fbpixel

Search icon
Search
Color Combos: Οι πιο trendy φθινοπωρινοί συνδυασμοί χρωμάτων για να τολμήσετε στη διακόσμησή σας
INTERIORS

Color Combos: Οι πιο trendy φθινοπωρινοί συνδυασμοί χρωμάτων για να τολμήσετε στη διακόσμησή σας

Ποιες αποχρώσεις πηγαίνουν side-by-side αυτήν την εποχή;


Το φθινόπωρο έχει έρθει και ήδη έχουμε αρχίσει να γνωρίζουμε μια νέα εποχή για τα trends στη διακόσμηση. Μια ανανέωση, λοιπόν, στους προσωπικούς σας χώρους είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να μπείτε στο κλίμα αυτής της περιόδου και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι το να βρείτε τα κατάλληλα χρώματα για τους χώρους σας.

Δείτε παρακάτω ποιες αποχρώσεις πηγαίνουν side-by-side αυτήν την εποχή!

Grey Blue + Brown

266757804-266806715431564-2163470588244055043-n.jpg

Κι όμως, το καφέ μπορεί να συνδυαστεί με πιο ψυχρές αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα με το μπλε και ιδίως με αυτό που έχει γκρι υποτόνους. Μια super επιλογή για εσάς που ψάχνετε τρόπος να αναβαθμίσετε τα πιο κλασικά έπιπλα του σπιτιού σας, δίνοντάς τους σύγχρονο χαρακτήρα και κάνοντάς τα πολύ πιο ενδιαφέροντα.


Orange + Green

peach-room-2.jpeg

Δύο αποχρώσεις συνώνυμες με το φθινόπωρο. Το πορτοκαλί και το πράσινο, πέρα από την ευδιαθεσία που είναι ικανά να προσφέρουν με την προσθήκη τους, αποτελούν κι ένα από τα πιο hot combos, μιας και ταιριάζουν άριστα μεταξύ τους και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο αποτέλεσμα για όποιον χώρο του σπιτιού σας κι αν το επιλέξετε.


Black + White

decorating101-blackwhite-rooms-image-6-tti-238-closeup02.jpg

Ένας μοντέρνος και παράλληλα κλασικός συνδυασμός, που κυριαρχεί εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο του interior design. Εάν δεν τον έχετε δοκιμάσει, τότε αυτή η εποχή είναι η κατάλληλη για να το κάνετε, με τη σιγουριά πως θα ταιριάξει φανταστικά στους προσωπικούς σας χώρους, όποιο κι αν είναι στο decor style που έχετε επιλέξει. Σε ένα λευκό σκηνικό προσθέστε black στοιχεία, κι έτσι θα δείτε πόσο πολύ θα αναβαθμιστεί και θα έρθει αυτόματα στο σήμερα, χωρίς καν να προσπαθήσετε ιδιαίτερα.


Blue + White

blue-bedrooms-hbx040119paintfinishes02-1555089207.jpg

Ποιος είπε ότι το μπλε και το λευκό, όταν συνδυάζονται, είναι ιδανικά μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες; Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα color combo που δεν έχει εποχή, οπότε κάλλιστα μπορεί να προσαρμοστεί και στο φθινόπωρο. Τόσο το λευκό όσο και το μπλε, έχουν τον τρόπο να χαρίζουν στον χώρο την αίσθηση της αρμονίας και της καθαριότητας, ενώ συμβάλουν στη θετική ενέργεια.


Navy Blue + Purple

navy-blue-purple-rooms-7-1-1.png

Δύο statement τόνοι που, ωστόσο, μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα μεταξύ τους και να εξασφαλίσουν αρμονία και μοντέρνο τόνο στον χώρο σας. Τολμήστε αυτόν τον χειμώνα να τα ταιριάξετε, επιλέγοντας το σκούρο μπλε να διεκδικεί μεγαλύτερη επιφάνεια και το μοβ να συμπληρώνει μοναδικά το vibe. Και σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να γίνει τρομερό mix & match με μεταλλικές λεπτομέρειες.


Brown + Black

5e220fc8e43e79ed1fd5f379be0821e3.jpg

Το καφέ είναι συνώνυμο αυτής της εποχής, ενώ το μαύρο έχει τον τρόπο να προσδίδει μοντέρνα διάσταση. Ένας συνδυασμός που πολύ αποφεύγουν, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να ταιριάξει φανταστικά σε κάθε κατοικία, ειδικά αυτήν την εποχή. Και πάλι, τα χρυσά στοιχεία μπορούν να εναρμονιστούν ονειρεμένα.