fbpixel

Search icon
Search
Coachella 2023: Τα looks των it girls που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής
STYLE PEOPLE

Coachella 2023: Τα looks των it girls που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής

Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο Φεστιβάλ Μουσικής


Αν ανήκετε στην κατηγορία των fashion lovers, γνωρίζετε πολύ καλά τη σημαίνει Coachella Festival για τον χώρο της μόδας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα it girl συγκεντρώθηκαν το Empire Polo Club στο Indio της Καλιφόρνια, στην κοιλάδα Coachella Valley για το ετήσιο φεστιβάλ μουσικής. Εκτός από τη μουσική «φύση», το Φεστιβάλ είναι γνωστό και για το στιλιστικό κομμάτι. Μοντέλα και άνθρωποι της μόδας δίνουν το «παρών», υιοθετώντας τα πιο εντυπωσιακά, boho looks που κατακλύζουν το Instagram και που χαρίζουν μοναδικές ιδέες για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μας σύνολα. Αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση, λάμψεις τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα αξεσουάρ, μοναδικά χτενίσματα με πλεξούδες και πολύ μακριά μαλλιά αποτελούν μόνο μερικές από τις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. Φέτος, όπως σε όλον τον κόσμο της μόδας έτσι και στο Coachella, ο μινιμαλισμός κυριάρχησε. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο εντυπωσιακά looks που ξεχωρίσαμε και αντλήστε έμπνευση για τις σύνολά σας τους επόμενους μήνες!

Hailey Bieber 

hailey-bieber-coachella-2023-day-1.webp
Image source: @haileybieber

Το διάσημο μοντέλο απέδειξε για ακόμα μια φορά, με τον καλύτερο τρόπο, ότι η απλότητα είναι αυτή που μπορεί να εντυπωσιάσει περισσότερο απ' όλα. Για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Μουσικής επέλεξε ένα λευκό cropped tank top, μαζί μ' ένα ξεβαμμένο low rise denim trouser από το brand Acne Studio. Όσον αφορά τα αξεσουάρ η Hailey Bieber διάλεξε μία μαύρη ζώνη Streets Ahead, σκουλαρίκια Mejuri και χρυσή αλυσίδα σώματος. Τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία στο look της όμως ήταν το κίτρινο eyeliner και τα έντονα πράσινα νύχια με τις χρυσές λεπτομέρειες, που όπως τονίζουν οι beauty experts επρόκειτο να γίνει το next big thing στον χώρο του μανικιούρ! 

Irina Shayk

341015221-585527836667305-3951255109499796904-n-643d770c6ac42.jpg
Image source: @irinashayk

Black is always a good idea! Μ' ένα εντυπωσιακό, διάφανο μαύρο slipdress με διαγώνια βολάν από το brand Rat and Boa, έκανε την εμφάνισή της η Irina Shayk, αποδεικνύοντας ότι το new sexy ήρθε για να μείνει και πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να είναι επιτυχημένο. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρο τσόκερ ένα κρεμαστό ροζάριο με σταυρό. Το κόκκινο κραγιόν συμπλήρωσε μοναδικά το outfit της.

Kendall Jenner

img-6530-jpg-643c509356d90.jpg
NICK WIESNER

Ακόμα ένα it girl που αποφάσισε να ακολουθήσει τις αρχές του μινιμαλισμού και να αποδείξει ότι η απλότητα είναι η καλύτερη επιλογή, δεν είναι άλλο από την Kendall Jenner. Το μοντέλο προτίμησε ένα black tank top με cut-outs, μαύρο low rise trouser κι ένα ζευγάρι σανδάλια στην ίδια απόχρωση. Ένα ζευγάρι statement sunglasses και μία hand bag ολοκλήρωσαν την εικόνα της. 

Alessandra Ambrosio

341567703-2476862322474133-1647789683522457759-n.jpg
Image source: @alessandraambrosio

Μία από τις πιο αντιπροσωπευτικές εμφανίσεις του Coachella Festival ήταν αυτή της Alessandra Ambrossio. Ένα από τα πιο αγαπημένα αγγελάκια της Victoria Secret επέλεξε πλεκτό top με κορδόνια του brand Siedres σε συνδυασμό μ' ένα flared trouser σε χρυσές και πορτοκαλί αποχρώσεις με cutout της εταιρείας Raisa Vanessa και χρυσές platform pumps. Ανάμεσα στα αξεσουάρ που διάλεξε ήταν μια ορειχάλκινη ζώνη Streets Ahead και κοσμήματα Jacquie Aiche.

Kylie Jenner

341146946-167275899234899-6436970639994987262-n.jpg
Image source: @kyliejenner

Με ένα λευκό Courrèges moto jacket, ένα διαφανές λευκό σουτιέν, μια τζιν φούστα με φερμουάρ και λεπτά λευκά γυαλιά ηλίου εμφανίστηκε η Kylie Jenner στο Φεστιβάλ Μουσικής. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι από τα αγαπημένα μας, ωστόσο οι θαυμαστές της έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την επιλογή της.

Charli XCX 

image.jpeg

Η Charli XCX, κέρδισε τις εντυπώσεις, με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει στο δείπνο που παρέθεσε με αφορμή το μουσικό φεστιβάλ Coachella. Για την εμφάνισή της συνδύασε το πράσινο Mugler H&M trench coat με το διαφανές μαύρο τοπ με αστέρια και τα αντίστοιχα Mugler H&M leggings.