναδεικνύεται στον απόλυτο star.

bef1d17dd147b9c12c9c7ed09f3acd06.jpg
Proenza Schouler

Fashion Report

Σύμφωνα με έρευνες, οι έντονοι και φωτεινοί τόνοι κυριαρχούν στις επιλογές των καταναλωτών. Εκείνοι που αγόραζαν κομμάτια με pop χαρακτήρα έχουν -πλέον- αυξηθεί κατά 40% στην παγκόσμια αγορά. Αξιοποιώντας αυτό ως γνώση, οι περισσότεροι σχεδιαστές και οίκοι μόδας παρουσίασαν στα catwalks τους εκπληκτικά ρούχα και αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, στηρίζοντας αυτή τη διάθεση για αισιοδοξία που έχει παρατηρηθεί. Το συγκεκριμένο trend το είδαμε στα shows των Dries Van Noten, Bottega Veneta, Valentino, Alexander McQueen και Versace.

Dress to Impress

Πείτε «ναι» σε ό,τι είναι χρωματιστό: σε total outfits, αλλά και σε μικρές πινελιές, επιλέγοντας ένα flash item ή ακόμη και αξεσουάρ. Ανακαλύψτε την παλέτα που αγαπάτε και σας ταιριάζει κι ενσωματώστε την στην καθημερινή σας γκαρνταρόμπα. Τα χρώματα έχουν τη μαγική ικανότητα να «απογειώνουν» την εικόνα ακόμη και του πιο απλού συνόλου. Φυσικά, μην ξεχνάτε πως το color blocking έχει την τιμητική του και αυτή την άνοιξη.

dior.jpg
Dior

Hot Colors

Ένα από τα favourite colors της νέας σεζόν είναι το Very Peri. Αυτό το κομψό και ιδιαίτερο μοβ μπορεί και συνδυάζει την ηρεμία και την ένταση με έναν εκπληκτικό τρόπο. Σύμφωνα με την Pantone, είναι το χρώμα του 2022 και συμβολίζει το μέλλον και την ελπίδα. Μαζί, φυσικά, με τις υπόλοιπες αποχρώσεις που αγάπησαν οι hot designers δημιουργούν την τάση του Technicolor, που θα λατρέψουμε κι εμείς. Lime, πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο, λοιπόν, για μοναδικές pop εμφανίσεις.

Home Sweet Home

byblos.jpg
Byblos Ηotel στη Βερόνα

Κι όπως πάντα, οι τάσεις της μόδας κάνουν την εμφάνισή τους και στο interior design! Οι έντονοι χρωματικοί τόνοι -ειδικά τα τελευταία χρόνια- έχουν αρχίσει να πρωταγωνιστούν στις περισσότερες σύγχρονες κατοικίες, προσδίδοντας ζωντάνια και funky διάσταση. Μια φωτεινή απόχρωση, άλλωστε, αρκεί για να μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά ένας χώρος. Δημιουργήστε γωνιές που θα αφήσουν έκπληκτους τους καλεσμένους σας, με color flashes σε έπιπλα και décor items. Κάντε mix and match, ενώ όσοι είστε πιο τολμηροί επιλέξτε να προσθέσετε χρώμα και στους τοίχους για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

1

Ρολόι

Swatch

2

αμβακερό πουκάμισο Max Mara Resort,

Max Mara Boutique

3

Σακ βουαγιάζ

MCM

4

Φόρεμα

Marella

5

Kραγιόν L'Absolu Rouge Drama Matte

Lancôme

6

Αρωματικό κερί

Voluspa, Hondos Center Apollonia Politia

7

Sneaker All Star

Converse, Hondos Center Apollonia Politia

8

Tote bag Sorena

www.sorenahandmade.com