fbpixel

Search icon
Search
Coffee Ο' clock: Απολαύστε τον καφέ που σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας
PSYCHOLOGY

Coffee Ο' clock: Απολαύστε τον καφέ που σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας

Ανακαλύψτε ποια είναι η ιδανική επιλογή για εσάς


Πολλές φορές τα ζώδια αποκαλύπτουν πολλά πράγματα για την προσωπικότητά μας. Ξεδιπλώνουν αρκετά δυνατά σημεία που μπορεί να έχει ο χαρακτήρας μας, αλλά και αδυναμίες μας. Στο θέμα επιλογής καφέ, καθένας από εμάς έχει προσωπικές προτιμήσεις και ποικίλουν ανάλογα με τη διάθεση, την ώρα της ημέρας ακόμη και την εποχή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάθε ζώδιο, βάσει των χαρακτηριστικών του, δεν έχει και αγαπημένο είδος καφέ.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τον καφέ που σας ταιριάζει!

Κριός - Cold brew

coffee-1.jpg

Ένας Κριός είναι γεννημένος ανεξάρτητος και ηγέτης, βλέποντας τον κόσμο μέσα από το δικό του πρίσμα. Δυναμικός, φιλόδοξος, πάντα σε εγρήγορση και καινοτόμος. Δεν θα επηρεαστούν από τους γύρω τους στην επιλογή καφέ, καθώς έχουν μια σταθερή προτίμηση, που τους οδηγεί πάντα στην κορυφή. Θέλουν να ξεκινούν την ημέρα τους με ενέργεια και δημιουργικότητα, συνεπώς ο καφές που τους ταιριάζει είναι ο cold brew, δηλαδή η «παγωμένη» εκδοχή του καφέ φίλτρου. Ο καφές σε συνδυασμό με τα παγάκια και μερικές φορές λίγο γάλα, θα απογειώσουν την ημέρα σας, βοηθώντας να τα βγάλετε πέρα με τα καθημερινά challenges.

Ταύρος - Espresso

coffee-2.jpg

Όποιος ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, είναι αναμφισβήτητα μια ισχυρή παρουσία στο χώρο που ξεχωρίζει για το πείσμα και την αξιοπιστία του. Δεν υπάρχει καταλληλότερος καφές από τον Espresso. Ισχυρό άρωμα, αυθεντική γεύση. Οι αλεσμένοι κόκκοι και η δυνατή καφεΐνη του θα σας χαρίσουν το απαραίτητο boost που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ενέργεια και οργάνωση.

Δίδυμος - Dalgona Coffee

coffee-3.jpg

Έναν Δίδυμο τον διακατέχει πάντα η περιέργεια και του αρέσει να μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση. Έτσι και με τον καφέ του. Θέλει να δοκιμάζει καθετί καινούργιο για να μπορεί να είναι μέσα στα πράγματα. Ο ιδανικός καφές, λοιπόν, για εσάς είναι ο Dalgona. Ισχυρός τύπος καφέ, με πηχτή και κρεμώδη υφή που θα σας βοηθήσει να έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να εκπληρώσετε τα σχέδια και τους στόχους της ημέρας σας με τον καλύτερο εφικτό τρόπο. Μπορείτε να τον απολαύσετε είτε στη ζεστή είτε και στην παγωμένη version του.

Καρκίνος - Flavored Coffee

coffee-4.jpg

Όποιος ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, αγαπάει την άνεση και τη ζεστασιά του σπιτιού του. Αυτό σημαίνει ότι αναζητά ένα cozy είδος καφέ, που θα μπορεί να παρασκευάζει εύκολα και γρήγορα και στο σπίτι του. Ένας αρωματικός καφές με essence καραμέλας, φουντουκιού ή βανίλιας είναι η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Το ζεστό και μεθυστικό άρωμά του, θα πλημμυρίσει όλο τον χώρο σας, αποπνέοντας μια αίσθηση ηρεμίας και φροντίδας. Θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε από το άγχος και να βρείτε την ισορροπία σας.

Λέων - Espresso Martini

espresso-5.jpg

Η προσωπικότητα ενός Λέοντα μπορεί να περιγραφεί ως γενναιόδωρη και κοινωνική. Αποζητά πάντα την ευτυχία και τη χαρά, ακόμη και στα πιο μικρά πράγματα. Θέλοντας να ξεχωρίζει αναζητά ένα εκλεπτυσμένο είδος καφέ που απέχει πολύ από το συνηθισμένο. Δεν θα μπορούσε να σας ταιριάζει τίποτα περισσότερο από έναν espresso martini, που αποπνέει μια classy και φινετσάτη διάθεση. Ο καφές σε συνδυασμό με το ποτό προσδίδουν μια ιδιαίτερα δυναμική διάθεση και αποτελεί και εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της κοινωνικοποίησης.

