fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Clogs: Έτσι θα φορέσετε το πιο ανατρεπτικό και μοντέρνο σχέδιο της σεζόν

Όλες οι επιλογές που μπορείτε να εντάξετε στις εμφανίσεις σας


Clogs: Έτσι θα φορέσετε το πιο ανατρεπτικό και μοντέρνο σχέδιο της σεζόν

Το καλοκαίρι πλησιάζει και εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε την έρευνα μας για την απόλυτη summery collection. Άλλωστε αυτό που όλες μας έχουμε ανάγκη είναι μία συλλογή από μοναδικά κομμάτια που θα μας χαρίσουν στιλ και θα απογειώνουν κάθε μας εμφάνιση. Με γνώμονα τα παραπάνω αλλά και τη σημασία που έχουν τα υποδήματα σε κάθε all day long look, σας παρουσιάζουμε τα clogs. Τα τσόκαρα, είναι ένα ανατρεπτικό και εκκεντρικό σχέδιο, το οποίο μπορεί να χαρίσει δυναμική και χαρακτήρα σε κάθε σας σύνολο.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο hot styling tips για να τα εντάξετε στις εμφανίσεις αλλά και τα clogs designs, στα οποία πρέπει να επενδύσετε asap!

Denim pants

aaeee1ac998d41f3eb899fffd4e87ffc.jpeg

Εννοείται ότι πρώτο στις επιλογές μας είναι το απλό αλλά πάντοτε fashionable denim pants. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, έχει έρθει η στιγμή να πάτε την εικόνα σας ένα βήμα παρακάτω, συνδυάζοντας το με τα τσόκαρά σας. Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι όσο πιο ψηλό είναι το τακούνι αλλά και η φιάπα τόσο πιο εκκεντρικό το αποτέλεσμα σας. Σας προτείνουμε να ολοκληρώσετε το σύνολό σας μ’ ένα λευκό t-shirt ή ένα stripped button up shirt, έτσι ώστε τα υποδήματα να κυριαρχήσουν στην εμφάνισή σας.

Suits

69b15560d34d5b3d35490e2591e9a1af.jpeg


Τα κοστούμια αποτελούν πλέον ένα αναπόσπαστο σχέδιο της γκαρνταρόμπας μας ανεξαρτήτως στιλ και χαρακτήρα. Το άλλοτε office ένδυμα έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια στο απόλυτο must have item του street style. Μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις, από την πιο χαλαρή, δηλαδή έναν καφέ, μέχρι πιο formal, όπως τα πρωινά στο γραφείο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χαρίσετε μία πιο μοντέρνα νότα στην εικόνα σας, ταιριάξτε το κοστούμι σας μαζί μ’ ένα ζευγάρι τσόκαρα. Αν θέλετε η προσθήκη να είναι διακριτική προτιμήστε καφέ ή μαύρο χρώμα στα clogs σας, ενώ αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, οι έντονες αποχρώσεις είναι μονόδρομος.

Short designs

555f2c3180cc9aed9c61c7d7f781ec17.jpeg
Image source: @popsugar

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, το καλοκαίρι πλησιάζει και αυτό σημαίνει ότι στη ντουλάπα μας θα κυριαρχούν κοντά μήκη από σορτσάκια μέχρι φούστες και φορέματα. Σ΄ αυτήν την περίπτωση αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια μας. Μην ανησυχείτε γιατί τα τσόκαρα είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να το πετύχετε. Είτε προτιμήσετε τα κλειστά είτε τα ανοιχτά, θα παρουσιάσετε μία πολύ όμορφη σιλουέτα και ένα updated look, το οποίο πολλοί θα θέλουν να μιμηθούν.

Dress

bb39f7cd3c9fde0da06a801150d5a474.jpeg
Image source: @grazia.fr

Τα φορέματα ανήκουν στη κατηγορία των ενδυμάτων που ταιριάζουν σε όλες τις εποχές, ανάλογα με το ύφασμα και το σχέδιο τους. Οι ανοιξιάτικοι και οι καλοκαιρινοί μήνες μας δίνουν την ευκαιρία να επιλέξουμε πιο φωτεινά χρώματα, παιχνιδιάρικα μοτίβα αλλά και αέρινες υφές που θα χαρίσουν μία τρομερή κίνηση στην εικόνα μας. Για όλες εσάς που επιθυμείτε να δημιουργείτε fashionable outfits, head to toe, και ταυτόχρονα δίνετε προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, τότε πρέπει να δοκιμάστε να ταιριάξετε το φόρεμά σας μαζί μ’ ένα ζευγάρι clogs. Σας προτείνουμε να διαλέξετε ένα fun φόρεμα, το οποίο θα έχει και πολύ θετικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία σας.

Jumpsuit

6593daf5a6606ad0507df6b263790db7.png

Για όλες εσάς που είστε λάτρεις του street style και θέλετε να ακολουθείτε τους κανόνες τους κατά γράμμα, τότε οι ολόσωμες φόρμες είναι must. Πολλές γυναίκες δεν τις επιλέγουν συχνά αλλά έχει έρθει η στιγμή να τους δώσετε μία ευκαιρία και δε θα το μετανιώσετε. Αν έρχεστε πρώτη φορά σε επαφή μαζί τους, τότε καλό θα ήταν να δοκιμάσετε γήινες αποχρώσεις και λίγο πιο φαρδιές γραμμές για να νιώθετε και πιο άνετα. Για την απόλυτη statement εμφάνιση, δεν έχετε παρά να την «παντρέψετε» με τσόκαρα. Για ένα σύνολο, εμπνευσμένο από τα ‘90s, επιλέξτε την ανοιχτή τους εκδοχή και είμαστε σίγουρες πως θα την λατρέψετε.

Loungewear

img-4690.jpg

Ποιος είπε ότι τα clogs είναι μόνο για τις εξόδους μας; Το loungewear style έχει κερδίσει επάξια μία από τις πρώτες θέσεις στις επιλογές μας τον τελευταίο χρόνο και συνεχώς εξελίσσεται. Αυτό που μένει είναι να ανακαλύπτουμε συνεχώς τρόπους για να απογειώνουμε τις εμφανίσεις μας μέσα στο σπίτι. Συνδυάστε τα neutral clogs μαζί μ΄ένα ζευγάρι κάλτσες και το shorts σας. Εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε ουδέτερες αποχρώσεις και ταιριάξτε καφέ κομμάτια με αποχρώσεις του μπεζ. Αυτό το γήινο σύνολο εκτός από στιλ θα σας χαρίσει ηρεμία και αρμονία. 

 

1

Classic Closed Clog

Ancient Greek Sandals BUY HERE

2

Daisy faux-leather platform mules

Stella McCartney, Luisaworld.com BUY HERE

3

Clogs with 'Doulamas' embroidery on the harness

The Harness Clog, ZEUS + ΔΙΟΝΕ Χ Ancient Greek Sandals BUY HERE

4

Viv' Clogs patent leather sandals

ROGER VIVIER, Mytheresa.com BUY HERE

5

Clogs

Marks&Spencer BUY HERE

6

Clogs

See by Chloe, Kalogirou BUY HERE

7

Croc-effect leather platform sandals

Paris Texas, Mytheresa.com BUY HERE

8

Puddle rubber clogs

Bottega Veneta BUY HERE