Παρθένος - Plain coffee

coffe-5-1.jpg

Αν ανήκετε στο ζώδιο του Παρθένου είστε άτομα πρακτικά και ιδιαιτέρως πιστά στην καθημερινή και αγαπημένη σας ρουτίνα. Κάθε κατάσταση την αντιμετωπίζετε με λογική και αναλυτική προσέγγιση. Ο ιδανικός καφές για εσάς είναι ο σκέτος με γάλα ή και χωρίς. Η προτίμηση αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς επιθυμείτε να αρχίζει η ημέρα σας με απλότητα, χωρίς «φασαρία», όντας διαρκώς αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους σας. Η δυναμική και η ένταση του σκέτου καφέ σας δίνουν την ώθηση που χρειάζεστε.

Ζυγός - Cappuccino

coffee-6.jpg


Αν ανήκετε στο ζώδιο του ζυγού, είστε κοινωνικοί και λάτρεις της διπλωματίας. Άτομα αρκετά προσιτά, που αναζητούν πάντα την ισορροπία στη ζωή τους. Ο ιδανικός καφές, λοιπόν, για εσάς είναι ένας cappuccino. Το ρόφημα που εκφράζει την απόλυτη ισορροπία και αρμονία, ανάμεσα στα δύο συστατικά του: τον καφέ και το γάλα. Αποτελεί την απόλυτη επιλογή για εσάς, χαρίζοντας το boost που χρειάζεστε, για να ξεκινήσετε μια μέρα γεμάτη ενέργεια.

Σκορπιός - French Press

coffee-7.jpg

Ένας Σκορπιός είναι πεισματάρης, πολυμήχανος και γενναίος. Το ρόφημα που χρειάζεται, θέλει να ετοιμάζεται σε χρόνο dt. Η ιδανική και πιο αξιόπιστη επιλογή είναι ο γαλλικός καφές. Έτοιμος σε λίγα μόλις λεπτά δίνοντας συγχρόνως μια αίσθηση ζεστασιάς και την απαραίτητη ένταση και δύναμη που αναζητάτε για να είστε παραγωγικοί και δημιουργικοί από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Τοξότης - Mocha

coffee-7-1.jpg

Αν ανήκετε στο ζώδιο του τοξότη χαρακτηρίζεστε από εξωστρέφεια, αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Καθετί που συμβαίνει γύρω σας το αντιμετωπίζετε με θετικο τρόπο. Το ιδανικό ρόφημα για εσάς είναι η mocha. Βασικό συστατικό του η σοκολάτα, η οποία χωρίς ψήγμα αμφιβολίας προορίζεται για ανθρώπους που θέλουν να εξωτερικεύουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους. Τα υπόλοιπα συστατικά του είναι ο καφές espresso, το γάλα και ορισμένες φορές η σαντιγί. Η γλυκύτητα και οι πολλές και διαφορετικές υφές των layers που διαθέτει, αποτελούν το καταλληλότερο ξεκίνημα.

Αιγόκερως - Latte

coffee-8.jpg

Πειθαρχημένοι, σοβαροί και ανεξάρτητοι. Αυτά είναι τα τρία επίθετα που χαρακτηρίζουν έναν Αιγόκερω. Η μέρα σας θέλετε να ξεκινάει σταθερά και να αφοσιώνεστε στη δουλειά σας. Το ρόφημα που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε σε κάθε πρόκληση είναι ένας καφές latte που δημιουργείται από ατμό, γάλα και espresso.

Υδροχόος - Instant coffee

cofffee-9.jpg

Ένας Υδροχόος χαρακτηρίζεται για τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία του. Του αρέσει να ξεχωρίζει και να χειρίζεται με μοναδικό τρόπο οποιαδήποτε κατάσταση χρειαστεί να αντιμετωπίσει. Ο ιδανικός καφές, λοιπόν, για εσάς είναι ο στιγμιαίος. Απλός, λιτός και με μοναδικό άρωμα. Είναι αρκετά εύκολος στον τρόπο παρασκευής του και εξακολουθεί να έχει τη βαθιά τολμηρή γεύση που επιθυμείτε να απελευθερώνει ο καφές.

Ιχθύς - Caramel macchiato

coffee-10.jpg

Αν ανήκετε στο ζώδιο του Ιχθύ είστε στοργικές, καλλιτεχνικές προσωπικότητες και οι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου. Σας αρέσει να ξεκινάτε τη μέρα σας με «γλυκό» τρόπο γι αυτό και επιλέγετε τις περισσότερες φορές γλυκά ροφήματα. Ένας caramel macchiato συνδυάζει τη γλυκύτητα της καραμέλας, αλλά και τη ένταση του espresso για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Απολαύστε τα !